חוויות...

niva99

New member
חוויות...

קמתי הבוקר אחרי שלא ישנתי כ'כ ...מכירים את הרגשה של תחילת הצטננות ? זה מזדחל טיפין טיפין - פה אפצ'י קטן שם שיעול ואז באים ה"חתולים" הללו ששורטים בגרון... אז בכוחות אחרונים התארגנתי לנסיעה [ כן , אני מהחננות האלו שלא מפסידות ימי לימודים... shoot me] ואז באוטובוס אני יושבת ליד מישהו שהבל פיו יכול להרוג פיל אפריקני בריא. והבחור מפהק בלי סוף...ובא לי למות או לקפוץ מתחת לגלגלי האוטובוס - מה שיבוא קודם. ואז עם כל פיהוק אני מטה ראש לכיוון אחר מנסה לחמוק מהרייח שלא בורייח...לוקחת שלוק אויר כמו בילדות לפני שהיינו צוללים מתחת לגל גדול...ולמרות האף הסתום [ כנראה לא מספיק חזק] ממשיכה לסבול בשקט... סתם חלפה מחשבה בראשי - מה הוא לא מודע ? דווקא נראה 'טלגנט כזה ...מקווה שמישהו יעשה טובה ויגיד לו...

מֵירַב

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo234.gif../images/Emo73.gifחננה בדרך!../images/Emo6.gif

אני חננה שכן מפסידה ימי לימודים, אבל רק 20%... את מזכירה לי שישבתי בשבוע שעבר ליד אדם מבוגר, מצחין משתן וצואה. כמעט נתעלפתי שם. מזל שבגלל נתיב התח"צ - מגיעים יחסית מהר, אחרת הייתם מוצאים אותי בתל רגב
ותרגישי טוב!

MsUnderstood

New member
אוי..איזה רע...אני יכולה להקיא מריחות רעים

ואני הסמסטר הזה באמת מנצלת את ה20 אחוז האלו...אני חולה יותר מידי!!!

niva99

New member
יש לי בת דודה עם פטנט לזה

תמיד נושאת איתה בתיק דוגמית של בושם - ולא מתביישת לרסס....
את מקור הסכנה.

niva99

New member
אני בעצמי מחפשת...ברגע שאמצא ../images/Emo115.gif

חבל"ז ברווז...

niva99

New member
תודה בנות

מה שלט חורג [ כך במקור] מחשל. עכשיו מצידי שהאראנים ירו טילים כימיים אחרי הנסיעה של היום קטן עלי...

niva99

New member
חחחחהצחקתי את עצמי כנראה שהמצב באמת חמור

צריך להיות : מה שלא הורג...נו טוב...

מֵירַב

New member
מותק עיניים טחול לבלב מעי דק תריסריון יקירתי,

הם מבחינתי יכלו לשגר אותם כבר בשבוע שעבר, אחרי מה שעברתי אז.. פייייייייייייייייייייייייייייי...... רק המחשבה

amitk80

New member
אם כבר חוויות

מה שהורג אותי זה העומס ברכבת ואנשים לא מבינים שגם ככה עמוס אז הם עוד נתקעים וחוסמים את הדרך.

MsUnderstood

New member
מתי נסעת ככה ברכת?בראשון או חמישי?

ובאיזה תחנה אתה עולה שזה ככה?? ורכבת זה לא תמיד כיף

amitk80

New member
זה ככה כמעט כל יום

במיוחד בימי חמישי וראשון. אני עולה בחיפה מרכז.

MsUnderstood

New member
לי יצא לפגוש בזה רק בראשון וחמישי...

אולי כי אני עושה תחנה לפני... בקיצור,לא כיף...

מֵירַב

New member
אין כמו לעלות על הרכבת בתחנת ק. מוצקין.

נסו ותהנו
אגב, עמית - אתה עובד במרכז??

למעלה