חוויות של מתחילה

טוב ידוע לי שהתייחסו אליי בהתחלה כמו אל../images/Emo153.gif

או מינימום
ואפילו
אבל אני יכולה לומר לך דבר אחד. בעולם הזה כל אחד מביט על משהו. שתינו יכולות להביט על אותה כוס עם קצת מים בתוכה. את תבחיני במים הנמצאים בכוס ואילו אני דווקא אזכור את החלק הריק שבכוס. כל אחד בוחר על מה להסתכל ונקודת המבט שלך משקפת את עצמך בעצם. האם ירדת לסוף דעתי? יפה!
יש מי שרואה בי מאיימת או מפחידה או מרתיעה ויש מי שלא מפסיק להתקשר אליי, להכין לי אוכל, לפנק אותי, לקנות לי,להזמין אותי לפרגן לי, לעזור לי ולעודד אותי כשצריך. ואז האחרים "המפוחדים" והמבועתים" לא מבינים איך בכלל אפשר להתקרב ליצור כמוני. אבל מי שמכיר יודע שאם נמצאים איתי בקשר טוב אמיתי והדדי - אז רק מרוויחים. אומר לך עוד משהו. דווקא אני השתניתי. למדתי לא לתת מתנות לכל אחד. כי לא לכל אחד מגיע. היום אני מודעת לידע העצום שטמון בי לערכי המקצועי האומנותי והאישי הרבה יותר מפעם. אני מזהה את מי שאני רוצה להתקרב אליו וממי להתרחק כמה שיותר. ואין לי שום בעיה בלהביע את רגשותיי. אז מי שמפחד ממני יש לו סיבה טובה לפחד. "על ראש הגנב בוער הכובע"
נשיקות ויום טוב **בוא'נה יצא לי פסיכולגיה פאלש**

לא התכוונתי לזה ככה.מצחיקה....

לא הכרתי אותך בכלל, ומשום מה הרגשתי .... לא יודעת איך להסביר. אבל דווקא שמכירים אותך אותך מבינים שאת כן נחמדה וחמימה... אוי כל הניסיון להסביר יוצא לי ממש לא טוב!!!! לא חשוב!!!! בכל מקרה , תודה על העזרה... ורק שתדעי (ושוב מי שמכיר אותי יודע שאני ממש ממש לא מתלהבת מכל אחת) שאני מאוד אוהבת את הריקוד שלך , אפילו יותר על מוזיקה חיה מאשר על דיסק.

../images/Emo41.gifעוד משהו לגבי התעודות של נאוה אהרוני../images/Emo42.gif

בתור אחת שכבר לומדת אצל נאוה אהרוני,כמה שנים טובות אני יכולה להתודות שאכן ההתחלה הייתה קשה
לא ראיתם מורה כזו שמחזיקה ככה כיתה וכשהיא מסתכלת עליך כשאת לא עושה את התנועה כפי שהיא דורשת
, או כשהיא פותחת את הפה בנושא, יש לך ברגע הראשון רצון להתאייד ואחרי שאת מתעשתת את מבינה שכך היא מוציאה ממך יכולות שגם את לא ידעת על קיומן
. בגלל הפרפקציוניזם שלה, הסופר מקצועיות, חדות העין ולא לוותר לך עד שתוציא מתוכך את הכי טוב שאת יכולה. כי באותה מידה היא יכלה לעשות גם לה את החיים קלים ולהעביר את רב השיעור בריקוד ובחיוך ואנחנו אחריה. ואחרי שבירת הדיסטנס איתה, מגלים איזה ממתק ונשמה מסתתרים שם מתחת לקוצים, שלא לדבר על כל הצחוקים שרצים איתה
, שווה לנסות... לכישרון ללמד, כמו לכישרון לרקוד שום בית ספר לא יכול לעזור, אם אין לך את הבסיס האיתן לעמוד עליו כלומר הכישורים האישיים שלך. אני,וחברותי לילה ויעליק בתור כאלה, שכבר יש לנו די הרבה מושגים על מורות, סדנאות, פסטיבלים, חוגים שיעורים עם מורים מהארץ וכאלה שהביאו לנו מחו"ל (6 -7 שנים לא הולך ברגל), אני שמחה לספר לכם שנאוה מורה מדהימה ורקדנית הורסת
. ואחרי השיעור של אתמול אני בטוחה שחוץ מההתמחויות הרבות שלה בסגנונות הריקוד שונים היא בטח למדה גם רכיבה על סוסים (ואילוף). ככה זה נראה לפי מה שהיא עשתה ל"חנטור"

ליילה 1

New member
../images/Emo45.gifכל מילה בסלע../images/Emo88.gif

קצת מזכירה אבטיח: קליפה קשה אבל בפנוכו
מתוק ועסיסי.

י ע ל י ק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

sahar74

New member
חוג ריקודי בטן בסטודיו C

אני מכירה וממליצה על חוג ריקודי בטן של סטודיו C, רוקדת כבר חצי שנה ומאוד מאוד נהנית. לא ציינת איפה את גרה לכן ממליצה לך לפנות למוקד שלהם בטלפון 5045* ויתנו לך שם פרטים. בהצלחה

למעלה