חוו דעתכם-

אני ממליצה לך לקחת כדורים

של ויטמינים. זה אף פעם לא מזיק <אם לא מגזימים> לחילופין, משחק כדורסל באוויר הצח יכול לעיתים להועיל למקרים מסוימים. לא בטוח שבמקרה העגום שלך הבהרה: היות שבשעות הבוקר היו אנשים שלקחו ברצינות מרובה את הסיפור שהמצאתי על שחקן הכדורגל, לא זוכרת את שמו כרגע ואין לי כוח לחפש עכשיו, אני מבהירה בזאת לכולם: כל דבריי נאמרו בחיוך, בחצי הלצה ובקריצה. חה חה חה (אלוהים. איזה אנשים כבדים יש בפורום. חוץ ממך, כמובן, מתבחששת חמודה ומקסימה שכמותך!! דעי לך שתמיד כשתצטרכי כדור, תוכלי לגשת אליי. ואגב, בא לך להצטרף אליי לשחיה בבריכה בשבת הבאה?- וזה ברצינות גמורה)
 
אני לא בקטע של כדורים

יותר בענין של חומרים טבעיים. (הנשמה דורשת ג`וינט) ואני לוידעת לשחות
 
התדהמה: לא לקחת אף פעם

שיעורי שחיה?! טוב, נו, לא נורא. אני אשחה לי את עשרים הבריכות הרגילות שלי, ואת בינתיים תשתכשכי לך במים הרדודים, ואחר כך גם תשתזפי לך בשמש. אולי איזה חתיך מדהים יתחיל איתך <לגלות לך שמדובר בקאנטרי שכונתי קטן שרק בעלי משפחות וילדים מגיעים אליו, או לטעת בך תקוות שווא?>
 
אהא!

לכן לא נענית קריאות החיזור הנואשות שלי, אני חתיך מידי! אההא! יטופל מיידית
 
לא חשוב למה, חשוב איך.

הסיבה העיקרית לשינויים אצל אנשים היא שזה טבעי, אנשים עוברים דברים שמשנים אותם כל הזמן, ומי שנשאר במצב קפוא כל חייב הוא לא שפוי. להלן ההגדרה הקלינית לאי שפיות: "לעשות את אותם המעשים ולצפות לתוצאות שונות" מי שרוצה לשפר את חייו (תוצאות שונות ממצבו הנוכחי), חייב לעבור שינויים כל הזמן. השאלה היא לא למה להשתנות, השאלה היא איך, איך אפשר להשתנות בלי לצאת בנזק נפשי\פיזי כאשר עוברים שינוי קיצוני בחיים. איך להשתנות ועדיין להשאר אתה במהות. איך לעשות שכל שינוי שאתה עושה או נכפה עליך ישפר את מצבך ביחס למצב הקודם. איך להנות בדרך. אם מישהו בא אלי ואומר "חזרתי בתשובה וחיי השתפרו" אני מאמין לו באותה מידה שמישהו אומר לי "יצאתי בשאלה וחיי השתפרו", כי השיפור או הנזק בחיים בעקבות שינוי הוא אידבדואלי ביחס לאופיו של האדם ולנסיבות שהוא עובר. אז נשאר לשאול רק "איך" עשית זאת (ונשארת בחיים או שלא).
 

idonknow

New member
נדמה לי

שזה או שהם יצאו מהסיבות הלא נכונות, או שהיה להם קשה להתמודד עם העולם החילוני-אז הם חזרו לבטוח ולמוכר, שאפילו שהוא לא אמיתי, הוא הכי פשוט באותו רגע.
 
חינוך

זהו אחד הדברים שהשתלט על חיינו יותר מכל. מאוד קשה להשתחרר ממערכת הערכים עליה התחנכנו. התרגלנו לחפש משמעות מסוג מאוד מאוד מסויים לחיינו, וממילא ישנה איזו תחושת ריקנות בחיים החילוניים, צריך הרבה כח, בשביל ליצור מערכת חדשה של השקפות רעיונות ומשמעויות, משוחררת לגמרי מהמערכת הקודמת. לא לכולם יש הכח הזה, ולעיתים הם `נופלים` ושבים.
 

מחממנוע

New member
תמיד טוב לחזור למשהו שאתה מכיר

וכמו שאמרו כאן, השד הזה שיושב לך על הגב, וגורם לך לסובב הרבה את הגב, להצטנף בפינה, ולהשאר לבד - הוא זה שמחזיר אותך לבסוף הביתה - להיות לבד בתוך כביכול הרבה אנשים שמכירים אותך. ויותר מידי טוב מכירים אותך. יודעים את כל ה"נייעס" עליך.
 
למעלה