אז מה דעתך למשל ...
להגיד לה ... "תקשיבי , עושה רושם שאת בחורה מאוד יפה רק שהתוצאה מאוד מאוד לא מחמיאה לך" ואז גם לתת לה טיפ מתוך הידע שלך איך למנוע בפעם הבאה שתמונה כזאת תצא , אולי לעבור יחד עם הצלם על התמונות , אולי לדעת יותר מה עלול להחמיא לה וכו' וכו' ... אם אתה טוען שיש לך המון ידע , תשתמש בו כדי לתרום ולתת לאנשים טיפים באיך בפעם הבאה הם לא יתנו לדברים כאלה לקרות ולא באמירות כאלה שאין לה מה לעשות עם זה , ככה תמצא את עצמך עוזר ותורם הן לה והן לשאר הבנות בפורום הזה . עוד משהו , את הטענה הזאת לגבי , ככה היו מדברים אליה אנשים בתחום , כבר שמעתי גם מאותו עמי והטענה הזאת מופרכת מיסודה , זה שאתה ישבת עם מלהקים ובוקרים שכבוד לאדם הוא מהם והלאה לא אומר שאתה צריך להיות כמוהם ולדבר כמוהם רק כי הם מלהקים ובוקרים , זה כמו שאני אשמע מישהו מקלל בעבודה, אשאל למה הוא מקלל והוא יגיד לי "אבל גם הבוס שלי מקלל אז גם אני מקלל" , אנחנו אנשים מבוגרים ולא ילדים בגן , זה שאדם אחד אין לו שום ריסון עצמי כלפי אנשים אחרים עדיין לא אומר שאתה צריך לנהוג כמוהו רק כי יש לו תפקיד בכיר , זה שאדם מסוים שיכור לחלוטין מהכוח שנתנו לו בידיים לא אומר שגם אתה צריך להיות כזה , אני בטוח שיש לך אישיות משלך ואל לך להיות מושפע מאנשים נחותים מבחינה אישיותית ולא משנה באיזה תפקיד הם נושאים .