בייחוד לא להכנס אצלם למינוסחוזה של בי-טריידר
חוזה גדול בנפח, האם מישהו עבר על כל הסעיפים ויכול לעזור, ממה יש להיזהר לפני החתימה
עמלות נסתרותבייחוד לא להכנס אצלם למינוס
מהמבט החטוף שלי בכמה סעיפים כל עוד אתה מעל הקו הירוק אין לך למה לדאוג
אני בביטריידר - ממליץ מאודעמלות נסתרות
ליאיר תודה למעט העמלות הידועות על קניה/מכירה של נ"ע, האם יש איזושהיא תוספת ? ואיך המערכת זמן אמת לניהול הניירות ?
FMR, Order netאני בביטריידר - ממליץ מאוד
קודם כל - טפו טפו טפו. החברה קטנה ותמיד יש חשש מסוים שהיא תפשוט את הרגל, אבל הבטחונות שהם נתנו לי נראים מספיקים. בל נשכח שהם סוכנים של מגדל. נראה לי מאוד בטוח. המערכת פועלת מצויין. האמת - הזהירו אותי שהיא נופלת הרבה, אבל 3 חודשים אני עובד והמערכת נפלה אולי 4-5 פעמים, וגם זה רק לשעה-שעתיים. לדעתי המערכת הרבה יותר איכותית מזו של בנק לאומי ומאוד נוחה בכך שאפשר לשים כמות גדולה של מניות ב- my favorites והן מתעדכנות אונליין. הכנסת הכסף מתבצעת בקלות - אבל חשוב שיהיה לך פקס בבית/עבודה כי על כל הכנסה אתה צריך לשלוח את האסמכתא אליהם. עדיין לא הוצאתי כסף אבל גם בשביל הוצאת כסף צריך פקס לשם שליחת הבקשה. ההסכם ארוך וגם אני לא קראתי את כולו. נראה לי הסכם סטנדרטי.
קיבלתי fmr ללא תשלום בטלניריFMR, Order net
מקריאה של ההודעות פה בפורום, נתקלתי בשמות הנ"ל, על איזה מערכות מדובר ועל מה משלמים? למטרת ביצוע פעולות מה צריך בפועל, על מה משלמים דמי שימוש, ועל מה ניתן לוותר? בתודה
דרך אגב אם אתה כבר עושה הגדרותאני בביטריידר - ממליץ מאוד
קודם כל - טפו טפו טפו. החברה קטנה ותמיד יש חשש מסוים שהיא תפשוט את הרגל, אבל הבטחונות שהם נתנו לי נראים מספיקים. בל נשכח שהם סוכנים של מגדל. נראה לי מאוד בטוח. המערכת פועלת מצויין. האמת - הזהירו אותי שהיא נופלת הרבה, אבל 3 חודשים אני עובד והמערכת נפלה אולי 4-5 פעמים, וגם זה רק לשעה-שעתיים. לדעתי המערכת הרבה יותר איכותית מזו של בנק לאומי ומאוד נוחה בכך שאפשר לשים כמות גדולה של מניות ב- my favorites והן מתעדכנות אונליין. הכנסת הכסף מתבצעת בקלות - אבל חשוב שיהיה לך פקס בבית/עבודה כי על כל הכנסה אתה צריך לשלוח את האסמכתא אליהם. עדיין לא הוצאתי כסף אבל גם בשביל הוצאת כסף צריך פקס לשם שליחת הבקשה. ההסכם ארוך וגם אני לא קראתי את כולו. נראה לי הסכם סטנדרטי.
והם לא עובדים ישירות מול מגדלדרך אגב אם אתה כבר עושה הגדרות
בי טריידר זה לא חברה.
נכוןוהם לא עובדים ישירות מול מגדל
הם עובדים עם ה"חברה המרכזית לשרותי בורסה וניירות ערך" שזאת חברה בע"מ שנמצאת בשליטה מלאה של מגדל שוקי הון.
פגישה עם סוכן be trader נאמר לי כינכון
לא רואה בכל הדברים האלה סתירה לדברי. בסופו של דבר הכל מוביל למגדל. הם ממוקמים במבנים של מגדל באחד-העם, החשבון שלי נמצא ב"מגדל שוקי הון", ועל ההסכם מתנוסס בגאון הסמל של מגדל. באמת נכון שאני עובד למעשה מול "החברה מרכזית", לשם אני מפקיד את הכספים. אני לא עובד שלהם, אני סך הכל משתמש במערכת שלהם ועד עכשיו אני מרוצה. זה הכל.
לי אין דבר כזה במגדלפגישה עם סוכן be trader נאמר לי כי
השימוש בתוכנה אורדר נט הוא חינם ללא הגבלת זמן היות ואני מגיע דרכם ואילו לקוחות של מגדל שוקי הון מחויבים ב200 שח כל חודש האם משהו יכול לאשר את העניין? האם יש פה משהו שסוחר דרך be trader ובכל זאת משלם דמי שימוש כל שהם ?
אם אין לך דבר כזהלי אין דבר כזה במגדל
אני סוחר ישירות מול מגדלאם אין לך דבר כזה
ואתה סוחר ישירות דרך מגדל ולא דרך אחד המתווכים שלו? האם אחד מהמפשטים הבאים נכון לגביך? 1. או שיש לך המון כסף 2. או שאתה עושה המון פעולות ואז אתה משלם ים של עמלות 3. או שאין לך אורדרנט 4. או שאתה סוחר דרך ביטריידר ולא בדקת את העניין עד הסוף 5. או שיש לך קומבינה אחרת במגדל
לא יכול להיות.אני סוחר ישירות מול מגדל
1. אין לי המון כסף 2. עושה מעט פעולות בעמלות סבירות 3. עובד עם אורדרנט 4. בלי קומבינות שום תשלום לאורדרנט/תשלום קבוע/או משהו דומה.
למה מפסידים?לא יכול להיות.
ואם כן אז ששששששששש... שלא ישמעו אותך כי לפי מה שאתה אומר מגדל מפסידים עליך כסף וזה לא נראה לי הגיוני.
במקרה שלך הם לא מפסידים.למה מפסידים?
אני בדרך-כלל שקט ולא מבלבל להם במוח. יש להם איזה מאה שקל בחודש עמלות. הם גוזרים קצת מרווח ריבית על יתרת המזומן שלי. מה רע?
לא הגיונילא יכול להיות.
ואם כן אז ששששששששש... שלא ישמעו אותך כי לפי מה שאתה אומר מגדל מפסידים עליך כסף וזה לא נראה לי הגיוני.
תשובה:לא הגיוני
אתה טוען שמגדל מפסידים כך, אך כשמצטרפים דרך ביטריידר אז הם לא מפסידים, וזה למרות שגם ביטריידר צריכה לגזור איזה קופון?
מה הקשר?תשובה:
ביטריידר מחזיקים המון לקוחות, ביחד הם באים למגדל אומרים להם אנחנו מביאים לכם כמות של לקוחות, אנחנו מפרסמים באינטרנט עלויות פירסום עלינו, אנחנו מגייסים עוד לקוחות ומטפלים בבעיות שישלהם, כח זה עולה לביטריידר כסף, בתמורה מגדל אומרים לביטריידר אוקי תביאו את הלקוחות ותקבלו הטבה. איזה הטבה? במקרה הזה ההטבה היא מערכת חינם. אחרי זה הם הולכים לעוד חברות ומי שנותן להם תנאים הכי טובים הם חותמים איתם. ככה זה עובד - שוק.
תראה זה סתם דיון שלא יוצא ממנו כלוםמה הקשר?
זה שביטריידר מקבלים תנאים טובים ממגדל בגלל הכמויות וכך מרויחים זה נכון, אך איך הגעת לזה שמגדל יפסידו אם יעבדו איתך ישירות? מגדל, מן הסתם, לא רוצה להשקיע הרבה בשיווק ולכן עובדת דרך סוכנים, אך אם הם מרויחים למרות התשלום לביטריידר (או ההנחות שנותנים, אין לי מושג בפרטים) אז הם ירויחו גם ישירות, כל עוד הם לא יצטרכו להשקיע הרבה בשיווק. יכול גם להיות (אין לי ידע שזה המצב), שכמדיניות הם לא מתחרים בסוכנים שלהם (כמו חברות תעופה) אבל אם מישהו בכל זאת פונה אליהם ישירות אז למה להם לדחות אותו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.