חוזים רוחניים

Curious

New member
חוזים רוחניים ../images/Emo63.gif

חברים שלום, אני חדשה כאן ויש לי שאלה שעדיין מעסיקה אותי. כיצד כורתים חוזה רוחני בצורה מודעת, חוזה הקושר בין גורלם של אנשים לאורך גלגולים? האם הבטחתם של שני אנשים האחד לשני, להיות יחדיו לא משנה מה יקרה, הנו חוזה רוחני? כיצד יתקיים חוזה שכזה לאור הנוסח הנ"ל? תודה וחג פורים שמייח

bgbg10

New member
היי

אני חושבת שלאלוקים יש קשר עמוק לחוזה הזה....אומרים שפעם היינו אחד (נשמות תאומות) ואז אלוקים חילק אותנו ל 2.... אין יותר מידי מה להוסיף...כי מה ששאלת מאד מעניין ואני בעצמי עכשיו חושבת על זה :) אני מניחה שאלו שאלות שאת התשובות עליהם נדע רק אחרי המוות... בכל אופן, זה לא אומר שאת תפגשי/ תיפגוש את החצי השני בכל גיגול... בספר שקראתי שמסופר שם על אנשים שעשו רגרסיות...אבא שלך (במישה ואת הינך בת) או אמא שלך (במידה ואתה הינך בן) יכולים להיות החצי השני שלך... נשמע דוחה, נכון? :) אבל לפי הספר...את מכירה את החצי השני שלך בכל מיני כיוונים שונים...אל תסתכלי על זה מנקודת מבט שטוחה, תנסי להסתכל על זה מנקודת מבט רוחנית יותר... את גם יכולה להיפגש עם החצי השני, אבל המעשים שלכם/ או גם של הגורל...קובעים אם אכן תממשו את הזוגיות הזאת באותו גלגול... מקווה שעניינתי אותך גם :) וכן, אני גם חושבת שזהו "חוזה" רוחני...אלה מה? בטח לא מסמך שנכתב ע"י עורך דין מבית הדין הרבני

bgbg10

New member
קראתי שאת בת, סליחה :)

דרך אגב...יש לך גם "אני תאום" וגם "נשמה תאומה" שזה שני דברים שונים...בדיוק התחלתי לקרא ספר..שבין השאר מדובר על זה...אני לא אפרט את ההבדל בניהם כי אני בעצמי עדיין לא עמדתי על טיבו של הבדל זה. :) ביי

Curious

New member
תודה על תשובתך, אגב, כשתדעי..../images/Emo140.gif

אשמח דווקא שתפרטי את ההבדל בין אני תאום לנשמה תאומה
כמו כן, בהמשך לשאלתי, האם לדעתכם יש לאדם יותר מנשמה תאומה אחת? האם האדם יכול להגיע לחיבורים גבוהים עם יותר מאדם אחד באותו גלגול, לאורך הגלגולים?
חג שמייח

למעלה