חוויות! ../images/Emo3.gif
אני מרגיש כאילו חזרתי מהמלחמה. בחיים שלי לא הרגשתי את החום כמו שהרגשתי אותו שם, כשעמדתי בתור. ואני עוד גר בת"א- אנחנו חממה אנושית. יש לי נמקים בזרוע וברגליים, עמדתי בתור יותר מחצי שעה (כששמעו את רולינג מדברת לא שמעו כלום, והיה איזה איש עם פיאה ורודה שהסתיר הכל
), ודיברתי עם אנשים ממש ממש נחמדים (שגם בפורום!), ואחת מהן ראתה זבוב עף בשמיים ואמרה ש"הנה, יש התחשבות במעריצים. סטימצקי אירגנו לנו עטלף!"
ואז, באמצע שהרגשתי כאילו צולים אותי בגריל, נאמא (מהפורום
) התקשרה אליי ושאלה איך אני. לא יכולתי להגיד לה שאני מרגיש כמו בתור סנדביץ' פסטרמה, כי הייתי צריך להשגיח כל הזמן על התיק שלי (האלה עם המצנפות נראים חשדניים
). בסוף הגעתי לתור, ואיך ברור שזה ייקרה.. אין להם עודף! אז נשארתי שם עוד כמה דקות עד שהם הצליחו לארגן לי 10 שקלים.
בסה"כ היה סבבה. ויש לי את הספר. =] אני עוד מעט כנראה אסתגר בחדר ואקרא, מנותק מכל טכנולוגיה אפשרית. לפחות עד שאני אסיים סוף סוף את הסאגה שכולנו חיכינו לה.
אבל קודם, אני מתקלח. פאק, אני מרגיש כמו שווארמה. איך איתכם?!
אני מרגיש כאילו חזרתי מהמלחמה. בחיים שלי לא הרגשתי את החום כמו שהרגשתי אותו שם, כשעמדתי בתור. ואני עוד גר בת"א- אנחנו חממה אנושית. יש לי נמקים בזרוע וברגליים, עמדתי בתור יותר מחצי שעה (כששמעו את רולינג מדברת לא שמעו כלום, והיה איזה איש עם פיאה ורודה שהסתיר הכל