חוזליטו

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

שקדי

New member
אינני בוכה אף פעם.......

אמא אמרה לי דני ילדי הוא גיבור ונבון ילדי לא בוכה אף פעם כפתי קטון אינני בוכה אף פעם גיבור אני לא בכין זה רק הדמעות הדמעות בוכות מעצמן פרח נתתי לנורית קטן ויפה וכחול תפוח נתתי לנורית נתתי הכל נורית אכלה התפוח הפרח זרקה לחצר והלכה לשחק עם ילד עם ילד אחר אינני בוכה אף פעם אינני תינוק בכיין אך למה זה אמא למה בוכות הדמעות מעצמן מרים ילן שטקליס

הר המנוחות בירושלים

נשלחתי, עם צוותי העזרה הראשונה, להר הרצל. ראשוני ההורים והמשפחות, אשר קיבלו את הידיעה המרה, החלו להתקבץ על ההר. חלקת הקברים, תלוליות העפר,השלטים, אט אט כוסו, בזרי פרחים. בצד , אל מול תלולית העפר, עמדה אשה זקנה. בודדה אל מול הקבר. מחזיקה פרח בידה. יום קייצי חם. התקרבתי אליה, הושטתי לה את בקבוק המים. לגמה . שאלתי, אם היא חשה ברע ? לא, ענתה. אך היא רוצה להתייחד עם הקבר. בשער היציאה, מן החלקה, ניגשה להודות לי. הושיטה את ידה : מרים ילן-שטקליס. עוד דמעה בים העכור הזה. מלחמת "לא תהיה עוד שואה".

magy

New member
גם אצלי , כמו בהר המנוחות

חול, בטון, אבק, בורות, אבנים, ומים... אבל,,,,,,,,,,אחרי שחפרו לי, קדחו לי, שייפו לי, חוררו אותי, ומה לא????? אני כבר לא נוזלת.......
ותודה לבן בן, על העזרה הדחופה
שבזכותו הגיע אינסטלטור יהודי, גדול ובעל מקצוע מעולה. תודה בן בן.....
הערת אגב, הוא לא האמין שהוא הגיע באמצעות האינטרנט..... הסברתי לו.....

טרה10

New member
אצל אפרים קישון ישנו שטוקס האינסטלט

-ור..האם הוא הגיע..! כי הוא מבטיח להגיע מחר ומגיע אחרי שבוע..אבל אם קדחו לך..אני רגוע.! גם כי הוא עשה את העבודה וגם שהוא סיים..סליחה גמר.! או להיפך..כמה שבא לך..איך שאומר שר האוצר..כמה שבא לך.! אבל זה ממערכון אחר, גם הוא של קישון! אז מה היה לנו שם. זה וזה וזה וזה..כמה שבא לך.! [נבדק?]

למעלה