חוות דעת ... גברים, נשים

ערסlight

New member
האמת...

בהתחלה חשבתי שמישהו מסתלבט פה. אבל נגיד שאת רצינית, אז יכולת משחק זה לא בדיוק "כישורי חיים". אז את מוזמנת לראות שבעל זה לא צעצוע. [את לא רואה אותו ממטר] אולי הגיע זמן שיתפכח ושמגיע לו יותר. ואת... ילדותית, אגוצנטרית, חסרת בטחון ובאמצע התקף חרדת נטישה... הגירושין יעשו לך רק טוב לטווח הרחוק. אפשר להיהנות מסטוצים גם בלי שיש בעל מתוסכל ברקע. כולללה... אתם עוד זוג שלא ידע להפרד בזמן.

mik90

New member
מי אמר שבעל זה צעצוע??

אני כן רואה אותו ממטר !!! היו לי בסך הכל קצת ריגושים מהצד או.קיי אז מגיע גם לו אבל שיעשה את זה בחוכמה ולא יפגע בי

אני {תמיד}

אבל בגבולות הנכונים.. ועם לגיטימציה חוקית ...{בלי לחרוג מהקווים בלי צלעות ואלמנטים נוספים} צריך לדעת איך לשחק... ומתיי... את... מהכתוב שלך... השכלת להרחיק אותו מעלייך...{כמוני..אבל לא בדרך שלך}... לפחות תפסי את עצמך בזמן.. לפניי שיהיה מאוחר מדיי לשניכם. למשחק צריך 2.... את לבד שם.

הבעל גם לא טלית

שכולה תכלת את באמת מאמינה שהוא ישן אצל חברים מה זאת בדיחה? יש לו סביר להניח מישהי לא לחזור הבייתה 3 פעמים בשבוע זה ניראה לך הגיוני?

למה?

למה לחפור? למה ספקולציות? הוא בסך הכל משחק את ה"קשה להשגה" במשחק שלה... {אפילו פעם אחת בשבוע לא מתקבלת על הדעת הנשית הנחרצת שבי... ולמען הסר ספק..אני מחברת לו איתורן ל Z...וקושרת לו תחצוצרה..}

מיק 80

אנסה לנטרל את עצמי מביקורת עלייך...(למרות שזה על קצה הלשון שלי...אבל סופרת עד 10
) אמרת שההתדרדרות החלה לפני 3 חודשים בלבד,הכל עוד כל כך טרי! אל תרימי ידיים. צאי מהילדותיות ומההרגשה שחיי נישואין צריכים להתנהל כמו באגדות(או כמו בסרט) ותנסי להרים את הפרוייקט הזה של הזוגיות שלכם.אם בשיחות והרבה . ואם לנסות לערב גורם נוסף,מגשר או מישהו שתחום מקצועו זה ייעוץ כנראה שניכם צריכים נענוע חזק,כדי להגיע לתובנות .כדאי לנסות להציל את המשפחה שלך, למרות שיש לי הרגשה שבעלך כבר מחליק החוצה .קשה לי להאמין שתוכלי לשלוט בגורל הנישואין.

ronbo

New member
יש לי תחושה

שאם הבחור שהתאהב בך לא היה מסיים את הקשר "מטעמי מוסריות" (שאגב, זה תירוץ נחמד של גברים שהולכים עם נשואות ואח"כ נמאס להם מהן, דרך נוספת לירוק את המסטיק אחרי שלועסים אותו), אז לא היית כל כך רוצה לשפר את הזוגיות שלך עם בעלך. אם את חושבת שבעלך לא הרגיש את "הבגידות הקטנות" שלך אז את טועה. זה פשוט נתן לו לגיטימציה "לבגידות הקטנות" שלו, רק שלהערכתי מבגידה קטנה הוא התאהב במאהבת, מה שקורה הרבה פעמים. תלכו ליועץ נישואים, ואם הוא לא רוצה תלכי לבד, את זקוקה ליעוץ מאיש מקצוע כדי שיסדר לך את הבלאגן בראש.

mik90

New member
בא לי לבכות...

לגבי הבחור שהתאהב בי - הוא עד היום בקשר יום יומי איתי מאוד תומך , אוהב אבל... מרחוק ואם בעלי היה מרגיש את הבגידות שלי הוא היה רוצח אותי פעם זו היתה התגובה שלו לבגידות היום הוא אומר "לא נהיי ביחד" פתאום התגובות שלו "עדינות" האמת שאני נתתי לו לגיטימציה לבגוד... אמרתי לו פעם אחת שאני "מרשה" לו לטעום משהוא אחר בתנאי שלא ארגיש כלום אבל אני מרגישה, ועצובה... וכנראה דפוקה... יכולתי להנות מכל העולמות

תבכי כפרע תבכי..

טישו סולפית? נייר זכוכית? הא.... מחר בבוקר {היום} כבר תרגישי איך הכל מסביביך רגוע פתוח ומשוחרר....{תרתתי משמע} תהני לך חבובע.. יש בחוץ הרבה "תומכים"..."פיגומים"...עקומים...ברזלנים... שיאהבו אותך מכל ס"מ מזדקר שלהם. ולא מרחוק... וואלה הסרט שלך נשמע לי הזוי...ואולי זו רק אני...שהוזה בבוקר אפרורי שני של השבוע.. הרשת לו לבגוד בך??????? את בוגדת בו????? יותר יחסים פתוחים והזויים מזה לא תמצאי בעולם... גם עם 200 שורות של קוק מולבן ומדוגם...

mik90

New member
אני..

באמת יותר רגועה היום... גם מכל התגובות כאן, גם משיחה שהיתה לי אתמול, גם ממפגש קצר היום בבוקר...

d a n i e l s 5

New member
מצד שני, אולי זה הזמן לעבור ל....

זוגיות פתוחה ואחרת :)))))) גם שומרים על המסגרת של "המשפחה המאושרת" וגם ....פורצים את המסגרת של ה"משפחה המאושרת " תציעי לו ..... תציעי לך..... ויאללה חגיגות :)

mik90

New member
הסבר...

מה זה בדיוק אומר זוגיות פתוחה? שחיים בבית אחד וכל אחד לחוד?

:}

אממ... זה משו שכבר עשית.. את פתוחה למחמאות ולפלירטוטיישן מתוך נימוס....ועדיין חוזרת הביתה... אחלה .. זוגיות פתוחה זה... 4 אופטלין כל בוקר.. 1 ווליום בצהריים... ו 1 בלילה לםניי הכניסה למיטה...{כל שהיא} 1 כדור של ולריאן כל שעה עגולה.. גניקולוג צמוד.. וכניסות לא מבוקרות... ע"י מחמיאים למינהם עם המון המון כאבים באגן...

mik90

New member
../images/Emo9.gif

העלית חיוך על שפתיי את גם בת מזל קצת כך שאת בטח מבינה אותי

למעלה