"חוות הצופים"

hadasbaril

New member
"חוות הצופים"

איפה זה? ולמה יש לכם חווה? איך המקלחות והשרותים? להביא מז"ש? המועצה שלי לנה שם במחנה פסח אז כמה שיותר מידע יהיה טוב

חוות הצופים../images/Emo70.gif

זה נמצא ברמת יוחנן שזה קרוב לחיפה... האמת שאין לי מושג למה יש לנו "חווה", איזו מין שאלה זו
והמקלחות והשירותים סבירים לחלוטין
מה זה מז"ש

hadasbaril

New member
היי,אני הדס

אני משצי"ת בבני המושבים. ונראה לי הכי הגיוני לשאול את הצופים על חוות הצופיםץ שבוע טוב.

אחלה מקום...../images/Emo13.gif

חוות הצופים זה ליד עפולה... מקום נחמד... יש חדרים עם מיטות ומיזרונים ושמיכות ומזגנים והכל... לא צריך מיזרון אבל די מגעיל להיתכסות בשמיכות ולישכב על המיזרונים שם ככה סתם כי אין סדינים או משהו כזה אז עדיף שתביאי שק"ש. המיקלחות והשירותים אחלה... באמת.... ויש שם גם קיוסק ויש חורשה להיסתובב בה... ואם את מדריכה או מה שזה לא יהיה אצלכם, אז יש את ההילטונים, שזה החדרים שלמעלה שיש שם (ככה אומרות השמועות... עדיין לא הייתי שם...) מיטבחונים, ואמבטיות ומיטות עם מיזרונים קפיצים וכל ההטבות שקיימות...
נועה.

המחסנאי

New member
החווה זה מקום ממש טוב

זה נראה קצת כמו מחנה צבאי כזה אבל לא נורא המיטות נוחות, המיקלחות אחלה, בייחוד אם הייתם ב3 ימים הראשונים של הקורס ביער ואסור היה ללכת להתקלח זה מקום מאוד גדול עם רחבת מפקדים גדולה ויפה ןמרגש קטן כזה וגם רחבת טקסים פשוט ענקית

hadasbaril

New member
יש חדרים!!!!!!מה!!!!!

אז למה אמרו להביא שקשים-בטח נישן מתחת לכמה עצים אבל אני אשאל את האחראים עלי..... עכשיו למה יש חווה?

למעלה