חוזה של בי-טריידר

מצב
הנושא נעול.

ניקיקוס

New member
רבותי אני לא מבין את כולכם

תראה זה סתם דיון שלא יוצא ממנו כלום
אולי אני טועה. לי הם לא הסכימו לתת מערכת מסחר. אולי כי שאלתי אותם יותר מדי שאלות ואולי זה היה שאלות קיטבק. לא יודע. נתנו לך מערכת מסחר? אני מאמין שהם יושבים ועוקבים טוב טוב אחרי לקוחות שלא משתלם להם לתת להם את מערכת המסחר כי מערכת המסחר עולה לה כסף וזה בודאות. העיסקה שלהם מול ביטריידר משתלמת בצורה של השקעה. ותהיה בטוח שאם בעתיד הם יראו שהם מפסידים מביטריידר יותר מאשר מרויחים מהם אז הם יורידו להם את התנאים. אין פה חוכמות. מגדל קיימת בשביל להרויח כסף. לא בשביל להפסיד אותו.
אתם מספיק אמיצים בשביל להתחיל להשקיע במניות בסכומים של עשרות אלפי שקלים ואתם לא מסוגלים אפילו לקבוע פגישה אם סוכן מגדל/ביטריידר/מרכזית בשביל שיענה על השאלות שלכם??? תקבעו איתם פגישה - תביאו איתכם דף של שאלות ואני מבטיח שהם יענו על כל השאלות שלכם. כל השאלות שלכם כאן בפורום מטופשות. מה, אתם סומכים עלי או על יאיר24 שיענו לכם בצורה מדוייקת? תסלחו לי - אבל אתם פשוט לא מקצוענים. תקבעו פגישה! אל תתביישו.

קרלטון

New member
הם לא מתביישים

אתם מספיק אמיצים בשביל להתחיל להשקיע במניות בסכומים של עשרות אלפי שקלים ואתם לא מסוגלים אפילו לקבוע פגישה אם סוכן מגדל/ביטריידר/מרכזית בשביל שיענה על השאלות שלכם??? תקבעו איתם פגישה - תביאו איתכם דף של שאלות ואני מבטיח שהם יענו על כל השאלות שלכם. כל השאלות שלכם כאן בפורום מטופשות. מה, אתם סומכים עלי או על יאיר24 שיענו לכם בצורה מדוייקת? תסלחו לי - אבל אתם פשוט לא מקצוענים. תקבעו פגישה! אל תתביישו.
הם לא מתביישים
הם מכינים תחמושת לפגישה, שאחרי זה יוכלו לבוא ולומר, "יאיר עשרים וארבע וניצן עשרים וחמש אמרו לי שאתם נותנים בחינם. חוץ מזה גם ניוק פוקרז ומוריס בן טובים זה עם הבאסטה אמרו לי אותו דבר. אם לא תתנו בחינם אותכם לקוננדרום"

yair24

Member
אני לא יודע מה איתך

אני לא יודע מה איתך
אבל אני כן קבעתי פגישה וכן שאלתי שאלות. וכן ידידי לפני שחתמתי הטרחתי את הסוכן של ביטריידר לבוא איתי לתוך הבניין של מגדל לעלות עד הקומה השלישית ולהראות לי שעובדי מגדל אכן מכירים אותו ומאשרים שהוא סוכן שלהם ועובד איתם
ואת כל הקרדיט הזה אני נותן לאישתי שהיתה איתי והכריחה אותנו לעשות את כל זה

ניקיקוס

New member
כנ"ל

אני לא יודע מה איתך
אבל אני כן קבעתי פגישה וכן שאלתי שאלות. וכן ידידי לפני שחתמתי הטרחתי את הסוכן של ביטריידר לבוא איתי לתוך הבניין של מגדל לעלות עד הקומה השלישית ולהראות לי שעובדי מגדל אכן מכירים אותו ומאשרים שהוא סוכן שלהם ועובד איתם
כנ"ל
גם אני עשיתי כנ""ל. שאלתי הרבה שאלות ונכון - היה בליבי חשש (ועדיין במידה מסוימת קיים אותו חשש) . אבל כל העסק נראה בטוח, העמלות כאמור נמוכות והמערכת לא רעה בכלל.

asafasa

New member
אשה כרישה

אני לא יודע מה איתך
אשה כרישה

moco10

New member
מסכים עם הסיכום

תראה זה סתם דיון שלא יוצא ממנו כלום
אולי אני טועה. לי הם לא הסכימו לתת מערכת מסחר. אולי כי שאלתי אותם יותר מדי שאלות ואולי זה היה שאלות קיטבק. לא יודע. נתנו לך מערכת מסחר? אני מאמין שהם יושבים ועוקבים טוב טוב אחרי לקוחות שלא משתלם להם לתת להם את מערכת המסחר כי מערכת המסחר עולה לה כסף וזה בודאות. העיסקה שלהם מול ביטריידר משתלמת בצורה של השקעה. ותהיה בטוח שאם בעתיד הם יראו שהם מפסידים מביטריידר יותר מאשר מרויחים מהם אז הם יורידו להם את התנאים. אין פה חוכמות. מגדל קיימת בשביל להרויח כסף. לא בשביל להפסיד אותו.
מסכים עם הסיכום
אך "דיון שלא יוצא ממנו כלום"? זה חידוש בשבילך פה

talrow

New member
יש לי אורדרנט של מגדל ואני

אם אין לך דבר כזה
ואתה סוחר ישירות דרך מגדל ולא דרך אחד המתווכים שלו? האם אחד מהמפשטים הבאים נכון לגביך? 1. או שיש לך המון כסף 2. או שאתה עושה המון פעולות ואז אתה משלם ים של עמלות 3. או שאין לך אורדרנט 4. או שאתה סוחר דרך ביטריידר ולא בדקת את העניין עד הסוף 5. או שיש לך קומבינה אחרת במגדל
יש לי אורדרנט של מגדל ואני
לא משלם על השימוש בה אולי בגלל שבאתי דרך "מגמות" טל

ניקיקוס

New member
אני באמת לא מבין את כל השאלות האלה

פגישה עם סוכן be trader נאמר לי כי
השימוש בתוכנה אורדר נט הוא חינם ללא הגבלת זמן היות ואני מגיע דרכם ואילו לקוחות של מגדל שוקי הון מחויבים ב200 שח כל חודש האם משהו יכול לאשר את העניין? האם יש פה משהו שסוחר דרך be trader ובכל זאת משלם דמי שימוש כל שהם ?
אתם קובעים פגישה עם סוכן/יועץ וכו... תשאלו אותו את כל השאלות. חיפוש תשובות כאן בפורום זה ממש לא מקצועני. לשאלתך - דרך ביטריידר בפירוש אין די שימוש אבל לדעתי אין בכלל דרך מגדל שוקי הון - בדיוק כמו שהמערכת של בנק לאומי או בנק הפועלים היא בחינם, כך גם המערכת של מגדל.

yair24

Member
אתה טועה

אתם קובעים פגישה עם סוכן/יועץ וכו... תשאלו אותו את כל השאלות. חיפוש תשובות כאן בפורום זה ממש לא מקצועני. לשאלתך - דרך ביטריידר בפירוש אין די שימוש אבל לדעתי אין בכלל דרך מגדל שוקי הון - בדיוק כמו שהמערכת של בנק לאומי או בנק הפועלים היא בחינם, כך גם המערכת של מגדל.
אתה טועה
דרך מגדל ישירות המערכת עולה כסף, מהסיבה הפשוטה שהמערכת עולה למגדל כסף מול הבורסה. הבנק יכול להרשות לעצמו לתת לך מערכת בחינם כי הוא לוקח לך כל מיני עמלות מהחשבון שלך גם אם תרצה וגם אם לא. אז הוא מכסה את עצמו בכל מקרה, אבל מגדל לא יכולים להרשות לעצמם להחזיק לקוחות שלא יעשו פעולות ויחזיקו מערכת מסחר שעולה למגדל תשלום חודשי.

articlimon

New member
כמה הם משלמים על אורדרנט?

אתה טועה
דרך מגדל ישירות המערכת עולה כסף, מהסיבה הפשוטה שהמערכת עולה למגדל כסף מול הבורסה. הבנק יכול להרשות לעצמו לתת לך מערכת בחינם כי הוא לוקח לך כל מיני עמלות מהחשבון שלך גם אם תרצה וגם אם לא. אז הוא מכסה את עצמו בכל מקרה, אבל מגדל לא יכולים להרשות לעצמם להחזיק לקוחות שלא יעשו פעולות ויחזיקו מערכת מסחר שעולה למגדל תשלום חודשי.
כמה הם משלמים על אורדרנט?
יש לך מושג כמה עולה להם להקצות לי User באורדרנט?

hananhr

New member
חסרה התחייבות למענה תוך X דקות

חוזה של בי-טריידר
חוזה גדול בנפח, האם מישהו עבר על כל הסעיפים ויכול לעזור, ממה יש להיזהר לפני החתימה
מה שחסר בחוזה אבל כנראה גם לא יוכנס זה המחויבות שלהם לענות תוך X דקות לטלפון. בעיה שאני יכול לחשוב עליה היא מה קורה במקרה קטסטרופה. לא ברור לי מה יכולת המענה שלהם למקרים כאלו שאז יש חשיבות למתן תגובה מהירה מאוד. אגב אני מניח שיהיה עומס על מערכות האינטרנט ( אורדרנט ) שגם הן יכולות לקרוס מעומס מסוים. דעתכם ? חנן

idoba2

New member
היו מיקרים מעולם..

מה שחסר בחוזה אבל כנראה גם לא יוכנס זה המחויבות שלהם לענות תוך X דקות לטלפון. בעיה שאני יכול לחשוב עליה היא מה קורה במקרה קטסטרופה. לא ברור לי מה יכולת המענה שלהם למקרים כאלו שאז יש חשיבות למתן תגובה מהירה מאוד. אגב אני מניח שיהיה עומס על מערכות האינטרנט ( אורדרנט ) שגם הן יכולות לקרוס מעומס מסוים. דעתכם ? חנן
היו מיקרים מעולם..
האורדרנט קורס לא רק כשיש "קטסטרופות" אלא אחת לכמה ימים במקרה הטוב, ואחת לכמה דקות במקרה הפחות טוב (לאחרונה קצת פחות אם כי קיימת בעייה במערכת ה"רצף" וה"עוגיות"). לגבי המענה הטלפוני, אני התקשרתי אליהם כשביבי התפטר (והאורדרנט מן הסתם קרס), אומנם לא לחדר המסחר אלא לאחד הסניפים, ולא היה לחץ. צריך לקחת בחשבון שהמסחר באופציות טומן בחובו סיכונים. אני לא אכחיש ואודה שנכון, בגלל התקלות והאיטיות של האורדרנט הפסדתי הרבה כסף, ואני לא היחיד. לא חסרות הודעות זעקה ושבר של אנשים שהאורדרנט מקשה עליהם את המסחר...

mimamu

New member
מסחר באופציות ואורדרנט

היו מיקרים מעולם..
האורדרנט קורס לא רק כשיש "קטסטרופות" אלא אחת לכמה ימים במקרה הטוב, ואחת לכמה דקות במקרה הפחות טוב (לאחרונה קצת פחות אם כי קיימת בעייה במערכת ה"רצף" וה"עוגיות"). לגבי המענה הטלפוני, אני התקשרתי אליהם כשביבי התפטר (והאורדרנט מן הסתם קרס), אומנם לא לחדר המסחר אלא לאחד הסניפים, ולא היה לחץ. צריך לקחת בחשבון שהמסחר באופציות טומן בחובו סיכונים. אני לא אכחיש ואודה שנכון, בגלל התקלות והאיטיות של האורדרנט הפסדתי הרבה כסף, ואני לא היחיד. לא חסרות הודעות זעקה ושבר של אנשים שהאורדרנט מקשה עליהם את המסחר...
מסחר באופציות ואורדרנט
שידוך לא ממש מוצלח היות והעדכון (שאמור להתבצע כל 30 שניות) מתעדכן כנראה משרת שיש לו גם 'דיליי' מסויים. כבר קרה לי בעבר שבמשך דקה לפני סיום המסחר ניסיתי להריץ פקודות בשער סגירה וגיליתי שהמסחר הסתיים לפני דקה ואצלי הופיע כאילו עדיין יש מסחר. בקיצור, לאופציות זה בטח לא מומלץ, להשקעה במניות אם אתה לא סוחר יום עצבני מאוד מאוד מאוד זה גם בסדר. בהצלחה.

mimamu

New member
תחשוב קודם מה אתה רוצה מהם.

חוזה של בי-טריידר
חוזה גדול בנפח, האם מישהו עבר על כל הסעיפים ויכול לעזור, ממה יש להיזהר לפני החתימה
תחשוב קודם מה אתה רוצה מהם.
אם אתה רוצה תנאי אשראי? אם אתה מעוניין לסחור באופציות? אם אתה מעוניין לסחור בחו"ל? וכו'. אם כן אז תקרא טוב כדי שתבין את ההשלכות. אם אתה מעוניין להיות משקיע קטן שמסכן רק את הכסף שיש לו אז אל תחתום על הבטחונות לאופציות ועל האשראי. בכל מקרה תדבר איתם והם יכווינו אותך. ואגב, זה ממש ממש ממש לא חוזה גדול בנפח! הוא אפילו הפתיע אותי כשראיתי אותו כי ציפיתי להרבה יותר.

pvd

New member
מה האתר של..

חוזה של בי-טריידר
מה האתר של..
מה האתר של ביטריידר ושל מגדל ? כדי שאוכל לראות מה הם מציעים. תודה.

asafasa

New member
אי אפשר לסחור ישירות דרך מגדל?

חוזה של בי-טריידר
בטלפון - בלי להשתמש בתוכנת מסחר ,וכך להפטר מהתשלום על התוכנה בסך 200 שח?

mimamu

New member
אפשר

בטלפון - בלי להשתמש בתוכנת מסחר ,וכך להפטר מהתשלום על התוכנה בסך 200 שח?
אפשר
ויותר פשוט מזה זה להרים טלפון ולבדוק מה דעתם על התשובה שלי...

מצב
הנושא נעול.
למעלה