חוות הפארק

לוקה15

New member
חוות הפארק

הי, רק עכשיו גיליתי את הפורום-איזה מגניב!!!! אני רוכבת כבר שנתיים בערך(לא ממש מסודר ובמקום קבוע-אבל רוכבת אינגליש) וחשבתי לעבור לרכב בחות הפארק? מישהו יכול להמליץ? איך החווה? איזה מדריך הכי טוב? חוצמזה אחותי הקטנה בת 6 גם רוצה להתחיל...

נושית3

New member
ברוכה הבאה..! ../images/Emo13.gif

קוראים לי אור ואני בת 13 אני רוכבת בחוות הפארק.. לדעתי זאת חווה טובה.. ואני רוכבת אצל אורטל שהוא מדריך ממש נחמד.. השתלבות נעימה..!

לוקה15

New member
../images/Emo51.gif

אני מאוד ישמח לשמוע עוד קצת על החווה עם מישהו יכול לספר...

אממ כנסי...

אני רוכבת בפארק כבר 8 ועוד מעט חצי שנים... יש בחווה אחלה של אנשים ומדריכים טובים.. תלוי מי.. אל תלכי לאורטל.. חרא מדריך וגם כמו שאמרו אופי מגעיל אותי הוא עיצבן כמה פעמים ממש ממש.. לא שלמדתי אצלו אבל אני למדתי להכיר את האופי שלו.. עצה שלי תתחילי ללמוד בטח עם אחת המדריכות שהן או מאיה או רחלי.. ואחרי זה תעברי לקבוצה של מדריכה שקוראים לה טלי שהיא באמת הכי טובה... וגם אורן מדריך טוב.. ואממ יש מלא סוסים שאפשר ללמוד עליהם אז מתמודדים עם בעיות שונות ולומדים לרכב עליהם.. וסה"כ חווה טובה..

The Horse Lover

New member
אמממ... אחלה חווה!

חווה טובה בתכלס לכל הרמות גם לך וגם לאחותך... אין ממש את המדריך הכי טוב... יש מדריכים יותר טובים ומדריכים פחות טובים... אני מאמינה שתתחילי לרכוב אם מדריך של מתחילים אבל את תמיד יכולה לעבור אם המדריך לא מתאים לך או שאת מתקדמת וכו'... יש מדריכים לכל הרמות וכל אחד מדריך טיפה שונה ככה שבטוח תמצאי מדריך שמתאים לך... בנוסף גם החוונ גדולה ככה שיש סוסים בכל הרמות גם כן....

The Horse Lover

New member
הוא היה תקופה מסויימת...

החליף את אחד המדריכים... אבל עכשיו הוא כבר עזב... אני כמעט בטוחה למרות שבחודש האחרון לא הייתי בחווה כמעט...

GreenDay4Ever

New member
גמאני רציתי לעבור לחוות הפארק פעם

אבל הלכתי לחווה ודיברתי עם הבעלים ולא אהבתי אותו.. יכול להיות שהתחלפו כבר מנהלים. אני אישית ממליצה על חוות ג'וקי קלאב שברשפון, שיש שם מדריכים מעולים וסוסי בצפר מטופחים (=.. הכי שווה! חח וגם יש שם מלא סוסים פרטיים יפים.

המנהל נשאר אותו מנהל

אבל אני לא מבינה מה זה אמור לשנות לו המנהל בחווה? הוא לא צריך להכיר אותו הוא כולה עושה קורס בחווה ולומד לרכב אצל אחד המדריכים.. הוא לא צריך להכיר את המנהל בשביל זה.. וג'קי קלאב אולי לא רעה רק שהמחירים שם בשמיים יותר מכל חווה אחרת במרכז..

GreenDay4Ever

New member
אני לא חושבת שהמחירים כאלה גבוהים!

והמדריכים מצויינים, אז זה גם שווה את זה ^.^ אני בכלל בנבחרת, אני חושבת שיש לחברי הנבחרת הנחה.

cavallo

New member
הוא רוכב???

הוא נראה מבחוץ מזה לא קשור לרכיבה כאילו הוא ממש לא מתקשר לי עם סוסים, זה מוזר לדמיין אותו רוכב
פפפפ איזה עצבני הוא היה ביום חמישי האחרון,הוא גילה שיש במחשב במשרד אייסי ומסנג'ר ואחרי זה הוא הוא ראה כמה אנשים מעשנים ליד האורוות והוא רתתחחחחח,לא נעים...

cavallo

New member
אה אופסי../images/Emo9.gif

משום מה פירשתי את זה כאילו יהודה רוכב

שירלי317

New member
מה אמור לשנות המנהל בחווה?!?

הוא חלק מהחווה... אלא אם כן זה מנהל רק בקטע של מימון.. אבל אם הוא משקיע בחווה הרבה זמן ונמצא בה כחלק מהחווה זה מאוד משנה... תאמיני לי... מנסיון זה מאוד משנה..

למעלה