רבותי אני לא מבין את כולכם
אתם מספיק אמיצים בשביל להתחיל להשקיע במניות בסכומים של עשרות אלפי שקלים ואתם לא מסוגלים אפילו לקבוע פגישה אם סוכן מגדל/ביטריידר/מרכזית בשביל שיענה על השאלות שלכם??? תקבעו איתם פגישה - תביאו איתכם דף של שאלות ואני מבטיח שהם יענו על כל השאלות שלכם. כל השאלות שלכם כאן בפורום מטופשות. מה, אתם סומכים עלי או על יאיר24 שיענו לכם בצורה מדוייקת? תסלחו לי - אבל אתם פשוט לא מקצוענים. תקבעו פגישה! אל תתביישו.
רבותי אני לא מבין את כולכםתראה זה סתם דיון שלא יוצא ממנו כלום
אולי אני טועה. לי הם לא הסכימו לתת מערכת מסחר. אולי כי שאלתי אותם יותר מדי שאלות ואולי זה היה שאלות קיטבק. לא יודע. נתנו לך מערכת מסחר? אני מאמין שהם יושבים ועוקבים טוב טוב אחרי לקוחות שלא משתלם להם לתת להם את מערכת המסחר כי מערכת המסחר עולה לה כסף וזה בודאות. העיסקה שלהם מול ביטריידר משתלמת בצורה של השקעה. ותהיה בטוח שאם בעתיד הם יראו שהם מפסידים מביטריידר יותר מאשר מרויחים מהם אז הם יורידו להם את התנאים. אין פה חוכמות. מגדל קיימת בשביל להרויח כסף. לא בשביל להפסיד אותו.
אתם מספיק אמיצים בשביל להתחיל להשקיע במניות בסכומים של עשרות אלפי שקלים ואתם לא מסוגלים אפילו לקבוע פגישה אם סוכן מגדל/ביטריידר/מרכזית בשביל שיענה על השאלות שלכם??? תקבעו איתם פגישה - תביאו איתכם דף של שאלות ואני מבטיח שהם יענו על כל השאלות שלכם. כל השאלות שלכם כאן בפורום מטופשות. מה, אתם סומכים עלי או על יאיר24 שיענו לכם בצורה מדוייקת? תסלחו לי - אבל אתם פשוט לא מקצוענים. תקבעו פגישה! אל תתביישו.