חווית מילואים

efeinsch

New member
חווית מילואים

חזרתי ממילואים כשאני חייב לחלוק איזה ויז'ואל שצילמתי בסלולרי. הפקס הוא של brother, והוא אשכרה גם עושה את העבודה

efeinsch

New member
ברוך הנמצא ../images/Emo13.gif

תגיד, יש גם לוף ברווזים? ולמה לוף הוגים Luf כשכתוב במפורש עם חולם על הפחית???

הלוף לא השתחרר כבר מהשרות?

לא ראיתי לוף כבר כמה שנים טובות ודווקא האוכל שאנחנו מקבלים באימונים בסדר גמור. אבל ככל שיכולתי להבחין וככל שאני זוכר מהלוף היה יותר סיכוי למצוא שם בוצה מהשפד"ן מאשר נתח של ברווז. וזה עוד בלי להזכיר את הרולדה הודו שהיתה כמו הלוף אבל עם ג'לי ורדרד שכזה.

ערן חמוד,

אין בחורות כאלו יפות בצה"ל. אני אשלח לך תמונה שלי מהשירות הצבאי שתאפס אותך קצת על איך חיילות באמת נראות. אני נראתי כמו וילון מהלך בצבא. רק לקראת סוף השירות מצאתי מדים בגודל שלי.

efeinsch

New member
יש גם יש

ואני בקשר -בקשר למה? -בקשר להודעה -איזו הודעה? -על המצרים! -אני לא מבין איזה אינטרס יש להם לבוא פה בחום הזה... מעולם לא הזדהיתי יותר עם גבעת חלפון מאשר בשבועיים האלו, ספון בנגמש במשהו כמו 60 מעלות, בלי צל

צימט

New member
אין איזה הסכם שלום שיקח את המקום הזה?

חוש הריח שלי אגב אומר עוד המון דברים אבל מטעמי ביטחון שדה אני לא נכנס לזה:) איזה חרא של מקום, את יום הולדת 20 שלי חגגתי שם בתרגיל מייגע, הכל טוב ויפה רק שנולדתי בפברואר והמקום הזה עוד יותר מזעזע עוד יותר בחורף. מאז יצא לי לבקר שם עוד המון פעמים וזה רק נהיה יותר גרוע :)

efeinsch

New member
ואם כבר בפרינטים עסקינן

עוד משהו שהיה בסטאש, מעניין אותי מה דעתכם.

למעלה