חוזרים לארץ

חוזרים לארץ

היי לכולם, אחרי שמונה חודשים של מדיטציה אינטנסיביצ במרכזי הויפאסאנה בהודו, מוזר קצת לחזור ולראות את המתרחש בעולם הרוחני בארץ, אבל אני אתאקלם מהר. שמחה לראות שנושא שפת האור זוכה למקום משלו כי חייבת לציין שלכל אורך מסעי ברחבי הודו הכנתי גרידים בעיקר קהילתיים וניתן היה לראות כיצד המדינה הקשה לעיתים מקבלת בצמא את המתנה של שפת האור ומערכי הסמלים לתיקון ואיזון ברמות הקהילה. עכשיו אני מניחה הצעד הבא הוא לשכור מקום (דירה או קליניקה) אם מישהו מכיר משהו מתאים אשמח לשמוע ולחזור לעבוד כמו בשנה שעברה. קצת המומה מהחזרה אבל עם משא אדיר של מתנות אור יפית

Tal_Ya_Tal

New member
היי יפית../images/Emo24.gifברוכה השבהWELCOME

א-כ-ן שפת האור זוכה אצלנו למקום נכבד כי ב-א-מ-ת זוהי ממש עבודת קודש להפיץ אותה ככל האפשר על מנת להעלות את התדר במידת האפשר ולישר קוו עם גאיה בדרך להתמרה
. בעמוד הראשי של הפורום, בהסבר על הפורום תוכלי למצוא את תחושת היעוד הזאת, של פיה אני פועלת. אך בואי נדבר עלייך ועל חוויותייך אך היה? איפה היית? אילו סוגים של מדיטציה עשית וכד' אני בטוחה שאנשים כאן ישמחו לשמוע. והתאקלמות קלה מחדש. תמיד נדמה שאחרי שהייה ארוכה בהודו יש קושי'לחזור לכאן' ואפרופו גרידים- גם אני הכנתי אתמול אחד של 144 צורות שלוקח הממון זמן להכין
L&L TALYA

השפעות מדהימות לגרידים

חייבת לציין שטווח הזמן מאז שכתבתי גרידים בארץ והבדיקה של הגשמתם עכשיו מגלה הגשמה כמעט מדויקת בעיקר של הגרידים שלא קשורים אלי כמובן. גם בנושאים שלא האמנתי שיכולים להשתנות ובכל זאת כתבתי ככה עם קצת ספק אבל עם "אין מה להפסיד" ו"לא יועיל לא יזיק" נוצרה הגשמה. ברמה של המשפחה יש כמעט ניסים בעיקר בשינוי גישה אבל זה המון כי המשפחה שלי עקשנית נורא ועכשיו אני חווה אותם הרבה יותר רכים כאילו נשארו כאן להתבשל. גם בהודו הכנתי הרבה גרידים בעיקר קהילתיים בין קורסים והתוצאות היו מרשימות. מתה להכיר את שלב 3 ואת הגרידים של ה - 144 צורות אבל חייבת קודם להתאפס ולהתארגן מבחינה של מגורים ופרנסה. יש אפשרות ללמוד את שלב 3 בארץ?

Tal_Ya_Tal

New member
נכון../images/Emo42.gifלגבי הגרידים גם אני חווה

שלפעמים הם מגשימים את עצמם ב-ד-י-ו-ק בתאריך היעד
אך כמובן שיש כאן גם את הבחירה החפשית. ולגבי ה-144, אני מאמינה שאפשר יהיה ללמוד זאת בארץ.בעתיד הלא רחוק ועם מי, זה תלוי מה יקרה קודם. ויראני הייתה צפויה להגיע לארץ בינואר, אך זה התבטל בינתיים. סלינה רודריגז תגיע לארץ ביוני, אמנם בשביל דבר אחר אך זה גם אפשרי, כי התדר הזה כבר מצוי כאן שכן, חוה, הומאיה ואנוכי כותבות גרידים כאלו כאן.וכן חוה ואני היינו במוסקווה לפני חדשיים וקבלנו הסמכה ללמד את שפת האור. בעוד שנה מעכשיו, נוכל ללמד גם את שפת האור שלוש. כך שמי שיתחיל ללמוד אתנו במרץ, את שלב אחד ושניים, יוכל לעשות את שלוש בשנה הבאה ונוסף על כך גם ג'רי- המורה של חוה ושלי היה אמור להיות כאן בארץ במרץ אך שוב זה נדחה לסתיו אז כמו שאמרתי, מה שיגיע קודם
ובינתיים מאחרלת לך עבודה פוריה והתמקמות מחודשת קלה. L&L TALYA

למעלה