חווית קניות

חווית קניות

רציתי לספר לכן על הניסיון שלי לקנות משהו במכירות סוף העונה המטורפות, שרצות עכשיו בכל מקום. הייתי בילו סנטר וחרשתי היטב את כל החנויות. אבל הפעם, כמעריצה של טריני וסוזאנה, וצופה נלהבת של "מה לא ללבוש", החלטתי מראש: לא קונה בגד שהוא לא מושלם, בגזרת המתאימה, במידה הנכונה, בצבע המתאים ובבד המתאים. אז לי יש חזה גדול (ונחמד) ובטן גדולה (ונחמדה קצת פחות) ותחת קטן (ברוך השם, לפחות זה...). אז בתאוריה אני צריכה חלק עליון עם מחשוף, בד נשפך, לא צמוד, לא קצר, לא ארוך, חולצת מעטפת יכולה להיות נחמדה. ג'קט ארוך עם צווארון קטן שיוצר מותן. חצאית ארוכה שצמודה למעלה ומתרחבת קצת למטה. טריני וסוזאנה יכולות להיות גאות בי. למדתי היטב את החומר. ובטלוויזיה הן תמיד מוצאות המון בגדים במידות גדולות בחנויות הכי מדהימות. בקיצור, לא מצאתי כלום! כלום! היו כאלו שהיו כמעט, בערך, אולי, במחיר זול, זול מאד, זול נורא, אבל כלום לא היה מתאים ממש ממש ל"מה כן ללבוש". אז כמו שהבטחתי לא קניתי כלום! חוויה אומללה (אבל לפחות חסכונית...). אולי אני צריכה לנסוע מדי פעם ללונדון... .0

זהו אני מחרימה את התוכנית שלהן../images/Emo6.gif

מצטערת לשמוע שהקניות לא הצליחו במיוחד הפעם...

madam pompadour

New member
אולי../images/Emo35.gif|!מדי פעם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifלונדון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כמעט החטפת קפקת לב למאדאם...
באינגליזי רהוטה אומרים על מילות הסיכום שלך Contradiction in Terms יענו, תכיני את המזוודות London, here we come
ד"א, התוכנית מגניבה לאללה, והעצות שלהן מועילות - ברובן, אבל תביאי לי 2,000 ליש"ט וגם אני אמצא לך חושילינג בגדים, אפילו בישראל...

הי גלגלי!

היה יכול להיות נפלא! לונדון בחורף... חזיות תחרה, בגדים יפים וסיידר חם... אין סיכוי שאני אצליח להגיע לשם! ואיפה קונים בגדים נפלאים בארץ, מה ההמלצה שלך? רובנס?

madam pompadour

New member
"רובנס"../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

זה רעיון לא רע, רק במידה ויש לך את המקור תלוי בסלון....
ואת יודעת מה אדם חכם אמר פעם כשאמרו לו "אין סיכוי"
Never Say Never....

Agnetta

New member
את חייבת לנסוע ללונדון../images/Emo160.gif

מי כמוני יודעת מה זה..אני כבר שנתיים מתנזרת (חצי מאונס וחצי מרצון מנסיעות לחו"ל) אבל ארון הבגדים שלי צועק: "חמאס".....די עם "מתאים לי" מספיק עם המעצבים הישראלים שלוקחים 500 ש"ח לחולצה. רוצה מכנסיים וחזיות ממרקס אנד ספנסר חולצות מ"אן הרווי" וממחלקות ה BB של H & M, רוצה לראות מה התחדש בכולבויים הגדולים....... אוי אוי...די אני ממש מסכנה. טוב...מתי שהילדים יגדלו קצת..וחשבון הבנק יאפשר (חלומות באספניה) חולה על האריות שלי (
)

טיול מאורגן

מה דעתכן שגל תארגן לנו סיור מודרך בלונדון??? לא מציאותי, אבל נעים לפנטז...

madam pompadour

New member
מאדאם נשארת מאדאם....../images/Emo68.gif

היהפוך כושי עורו ופרה - עטיניה...
תעריף המאדאם פר שעה (לא כולל אקסטרות ותוספות מיוחדות...
) הוא 500 ליש"ט. מבטיחה לכם, מניסיון של לקוחות
, שווה כל פני, גרוש ואגורה. Long Live The Queen

madam pompadour

New member
זה התעריף ל"טיול מאורגן"...../images/Emo3.gif

טיולים "קבוצתיים" אחרים עולים "קצת יותר" ושווים לא פחות...

lee_1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאני בעד ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

madam pompadour

New member
לא מבטיחה ולא חותמת לך על המשכתנא

אבל מאוד יכול להיות שאהיה בסוף פברואר בלונדון...
למי את רוצה שאמסור ד"ש קודם
למרקס או לספנסר
ואולי לליזי ולדמבו, הפיל המעוף שלה...(you know what I mean)

DREAM111

New member
גילי אהבתי לקרוא את הודעתך

והצטערתי שלא מצאת כלום.

sigalit33

New member
היי גילי ../images/Emo140.gif

גם אני מתה על התכנית ומעריצה גדולה של טריני וסוזנה וגם אני החלטתי העונה ללכת בעקבות ההמלצות שלהן. אז בהתחלה באמת לא מצאתי כלום, ולא הסכמתי להיתפשר, אבל אחרי סבב שני מצאתי דווקא כמה דברים נחמדים. אז לא להתייאש! אני חושבת ששווה לא להתפשר ולקנות משהו שנהיה שלמות איתו, שנרגיש בו בנוח וכמובן שנראה פיגוז
דרך אגב, אתן יודעות שיש לתכנית אתר שבו אפשר לקבל טיפים לפי מבנה הגוף שלכן? אני מצרפת קישור לאתר. תהנו
ולילה טוב
סיגלית

למעלה