חוות דעת

כוכב321

New member
חוות דעת

מזה כשנה וחצי אני לומדת את נושא המאגיה ומרגישה מוכנה לנסות את הכישוף הראשון שלי. הייתי שמחה לשמוע המלצות לכישוף ראשון שעשיתם. בברכה

Shady Line

New member
כישוף ראשון-חוויה

אני אישית ממליצה על כישופים לא מסובכים לכישוף ראשון.אני מתכוונת לכך שלא כדאי לך למשל לנסות לזמן שד הכישוף הראשון שלך (או הכלל,זימון שד הוא דבר מסוכן מאוד שעלול לרגום לפגיעה במזמן,אז על זה תוותרי כי גם מכשפים מנוסים עלולים להסתבך). הכישון הראשון שלי למשל,היה כישון נרות,שזה בעצם הסוג העיקרי של כישופים שאני משתמשת בו...אני ניסיתי לשנות את צבע עיני מכחול-ירקרק-אפור לכחול-אפור שהיה לי בילדותי-והצלחתי! הנה לך עצה ממישהי שמתעסקת בכישוף כבר די הרבה זמן-תתחילי מכישופים קלים ופשוטים, ןבהדרגה תעברי למסובכים יותר ויותר. ועוד דבר אחד לסיום-תימנעי ממאגיה שחורה ומסאיינסים,כי זה אולי חזק ומפתה,אך גם מסוכן ביותר ועלול לגרום גם לרדיפה שדית לתקופה ממושכת (כמו שקרה לחברתי). בהצלחה בכישון הראשון שלך!

כוכב321

New member
shady

תודה על התגובה. סיאנסים וזימון שדים לא היה בתוכנית שלי וגם לא נראה לי שיהיה בעתיד. שינוי צבע העיניים גם לא נחוץ לי
חשבתי לעשות כישוף לזימון שפע כלכלי לחיי והייתי שמחה לשמוע האם מישהו ניסה זאת פעם?והאם היו תוצאות מספקות? בברכה

ToryMaster

New member
הרשי לי להבהיר משהו

שפע כלכלי לא יבוא לחייך סתם כך. הכישוף הוא בבחינת זרז לפעולות אחרות (מציאת עבודה, עבודה ביותר משמרות, קידום), לא במקומן.

כוכב321

New member
הרשי לי ....

להוסיף ולהגיד לך כי ידוע וברור לי כי שפע לא בא סתם כך. וכמשהיא שיכולה להיות אמא שלך אנא בחני את עצמך לפני שאת עונה תשובה בסגנון כזה למישהו. בברכה,

ToryMaster

New member
סליחה?

מה עניין גיל לכאן? מה עניין גיל למאגיה בכלל? אני שמחה שאת יודעת את זה, רק רציתי להבהיר נקודה, כדי שאף אחד לא יתאכזב ויהיה עצוב ולא יבין למה הכישוף לא עובד לו.

Diableror

New member
הרשי לי..

תתפלאי כמה צעירים ממך נמצאים בפורומים,שיכולים ללמד אותך דבריםשכלל לא שמעת עליהם.גיל אינו אינדיקציה לידע,אז אנא בחני את עצמך לפני שאת עונה תשובה בסגנון כזה למישהו. בברכה Diableror

כוכב321

New member
צר לי.....

שלא הבנתם אותי כפי שצריך. בכל אופן שיהיה לכל המגיבים חג שמח. בברכה

RainBird

New member
אז הסבירי את עצמך אם כך. אשמח לשמוע גם רקע לימודי במאגיה שלך.

The Patryn

New member
במקרה הזה אתם צודקים

התגובה באמת היתה לא במקום, אבל אני חושב שיש קשר בן גיל למגיה ולכל דבר בחיים. מה לעשות שאדם בן 70 תופס את העולם בצורה שונה מילד בן 16.

../images/Emo24.gif יעלי , יש לי שאלה../images/Emo35.gif

לילה קסום בהמשך למה שכתבת למעלה, האם מה שאת אומרת זה שיש כישוף שמזרז למשל מציאת עבודה? מה שאני מבינה זה שבעצם אם אני רוצה שתהיה לי יותר עבודה אפשר לעשות לזה כישוף?? או אם מישהו לא מוצא עבודה הרבה זמן, אפשר לעשות כישוף ?? לשני המקרים? והאם במצב הזה שמישהו לגמרי לא עובד ומזמנים לו עבודה על ידי מאגיה - העבודה תהיה טובה... לא עלול לקרות שהוא יסבול בעבודה , למשל? אודה לך
וחלומות פזים אריאלה באהבה

Diableror

New member
כן

את יכולה לערוך טקס כדי למצוא עבודה. טקס טוב הוא טקס שיתאים לך.כלומר,אם את מחפשת עבודה בתחום מאוד מסויים,את יכולה,אך אין ערבון שתחום זה מתאים לך,ולכן את יכולה לסבול באותו מקום עבודה. לעומת זאת,אם תבצעי כישוף למציאת עבודה שתתאים לך(כלומר-ללא הגדרה ספציפית של תחום) את תקבלי את מבוקשך,ואולי אפילו לא באותו תחום שחשבת שיתאים לך. Diableror

The Patryn

New member
כי...

ככל שאתה מתבגר אתה צובר נסיון בחיים, ידע, חכמה, תפיסת העולם שלך משתנה, ולכל הדברים האלה יש השפעה על ההחלטות שלך, על ההתנהגות שלך, על המעשים שלך וכו'. המגיה לא יוצאת מהכלל משום שהיא תלויה בהחלטות, בהתנהגות ובמעשים של האדם.

ToryMaster

New member
נמנמ אפצ'י.

סליחה, הצטננתי משהו. כל מה שאמרת נכון, זה עדיין לא עושה את התשובות שלי פחות נכונות או את הזלזול שאני נוטה לקבל בגלל הגיל שלי מוצדק יותר.

למעלה