חוזליטו

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
חוזליטו

הזמיר אז והיום מי לא ראה אותו, מי לא שמע אותו?

magy

New member
מי יודע איפה אפשר להשיג תקליטים

קסטות, דיסקים ישנים!!!!!!! לשמוע אותו, זה לחזור לילדות.....

זוכרת גם זוכרת

ואפילו הרצתי חיפוש לראות אם יש רכילות נוספת בעניינו עדין לא מצאתי שירים שלו וזוכרת גם שעוסקת בכרמים/יינות

טרה10

New member
וישנה עוד חנות ´חור בשחור´ אם אני

לא טועה והכל בתל אביב.

אטיוד5

Active member
לפני כשנה שמעתי שוב ברדיו

ונשמע לי לא כבזיכרון. היה לי כל כך מוזר, כי כמו כולם גם אני אהבתי בזמנו. והפעם הוא נשמע לי כאילו מחורר את האוזן.

שקדי

New member
rain.........../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

listen to the falling rain listen to his fall and with every drop of rain you know i love you more let it rain all night long let my love to you get strong as long as we together who cares about the weater listen to the falling raing lusten to his fall and with every drop of rain i can hear you call call my name right out loud i can hear above the cloud and i heat among the puddle you and i together hardle listen to the falling rain liaten to the rain its raining its porring the old man is snoreing went to bed and he bomped his head and he couldnt get up in the morning

magy

New member
איש הגשם

סרט ענק על אוטוסטים....... משחק מעולה של דסטין הופמן......... זוכרים????

שקדי

New member
יש אצלנו אחד...........

שבלי לראות את הסרט מתנהג בדיוק כמו דסטין שמה מדהים........... הוא יודע בע´´פ את מספרי הנעלים טלפונים מספרי כביסה של כולם את מילות כל השירים בעולם כולל מחברים את מספרי הכבישים בארץ ועוד ועוד כמובן גם שאר הסימפטומים כנ´´ל ודסטין הופמן תמיד ענק ואהבתי אותו עוד כבתול בהבוגר ואת השירים היפהפיים של סימון וגרפונקל כמובן

שקדי

New member
אמרת שהגשם ישטוף ת´דמעות..........

אז בינתיים אין מה ש....... דוקא עשיתי היום סיבוב בשטח עם הטרקטורון ונעמדתי מתחת עץ אקליפטוס לצורך שיחה בנייד רוח קלילה נענעה את עלי העץ וכמה טיפות שלאחר חמסין נשרו מלמעלה לא מספיק כדי לשטוף כלום................. אבל בשנה הבאה בטח ירד עוד גשם יש תקוה

magy

New member
דמעות מנגבים עם השרוול.....

לא לימדו אותך בגן????

magy

New member
תן לי לנחש מה שרת מתחת לאקליפטוס

משהו של אורלנד???????. איך אני יודעת? כתבת הודעה שאתה צרוד......
PP

למעלה