חוות דעת

L A K S H M I

New member
חוות דעת

לילה טוב קבלתי מסר (ארוך מכדי לפרט איך ) שאני צריכה למצוא לעצמי סביבה וחברה מפרגנת יותר , רציתי עצה/ הכוונה / דעה איך עושים את זה שבוע טוב

העכביש2

New member
וואו איזה שאלה טובה

גם אני הרבה פעמים חושב על זה...ותמיד אומר שצריך להתחבר לאנשים המתאימים (לנו).. תראי, יש כל מיני דרכים אבל אני לא בקיא בהם כ"כ. לעיתים נדירות פוגשים אנשים כאלה בסביבה הקרובה (אמא שלי פגשה ואפילו אני פגשתי). אפשר ללכת לסדנאות והרצאות רוחניות (כמו הקורסים של פיסו-דהרמה שפירסמתי פה לא מזמן) ובכלל לנסות במקומות כאלה (תפתחי מגזינים כמו "חיים אחרים" ו"דרך האושר" ואולי דרך שם תראי מפגשי פורומים וכד'). וכמובן יש את האינטרנט אבל הוא לרוב לא פוגע ומפספס בתחום הזה שהקרבה הפיזית, הרוחנית וההידברות הם מרכיב מאוד חשוב בו...

דגנית

New member
חשבי עם עצמך, מהם תחומי העניין

שלך, מה מעניין אותך, מה מעסיק אותך וחפשי אנשים שאוהבים את אותם דברים כמוך. רק לספר, שאת רוב החברות הטובות שלי בשנים האחרונות הכרתי בפורומים באינטרנט. פשוט. הצטרפתי.. הכרתי.. נפגשנו במפגשי פורום.. וכך הכרתי חבורה של חברות טובות מאוד [מעניין שרק בנות.. אבל שיהיה] חוץ מזה, אפשר להצטרף לקורסים, ללמוד משהו מעניין.. להצטרף לחוגים.. כל דבר שמקרב לחברת אנשים הקשורים קשר כלשהו לתחומי עניין המעניינים אותך. בהצלחה!

L A K S H M I

New member
ok

רציתי לפרט קצת אני בסוף שנות ה20 שלי והייתי רוצה לקבל כלים למשוך (אם ישנם כאלו) אנשים נכונים ומפרגנים יותר ההצעות שנתתם לי טובות אך בנוגע לקשרים ברשת יש את בעיית הקרבה הפיזית שלטעמי אין לה תחליף ונ.ב. 99% מהחברים שלי הם בנות ואולי הן מעטות אבל מה זה אחלה בחורות! ותודה לאל שיש לי אותן שבוע טוב

Tal_Ya_Tal

New member
שלום לקשמי../images/Emo42.gif../images/Emo130.gifשם מחייב כל כך

אז ככה. קודם כל, על מנת למשוך אלייך אנשים מפרגנים יותר, שיעניקו לך תחושת נוחות ונינוחות על מי שאת, עלייך ללמוד לפרגן לעצמך, לקבל את עצמך ללא כל תנאי ולחוש בנוח עם מי שאת. נשמע לך מוזר? אז ככה: ישנו חוק קוסמי ש'דומה מושך דומה' כך שככל שאת ביקורתית כלפי עצמך, לא מקבלת את עצמך ושיפוטית לגבי מה שאת רואה כחלקים 'לא ייצוגיים' של אישיותך, כך שאם את רוצה שאנשים ישנו את הגישה כלפייך, שני את את גישתך כלפי עצמך. כי מה שמגיע אל תוך חיינו הם השתקפויות ובאבואות שלנו עצמנו. בנוסף לכך, אפשר לזרז את התהליך הזה באמצעות הכנתת גריד. L&L TALYA

L A K S H M I

New member
שאלה בנוגע לתשובתך ../images/Emo20.gif

אני צריכה לעבוד על עצמי ואז זה בעצם ישתנה ויכנסו לי אנשים חדשים לחיים שהם משקפים בעצם את השינוי שבי? ושאלה נוספת איך אפשר באמת לזרז את זה - אודה לקבל הסבר מה זה גריד??? ולגבי לקשמי,הייתי במעגל נשים ויצא לי הקלף שלה וממה שהסבירו לי זה בעצם משקף את מצבי לכן בחרתי בה והבנתי שהיא גם מביאה מזל

יש לי שאלה

לכול מי שפוסע בדרך הרוחנית אל הנתיב התגשמות גם לו צפים דברים קשים מהעבר שהוא מטפל בהם ? אני בתחום כבר 7 שנים ועכשיו ניכנסתי להילוך גבוה כמו שאומרים אני מטפלת ויוצרת אבל החלטתי לטפל בעומק ב פחדים שלי וכמובן שלא לבד יש לי מורה אוחח מעריצה אותה . אבל .. לפעמים בא לי לשבור הכל ולא להתמודד עם כלום .,

כן......./images/Emo140.gif

יודעת על מה את מדברת... מצד אחד עולה לגבהים ומצד שני הילדות והעבר (גם מגלגולים קודמים) מנטרלים אותי..... אני כל הזמן בעבודה על עצמי....

Tal_Ya_Tal

New member
כשה../images/Emo42.gifאור חודר, הצללים עולים

שימי
להודעה הזאת, בקומונת שפת האור זה ב-ד-י-ו-ק זה
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
היי שוב לקשמי../images/Emo24.gif

א-כ-ן
היות שכל מה שאנו מקרינים משתקף חזרה אלינו, אז אם אנו מחפשים
אהבה אות הוא, שכרגע אין לנו אהבה. אם אני מקרינה, שאני מחפשת אהבה בחוץ, כי אין מי שיאהב אותי, אני שוכחת שאני בתו האהובה של אלוהים. אני שוכחת שיש בתוכי ניצוץ של אנרגיה אדירה שהמהות שלה, שהתדר שלה הוא א-ה-ב-ה
אני מחפשת אהבה, נחמה, מחוץ לעצמיץ מישהו שיאמר לי:"את לא כל כך גרועה כמו שאת חושבת שאתץ בעצם את נפלאה. את מחפשת מישהו ש'ישב' על תיבת הפנדורה שלך ויסתיר ממך את 'הצללים' שלך. ובעצם, כשאת מוצאת אותו, גם הוא מוצא אותך. אתם כותבים יחד 'חוזה' לא כתוב, שהוא יסתיר ממך את 'תיבת הפנדורה' שלך והוא יסתיר מפנייך את 'תיבת הפנדורה' שלך. טכך מתחילה לה מערכת יחסים 'מיוחדת'... והשאר, הלו הוא כתוב ב
ה'קורס בניסים'ץ לגבי 'גריד'- קראי עליו במילון המושגים של הפורום וגם קראי הרחבה בכתבה הזאת ובקומונת שפת האור.

L A K S H M I

New member
תודה טליה וההמשך בפנים

אז ממה שאני מבינה בעצם אני צריכה להגשים את עצמי ,לפרגן לעצמי ואז בעצם כל הדברים שאני רוצה שהם חיצוניים לי יתגשמו קריירה ,לימודים ,סביבה זוגיות וכו' נשמע הגיוני מאוד אני אנסה זאת תודה לילה טוב ושקט

Tal_Ya_Tal

New member
100%../images/Emo70.gifב-ד-י-ו-ק כך../images/Emo127.gifהיות שכל מה

שאנו חווים 'בחוץ' הוא השתקפות של כל מה שקיים 'בפנים', עלינו רק 'לסדר' את ה'בפנים' והב'חוץ' יסתדר מאליו
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
ץץץץ-../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחהההה

איזו בדיחה פשוט עניתי לך ממחשב של חברה שלי, שם המקלדת היתה שונה והאותיות בלתי נראות. וכל הזמן הזה נדמה לי שאני מקלידה על עיוור
L&L TALYA

למעלה