חוות דעת ... גברים, נשים

mik90

New member
חוות דעת ... גברים, נשים

היי (מצטערת שזה ארוך) נכון לעכשיו עצוב לי, רע לי ואני ממש מבולבלת אני נשואה 18 שנה + 2 עד מלפני 3 חודשים היתה לנו מערכת יחסים מעולה בעלי היה הכל בשבילי יכולתי לספר לו הכל (חוץ מהבגידות הקטנות שלי, שאותן שמרתי בסודיות במשך כל השנים) אני אספר לכם את שני צידי המטבע (אולי גם אני לא בסדר) מלפני 3 חודשים פניתי לבן זוגי בוכיה ונסערת שאני לא מאושרת, רע לי, אני רוצה חופש לא רוצה לחזור הביתה אחרי העבודה, לא רוצה שישאל שאלות, רוצה להיות לבד... חופשיה (כמובן שכל זה בא בעקבות בחור שהתאהב בי אך סיימנו את הקשר מטעמי "מוסריות" מצידו) אבל פתאום אחרי 23 שנה שאני עם בעלי גיליתי שיש עוד בחורים שיכולים להתאהב בי גיליתי פתאום שיש בחורים שחושבים שאני יפה, מתוקה... אני רוצה לציין שבשנתיים האחרונות בעלי היה יוצא פעמים בשבוע ולא היה חוזר לישון בבית ואני לא חשדתי בו... האמנתי בו.. שהוא ישן אצל חבר.. אבל לאחר השיחה שלי איתו הוא השתנה לגמריי.. במקום שיעודד אותי וינסה להבין מה קרה לי פתאום הוא פשוט התרחק לא דיבר איתי, כעס עלי, כשהייתי פונה אליו היה אומר "רצית להיות לבד" אבל למעשה רציתי אהבה, נמאס לי להיות "ברורה מאליו" נמאס לי להיות האישה הטובה.... ראיתי שהוא לא מתעניין בי אז התחלתי לצאת עם חברות לפאבים ללא כל מטרה סתם כדאי להתאורר.. ואז במשך שלושה החודשים האחרונים הרגשתי שאני לא רוצה להיות לבד רוצה להיות איתו, רוצה להשאר משפחה מוכנה לוותר על הכל... על החופש אבל... הוא השתנה בין לילה... הוא רוצה חופש הוא רוצה להיות לבד הוא ממשיך לצאת 3 פעמים בשבוע לא חוזר הביתה לישון ובפעם האחרונה שדיברתי איתו הוא אמר שזה המצב הנתון, שהוא אוהב אותי אבל כרגע לא יכול לסבול את נוכחותי - כל סופ"ש הוא מחכה לחזור לעבודה אני באמת אוהבת אותו... ומצד אחד אני מבינה את הרצון שלו להיות לבד... להרגיש את החופש ואולי לטעום משהו אחר... אבל המחשבה קשה... נכון שאני לא טלית שכולה תכלת אבל אני לא התנהגתי בצורה שהוא מתנהג כרגע אף פעם לא פגעתי בו.. אף פעם לא נתתי לו להרגיש כלום (כי אני שחקנית טובה ) יש הרבה בלאגן בסיפור שלי... וכך גם במוחי... מצד אחד רוצה לתת לו חופש... רוצה לתת לו שקט כדאי שיחליט עם עצמו מה הוא באמת רוצה לא רוצה לכפות עליו זוגיות שאולי הוא לא מעונין בה ומצד שני... קשה לי... אני מתגעגעת אליו לנשיקות לחיבוקים לאהבה עזרו לי

../images/Emo192.gifלזה אני קורא

דמעות תנין .....
תעזרי קודם לעצמך ותחליטי מה את רוצה לפני שאת מבקשת את עצת חכמי הפורום

mik90

New member
תשובה

זה הענין שאני מאוד מבולבלת לא רוצה לפרק את החבילה מוכנה לוותר על "החופש" שלי

נראה לי שקצת מאוחר

עכשיו. את התחלת לגלגל את כדור השלג, לא נראה לי שיש לך את הכלים לעצור אותו....

mik90

New member
כדור שלג

אז מה אתה אומר שמילים אחרות? שאני צריכה "לשבור את הכלים" להרים ידיים לזרוק הכל??

לא קוטל אותך...

את כבר עשית את העבודה לבדך לא מטיף לך לא מגנה אותך רק אומר שתתמודדי עם מה שעשית... ניפחת בלון
ועכשיו שזה מתפוצץ את באה לבכות. היית צריכה לצאת מהמערכת הזו כבר מזמן...

mik90

New member
אוהבת

אני איתו מגיל 15 אני באמת באמת אוהבת אותו

לא מספיק כנראה ../images/Emo11.gif

ואל תערבי אהבה עם מושגים כמו "מערכת יחסים מעולה", "מכירה אותו מגיל 15" ... אלו דברים שונים לגמריי. ועוד משהו... שאת אומרת "מעולם לא פגעתי בו..." את באמת מאמינה בזה ?

mik90

New member
פגעתי ../images/Emo7.gif

אולי פגעתי שאמרתי שאני רוצה חופש אולי פגעתי וריסקתי אותו שאמרתי שאני רוצה חיים אחרים אני יודעת שאמרתי דברים קשים ועכשיו הוא מחזיר לי את המילים שלי הוא מטיח בפניי את המילים שלי בדיוק ולי קשה להתמודד עם זה כולם אומרים / מייעצים לקום ולהתגרש אני לא רוצה אוף.....

ליט 30

New member
אוצר יקר....

תרגיע את העצבים ואל תכאיב לה היא הכאיבה לעצמה מספיק בישלה דייסה אבל היא רותחת מכדי שתאכל אותה האמן לי..דייסה מתקררת (צריך להשרות אותה קצת במים קרים, אבל בסוף היא מתקררת)..ומישהו יצטרך לאכול אותה!

לגבי הדייסה

נראה לי הדייסה במקרה הזה כבר מקולקלת לגמריי או כמו שהגדיר אותה קודם טוטאל "מסריחה" (יש לו כנראה איזה קיק לדייסות
). אני לא עצבני רק לא אוהב התחסדות

היי

את יפה ומתוקה... אל תחפשי מחמאות אצל זרים... הם ירעיפו עלייך גם אם תראי כמו זיאופלית מריירת בת 80...{גברים...לכי תביני} פתאום קם אדם ומגלה שיש עולם... אל תתלהבי יקירתי...זו אשליה זמנית... הכל בחוץ מעומעם, מעופש, מצולע ומקרטע... מעבר לכך... רק מקווה שתמצאו את עמק השווה.. שווה להשקיע... קל לפרק... תחשבי שוב..

mik90

New member
לא מוותרת

מוכנה להשקיע... ולמה אתם לא מתייחסים אליו? רק אני לא בסדר? ומה עם החגיגות שלו??!!

מה איתן?.

מצטטת אותך... כי נראה לי שמי שחגג כאן זו רק את.. " (חוץ מהבגידות הקטנות שלי, שאותן שמרתי בסודיותבמשך כל השנים)" ... "(כמובן שכל זה בא בעקבות בחור שהתאהב בי אך סיימנו את הקשר מטעמי "מוסריות" מצידו)" "אבל פתאום אחרי 23 שנה שאני עם בעלי גיליתי שיש עוד בחורים שיכולים להתאהב בי גיליתי פתאום שיש בחורים שחושבים שאני יפה, מתוקה..." "התחלתי לצאת עם חברות לפאבים ללא כל מטרה...סתם כדאי להתאורר.." "הוא לא יכול לסבול את נוכחותי - כל סופ"ש הוא מחכה לחזור לעבודה." יקירתי, קחי את עצמך בידיים, את מתפרקת....ואת מפרקת את המשפחה שלך על הדרך. אל תחפשי אשמים, אל תחפשי תירוצים...אין לגיטימציה לכלום... אם זו את.. תקראי שוב, עושה הרושם שחגגת עוד לפניי שנתגבשה בך התובנה שאת לא שם..

למעלה