חוות דעת על מרצה

gassa

New member
חוות דעת על מרצה

ד"ר בביצנקו יוסף - הסתברות וסטטיסטיקה אולאי מישהו למד אצלו, אז אשמח לקבל קצת מידע תודה

dandin73

New member
אוי ואבוי...למדתי אצלו מתמטיקה להנדסת חשמל

והוא מדבר יותר אל הלוח מאשר אל הכיתה... יש כנראה נתק במעבד המרכזי בראש אצלו (CPU) שגורם לו לאבד קשר עין (גלאי CCD) עם הסטודנטים (עצמים)... אם יש משהו אחר תיקח.....אבל מבביצ'נקו תברח... יש מספר מרצים שכבר שנים דיוע שהם גרועים אבל המכון ממשיך להחזיק אותם והספינה שטה הלאה (רק שיש כמה שטובעים בדרך....)

gassa

New member
אוי לי המרצה השני הוא ד"ר מלמד עופר

גם עליו הביקורות שקראתי הן גרועות ביותר !!!!!!

יניב100

New member
אכן עופר והסתברות לא מסתדרים

תבדוק אם יש סמסטר שארתור יוסף מעביר. מה שכן אולי זה טוב כי בסמסטר שקנציפר לא מלמד הבחינה הופכת קלה להפליא.ראה סמסטר ב' השנה שהמרצים היו ארותר יוסף ובביצנקו. ממה ששמעתי עופר תותח בכל התחום של חקר המוח.הוא מעביר בשימושית שני קורסים בנושא והבנתי שהוא מאוד ברור בתחום הזה. לפעמים צאלצים מרצים ללמד קורס שהוא לא בהתמחות שלהם. ד"ר סמלסון תמיד נותן את הדוגמא שהוא העביר מעבדה בהמרת אנרגיה בבר אילן בפוסט דוקטורט שלו.למרות שתחום ההתמחות שלו זה בכלל תקשורת.ככה זה שיש מחסור במרצים. לצערי גם דברים טובים לא משמרים.לואיזה תירגלה מצויין בהסתברות שנה אחרי זה הביאו את ללה שהיא אולי שולטת בחומר אבל היא רצה בתירגולים כאילו אין מחר ואצלה הכמות חשובה ולא האיכות. בנוסף הכניסו את יבגניה שאולי לינארית יודעת להעביר אבל הקשר בינה לבין הסתברות מיקרי.רואים זאת ישר כששואלים שאלה מבחינה אותה מול קנציפר.היא צריכה לחשוב ואז להסביר לך.קנציפר מסוגל לקחת דף ולתת לך דרך נוספת לפתור את השאלה אם יש כזו.

gassa

New member
תודה על התגובות

נרשמתי לתרגול אצל אלכס קפלנובסקי שגם אותו החליפו בד"ר מלמד עופר ודי ברור לי כבר היום שכנראה הסתברות אצתרך לקחת כקורס חוזר - עצוב מאוד :(

יניב100

New member
קפלנובסקי תותח

אם יהיה איתו תרגול אני מציע שתכנס. אם יש מתרגל אחר בקורס כנס אליו. כמדומני דרור מעביר תרגול בהסתברות. במידה ואין מישהו אחר מלבד שניהם כנס לשני התירגולים ותראה מי מהם מוצא חן בעניך יותר. קורס חוזר ממש לא בטוח.אם קנציפר לא מלמד הבחינות דיי קלות. מקווה בשבילך שכריכלי יעביר מרתון בסוף הסמסטר. ממש חבל שאת הדברים הטובים לא משאירים.נסה לדבר עם שגיא ולבדוק האם יש מצב שדרור או קפלנובסקי יתרגלו את הקורס. עכשיו אתה מבין בשביל מה אנחנו ממלאים משובים.בשביל שיעשו בדיוק ההפך.כבר כתבתי פה בעבר על איך שמרו על גרי שלא יעזוב (לא נראה לי שזכית להכיר אותו). גרי בדומה לכריכלי לא מתרגל דברים שהוא לא יודע או בטוח במאה אחוז שהוא מסוגל להעביר אותם.למשל שנה שעברה ניסינו שיעביר מרתון בהסתברות הוא סרב.ככה צריך להיות מרצה/מתרגל.אולי בשבילם זו פרנסה אבל בשבילי ובשבילך זו חלק מהדרך למציאת עבודה שהרי אם נסיים כל קורס בממוצע 65-70 יקחו אותנו להיות עובדי ניקיון ולא מהנדסים. אז מעבר לפרנסה למתרגל/מרצה צריכה להיות גם טיפת אחריות ומודעות למיגבלות בידע בתחום זה או אחר. בהצלחה.

dandin73

New member
סוף סוף אחד שאומר את האמת על המרצים....

אנחנו עשינו תרגול אינפי1 עם גרי פטחוב והוא חבל על הזמן ! תותח שהביא לנו כל מיני טריקים.... הוא לא נשאר במכון כי חטפו אותו באזרחות - הוא תרגל פה כחלק מהתואר השני שלו (מתמטיקה שימושית או משהו)... לואיזה מלאייב טובה וגם אירנה וולינסקי מעולה - הן באות לשיעור, נותנות לך את הכללים לכל מקרה ומתחילות לפתור... ככה מסכמים שעתיים הרצאה בתמצות של מה שצריך למבחן.....הרי המטרה לעבור לא ? ברור שבחוץ לא ניגע בשטויות האלה אלא באלקטרוניקה... לגבי ממוצע, אפשר לשפר בשנים ב' וג' עם המקצועות המעשיים את הממוצע וגם מישהו עם ממוצע נמוך אבל כשרון + יכולת ייצוג + חברים בהיי טק יכול למצוא עבודה.... גם אני מחכה שיפרסמו תוצאות משובים כמו בת"א.... בהצלחה

dshisgal

New member
אל תתקרב אליו!!!

אין לו מושג, אני למדתי עצלו סטטיסטיקה הוא פשוט לוקח סיכום של קנציפר וכותב על הלוח. הוא לא יודע את החומר ולא יוכל לענות לך על שאלה ( והיו לך הרבה ) קח רק עם קנציפר הרע במיעוטו.

יניב100

New member
אין מצב

הוא העביר השנה תיגבור בהסתברות לפני הבחינה.הייתי רק בתגבור הראשון והוא פתר איתנו שאלות מבחינות והסביר אותם מצויין. שנה שעברה לא יצא לי לשמוע על סטודנט שלא היה מרוצה אצלו בתירגולים.היתה בעיה אחרת שהוא כ" רצה שיבינו ככה שעל כל דף תרגול הוא התעקב תרגול וחצי.לכן הוא היה צריך להשלים להם את הפער שנוצר בינם לבין הכיתה. קנציפר רץ כמו מטורף בתרגול.אלא אם כן הוא שינה את הגישה שלו. לסיכום דרור או לואיזה אף אחד אחר לא מספיק טוב כדי להעביר את התרגול.

למעלה