חוויות!

גק שפרד

New member
חוויות! ../images/Emo3.gif

אני מרגיש כאילו חזרתי מהמלחמה. בחיים שלי לא הרגשתי את החום כמו שהרגשתי אותו שם, כשעמדתי בתור. ואני עוד גר בת"א- אנחנו חממה אנושית. יש לי נמקים בזרוע וברגליים, עמדתי בתור יותר מחצי שעה (כששמעו את רולינג מדברת לא שמעו כלום, והיה איזה איש עם פיאה ורודה שהסתיר הכל
), ודיברתי עם אנשים ממש ממש נחמדים (שגם בפורום!), ואחת מהן ראתה זבוב עף בשמיים ואמרה ש"הנה, יש התחשבות במעריצים. סטימצקי אירגנו לנו עטלף!"
ואז, באמצע שהרגשתי כאילו צולים אותי בגריל, נאמא (מהפורום
) התקשרה אליי ושאלה איך אני. לא יכולתי להגיד לה שאני מרגיש כמו בתור סנדביץ' פסטרמה, כי הייתי צריך להשגיח כל הזמן על התיק שלי (האלה עם המצנפות נראים חשדניים
). בסוף הגעתי לתור, ואיך ברור שזה ייקרה.. אין להם עודף! אז נשארתי שם עוד כמה דקות עד שהם הצליחו לארגן לי 10 שקלים.
בסה"כ היה סבבה. ויש לי את הספר. =] אני עוד מעט כנראה אסתגר בחדר ואקרא, מנותק מכל טכנולוגיה אפשרית. לפחות עד שאני אסיים סוף סוף את הסאגה שכולנו חיכינו לה.
אבל קודם, אני מתקלח. פאק, אני מרגיש כמו שווארמה. איך איתכם?!

trigotrigo

New member
מה היית שם? גם אני ../images/Emo2.gif

דפקתי מקלחת לפני שהתיישבתי לרשום
חשבתי, אולי אני אראה פרצופים מוכרים (רק שמפה אני לא מכיר אף אחד בפנים), אבל בסוף ראיתי מישהי אחרת מתפוז ועוד מישהי שעבדה איתי בצופים ועברה להנהלה של סטימצקי, אז היא היתה מוכנה להביא לי את הספר דרכה

trigotrigo

New member
אגב, בדיעבד, חבל שלא ביקשתי מדבקה של הפורום,

הייתי הולך איתה על הגב ומחלק כרטיסי ביקור..

Gummy Bears

New member
איתנו הכל בסדר.D:

לי היה לילה חוויתי של תרבות שיחות הועידה במסנג'ר. מי שלא נעלו אותו בחלון אחד עם פוטריסטים נלהבים למשך שלוש וחצי שעות, לא יודע פוטריזם מהו.
מה לא עשינו? בכינו, צחקנו, קיללנו (אבל רק קצת ורק כדי להרגיש ישראלים אותנטים), ציטטנו (שישה ספרים שלמים בערך), עוד קצת בכינו, ניסינו להתעודד, הצלחנו להתעודד, לא הצלחנו להתעודד, פתחתי במסע ציטוטים של מיטב הציטוטים הכי מצחיקים, אמא של דניאלה איימה להתעורר אז הפסקנו
, העלנו תאוריות ("נכון שזה יהיה הגיוני ש - היק - יהיה הפי אנדי - היק - נג? כי - היק - כי - היק - זו השעה, סליחה. היק!"), שיחקנו אסוציאציות ה"פ (שאיכשהו תמיד הגיעו ל"הארי פוטר - חיים!", מה שהיה מבוי סתום לחלוטין. קישרנו את ה"פ לתפו"א, לשמפו לשיער, לפרחים, לקוקה קולה ולכל דבר שזז ובמיוחד שלא. זה הלך בערך ככה: "הארי פוטר!!!!!!!!!!!1 חיים!!!!!!!11111111 מוות!!1 הלוויה!!!!11 פרחים!!!1 להשקות!!!!1 מים!!11 שתייה!1 אוכל!!!11 שוקולד!!1 ברטי בוטס!!!!!1 הארי פוטר!!1 חיים!!!!!!!!!!11" במקרה הטוב וככה במקרה הרע: "צנון - כרוב - שעון - מה הקשר לשעון? - לא יודעת, נו, שעון! - סווצ' - סניצ' - פיט - קוראים לו קוט - לא משנה, פיט - בראד פיט - בלונדינים - מאלפוי - הארי - אל תעזי להזכיר את מאלפוי ואת הארי ביחד! - למה לא? הארקו לשלטון! - מכות וירטואליות!!! - מכות - מוגלגים - קוסמים - הארי פוטר - יו! חיים! - מים - להשקות - צמחיה - ירקות - צנונית". כן, רבותי, מצנון לצנונית דרך הארי פוטר. תודו שזו חוויה שזוכים לה פעם בחיים!) ובעיקר האשמנו את השעה בכל זה ולחצנו הרבה יותר מדיי על מקש סימן הקריאה. היה כיף
!

יו את פשוט קרעת אותי מצחוק עכשיו!!

היה כיף.. ואנחנו עוד מדברות... יאללה- חזרתי לחור שלי

גק שפרד

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גרמת לי לצחוק בקול רם דקה לפני שאני זז לישון. אז תודה. ואני זז לישון.
לילה טוב כולם!

shiri93

New member
הייתי גם. :O

עד שהם נזכרו להגיד שיש תור למי שיש קבלות כבר הייתי כולי מים. ולחשוב שעמדתי שם יותר משעתיים. :0 אבל פגשתי אנשות נחמדות מת"א ודיברנו על הסרט. ^^ בכל זאת, זה היה שווה את זה. :) יש לי את הספר ואני גם הולכת להסתגר. P: והאיש עם הפאה הורודה הפחיד אותי. Oo והיה שם גם את דמבי! D: בעיקרון היה משעשע גם. :)חברה שלי ועוד כמה בנות צעקו: "הארי פוטר מת!!!!!!!111אחדאחד"

Adrienne

New member
אם כבר יש לך את הספר...

אז מה שהודלף בסוף באינטרנט זה האמיתי??

actress

New member
האיש עם הפאה הורודה היה כתב של אתר נענע

והיה קסום נכון אבל הכי מבאס שהפסיקו את השעון 2 דק' לפני השעה המיועדת, וגם שרולינג דיברה הראו את זה אחרי שכבר כולם הלכו (גם אני) כי לא ראיתי שום התקדמות.

גק שפרד

New member
כן, כולם נבהלו כשפתאום השעון הפסיק

עמדנו שם חצי שעה, חושבים שהלווין התקלקל.

actress

New member
יש כתבה ב YNET על זה

ויש פווווווווווווווול תמונות באתר בין, אתם חושבים שבמתחם V.I.P השעון עבד להם?

למעלה