כמה מחשבות...
המבנה מעניין. קודם כל הייתי במקומך חושבת ללכת ליעוץ של בניה ירוקה כי אם אתה בונה בצורה כזו שיש מין "פאטיואים" כדאי למקם אותם נכון ולנצל אותם בכל הנוגע לאנרגיה, חימום, קירור וכו'. שווה מחשבה. מעבר לזה *מאד* חסרה פה תכנון הגינה כדי להבין את המטרה, השימוש והיופי העתידי של המבנה היחודי הזה בחזית. מה בדיוק מתוכנן שם ? אם לא מתוכנן כלום - תכננו. אם אתם הופכים את הגינה לחלק מהבית בצורה כזו זה חייב להיות מתוכנן לפרטי פרטים כי כמו שזה עשוי להיות נכון, חכם ויפה זה גם עשוי להיות מכוער, שגוי ומטופש.
הייתי מחליפה את הסלון והמטבח כי כך אפשר יהיה לפתוח את הסלון ואת החדרים ביחד לחצר משותפת וליצור שם אזור נעים, מפנק ומעניין. כשזה המטבח שפונה לשם (ובכלל אין לו יציאה לאזור הזה) זה גורם לכל האזור הזה להרגיש כמו "חצר שירות" וזה עצוב וחבל. בקיצור, בשורה התחתונה - מרגיש לי שחסר פה תכנון כוללני. אל תבין לא נכון, אני מתה על אדריכלים שמכניסים את הגינה לתוך הבית, זה מאד נכון בעיניי בבית קרקע. אבל נראה קצת (לפחות ממה שאני רואה) שעשו פה חצי עבודה, שזה חצי אפוי. שהכניסו בכאילו את הגינה לבית אבל שכחו שבמקרה כזה הגינה היא חדר, וצריך לתכנן אותה.