חוות דעת

של של 18

New member
חוות דעת

הייתי שמחה לקרוא על חוות דעתכם המקצועית על התמונות ועלי

Platform

New member
בקצרה

1. את פוטוגנית 2. התמונות בסדר 3. העמדות פחות בסדר 4. העריכה והריטוש של עור הפנים מוגזמים עד אין פרטים בהצלחה :)

יפותו

New member
../images/Emo45.gif

לא אהבתי את הצילום, ההעמדה, הסטיילינג והאיפור.... את אכן בחורה פוטוגנית-ניתן היה להוציא אותך הרבה יותר טוב בצילומים יותר ממוקדים...אם אלו צילומים ל"בוק" אני מציעה לך להשקיע אצל מישהו מקצועי יותר...

אני "האבא" שלו

בכל אופן דיברתי איתה כבר והסברתי לה את הכל תתפלא היא דווקא הקשיבה בחיוב היא באמת מה שהיא בחורה יפה שהוציאו אותה כמו פריחה ממוצעת בתמונות

It seems like ...

עם כל ההערכה שיש לי לכנות של אנשים , אני חושב שאתה לא נימצא בכזו אינטימיות עם אנשים שאתה יכול לדבר אליהם ועליהם איך וכמה שאתה רוצה . האנשים שמבקשים פה דעה הם זרים לך לחלוטין , אני מציע לעדן קצת יותר את השפה ולא להגיב בצורה כזאת כי שוב , אתה ממש לא יודע מי נימצא מולך ואתה מרגיש חופשי להגיד את מה שיש לך בראש בלי שום פילטרים (ככה לפחות זה מרגיש לי) , הצעה שלי , קצת יותר עדינות עם אנשים .

אני חולק עלייך

אמרתי, שהוציאו אותה כמו פריחה ממוצעת אני ממש לא מעליב אותה כי עליה אמרתי שהיא יפה אני חושב שהתמונות שעשו לה גרעו ממנה והיא נראית בהן כמו פריחה ממוצעת אני לא חושב שזה עלבון אליה אישית. ההפך. זה אולי עלבון לצלם, אבל אין לי בעיה עם זה. אם הצילום לדעתי הורס לה אגיד את זה מבלי לנבל את פי. ככה אני חושב שהיא יצאה בתמונות.

עמירם ...

סיר כל דאגה מליבך , לא חשבתי שדיברת עליה ספציפית שהיא פריחה ממוצעת , לקרוא אני עדיין מצליח
הכוונה שלי היא לרוח הדברים ולישירות הבלתי אמצעית שלך , ללא שום פילטרים , זה הכל . אגב , "אני חולק עליך" (לזכר) ולא "אני חולק עלייך" (לנקבה) .

טוב לשון זה לא המקצוע החזק שלי חח

קיבלתי את הערותייך אני אגיד לך ולה ברצינות ולעניין: אני רוצה שאנשים יהיו מודעים בדיק על מה אנשים שנמצאים בטופ יחשבו על התמונות שלהם אם היא תלך לסוכנות רצינית עם תמונות כאלו, אני דיי בטוח שהם יחשבו ויגידו לעצמם בדיוק את מה שאני ראיתי. אני לא פה כדי לחסוך מהאנשים את זה אני רוצה שאנשים יבינו שהעולם הזה הוא פשוט ככה. ישבתי אין ספור פעמים עם מלהקים ובוקרים היום יש לי נטייה פחות לעשות את זה אם בכלל. אני רוצה שהיא תדע ותפקח את עינה כמו אחרים שיבינו - תמונות מהסוג הזה ישימו אתכן ללעג וזלזול מיידי בקרב אנשים אלו.

אז מה דעתך למשל ...

להגיד לה ... "תקשיבי , עושה רושם שאת בחורה מאוד יפה רק שהתוצאה מאוד מאוד לא מחמיאה לך" ואז גם לתת לה טיפ מתוך הידע שלך איך למנוע בפעם הבאה שתמונה כזאת תצא , אולי לעבור יחד עם הצלם על התמונות , אולי לדעת יותר מה עלול להחמיא לה וכו' וכו' ... אם אתה טוען שיש לך המון ידע , תשתמש בו כדי לתרום ולתת לאנשים טיפים באיך בפעם הבאה הם לא יתנו לדברים כאלה לקרות ולא באמירות כאלה שאין לה מה לעשות עם זה , ככה תמצא את עצמך עוזר ותורם הן לה והן לשאר הבנות בפורום הזה . עוד משהו , את הטענה הזאת לגבי , ככה היו מדברים אליה אנשים בתחום , כבר שמעתי גם מאותו עמי והטענה הזאת מופרכת מיסודה , זה שאתה ישבת עם מלהקים ובוקרים שכבוד לאדם הוא מהם והלאה לא אומר שאתה צריך להיות כמוהם ולדבר כמוהם רק כי הם מלהקים ובוקרים , זה כמו שאני אשמע מישהו מקלל בעבודה, אשאל למה הוא מקלל והוא יגיד לי "אבל גם הבוס שלי מקלל אז גם אני מקלל" , אנחנו אנשים מבוגרים ולא ילדים בגן , זה שאדם אחד אין לו שום ריסון עצמי כלפי אנשים אחרים עדיין לא אומר שאתה צריך לנהוג כמוהו רק כי יש לו תפקיד בכיר , זה שאדם מסוים שיכור לחלוטין מהכוח שנתנו לו בידיים לא אומר שגם אתה צריך להיות כזה , אני בטוח שיש לך אישיות משלך ואל לך להיות מושפע מאנשים נחותים מבחינה אישיותית ולא משנה באיזה תפקיד הם נושאים .

הבנת אותך בכללית ואני בסדר עם מה שכתבת

אני מתנסח אחרת כי אני פועל מתוך אכפתיות אולי זה האופי שלי לא יודע. אבל אם נקח את המילים שלך "התוצאה מאוד מאוד לא מחמיאה" זה בסדר וזה איך שאתה היית בוחר לדבר. אני פשוט מתאר איך שלי נראה שהיא יצאה בתמונה ומה היא משדרת. פעם הבאה ארחיב יותר - צודק.

למעלה