חוות דעת

sham12

New member
חוות דעת

היי, הייתי רוצה לבקש את עצתכם ובעיקר את חוות דעתכם על מצב מוזר שבו אני נמצאת...
לפני כשנה התחלתי לימודים בבית , ממש בתחילת שנת הלימודים כתבתי מייל לבחור שעובד בבית ספר, ובו (בלי שום ציפיות מיוחדות) כתבתי לו שלפי דעתי הוא נורא מיוחד ושיש בו משהו שמסקרן אותי, כתבתי שאין לי ציפיות אלא שחשבתי שזה נחמד לדעת שמישהו רואה אותך.
המשכנו מעט להתכתב עד שניגשתי אליו ואמרתי לו שאני היא היא שכתבה את המייל.
הבחור חלק איתי שהוא לא סומך על בחורות, וזה טוב שלא היה לי שום ציפיות הוא כרגע יצא ממערכת יחסים של 6 שנים והבחורה (שגם קרא לה החברה הכי טובה שלי) עזבה אותו מתוך רצון לחיים אחרים.
עישנו כמה סיגריות, דיברנו מעט (או יותר הוא דיבר ואני הקשבתי) ואמרנו שנצא לשתות בירה מתישהו.
במשך השבועות אחריי ניסיתי לבוא ולשוחח אותו אבל הרגשתי מן מוזרות ששוררת בינינו.
בסוף הפסקתי לגשת אליו.
הזמן עבר, ראינו אחד את השני פחות ופחות ולבסוף התחלנו גם להתעלם אחד מהשני כשכן ראינו את את השני.
בצורה מאוד ברורה כל אחד מאיתנו היה מסתכל על השני כשהשני לא שם לב.
אחרי חופשת קיץ, והפסקה ארוכה שבה לא ראינו אחד את השני,ההתעלמות הפכה ליחס מוזר- שנינו חיים את חיינו אך מידי פעם מצטלבים להם מבטים. שנינו עושים את עצמינו כאילו לא אכפת לנו, אבל יש משהו בהרגשה, ובמבט שגורם לי לחשוב שאולי יש שם משהו?
לפני מספר שבועות הייתה מסיבה בבית ספר שבו אני לומדת , אני ועוד בחורה התחמקנו לקומה השניה כדי ללכת לשירותים וכשירדנו הוא התחיל לצעוק שהוא יסגור את המסיבה אם נעבור את המחסום שהוא שם אך בלי להסתכל עליי -צעק רק עליה, מבלי יכולת לומר מילה פשוט הלכתי משם במהירות, ולאחר מכן שוב נתקלנו אחד בשני- ושוב אותו מבט חודר אחד כלפיי השני.

מה שאני שואלת בעצם, האם יש לו משהו כלפיי או שזו אינטרקציה מוזרה מתוך סיטואציה לא מדוברת ואין לי למה לנסות לדבר איתו ?
לפעמים אני חושבת שדברים לא קורים חד צדדית ושאם הוא בראש שלי ככה כנראה שיש גם משהו מהצד השני, ולפעמים נראה לי שהוא פשוט חושב שאני קצת מוזרה.
אני בת 25 ויש לי ניסיון עם גברים, אבל לידו אני ממש מרגישה כמו ילדה קטנה.

אשמח לכל דעה :)
תודה

ivgy1980

New member
התייחסות

תגשי אליו, תסתכלי לו בלבן של העיניים, ותגידי שאתם צריכים לדבר. ותקבעי איתו בערב בבית קפה בסביבה.
תדברו, כמה שצריך. אני חושב שאחרי השיחה הזו הכל יבוא על מקומו בשלום, לכאן או לכאן.
תהיי כנה עם עצמך, כי מגיע לך! לא יכול להיות שיהיה לך בלבול בחיים!!

Survivor Man

New member
הוא אמר לך שהוא יצא ממערכת יחסים ארוכה,

הייתה לו הזדמנות לפתח איתך משהו והוא בחר שלא.

תחושת האי נעימות ששוררת ביניכם מובנת, הייתם קרובים במשך תקופה מסויימת ופתאום אתם מתנהגים כמו זרים. את יכולה לדבר איתו כדי לשבור את הקרח, להישאר ידידים רשמיים שמחליפים מילה פה ושם. ככה לפחות זה לא ירגיש לכם מוזר כמו עכשיו.

לא ברור...

אהבת בו משהו, כתבת לו את זה במייל - עד כאן, מצויין..

הלכת ואמרת לו שאת היא זו שכתבה - אוקיי, מצויין גם כן.

אחר כך , מאחר וכנראה הוא נבוך מהידיעה שאת כנראה מעוניינת, היחס השתנה ... לרעה.

במקום שתשמרו על הקשר או אפילו תהדקו אותו, הלכתם והתרחקתם , אבל נשארו רק מבטים עורגים?

נשמע מצב מיותר.

אי אפשר לדעת אם ו אינטרקציה מוזרה, או משהו מעבר, מבטים בדרך כלל מעידים על משהו - רצון, עניין בצד השני.

תפעלי בעניין ותפתחי אותו, תשאלי אותו אם הוא רוצה להפגש על איזה קפה.... עכשיו הוא כבר לא אחרי קשר ארוך, אולי דברים יקבלו תפנית אחרת.

שלום

לא ברור לי למה צעק, אם היית צריכה ללכת לשירותים. אם את מחבבת אותו, זמי אתו קשר והשקיעי בו בדיבורים טובים ובמעשים טובים. פתחי אתו עניין רגשי משותף. שוחחי אתו הרבה ועשי אתו דברים מעניינים.

למעלה