חוויות רוחניות

mga-abir

New member
חוויות רוחניות

חוויות רוחניות בוקר טוב. אצטרך "ללכת" אחורנית לשני מקרים האחד מלפני מספר חודשים והאחר מלפני ארבעה ימים. מבחינתי איןזה חשוב כיצד יתפסו הדברים בעיני הקורא, מאחר וחויות והבנות אלו שייכות לי בלבד. אשמח לתגובות מנקודת מבט שונה מצד הקורא. זה היה בשעות הקטנות של הלילה בשוכבי במיטתי. הגיחו שלוש דמויות אפורות מעלי. האמצעית היתה כהה במיוחד. וממש מעלי נסתה לחדור פנימה אל גופי אחד לאחד כאשר החלה נטמעת בי פנים מול פנים ומחציתה היתה שקועה בגופי, עלו בי ספקות ובחצי התנגדות נעצר התהליך. (מאוחר יותר מישהי אבחנה שמשהו התישב בתוך ראשי, משהו שחור ומאיים) המקרה השני ארע לפני כארבעה ימים (כבר איני זוכר אם כתבתי על כך בפורום, למיטב זכרוני לא) ובכן שוב בשעות הקטנות של הלילה נחתה על רגלי (באיזור השוקיים) ישות שחורה ואפילה משקלה היה מוחשי וכבד, מיד באינסטינקט מלמלתי תפילה ובאותו רגע חזיתי בסלילי נייר לבנים המסתובבים באויר ונושאים אותיות. כל סליל נשא אותיות בשפה שונה. האותיות קפצו מעל הסלילים. עברית אנגלית סינית או יפנית ועוד תרשימי אותיות שונות ומשונות, גם עתיקות היו בינהן ולא מוכרות לי כלל.אך שתי אותיות צדו את עיני האחת ריש בעברית והאחרת z באנגלית- יחדיו התקבלה המילה רז רz וכך זה פסק השערתי היתה שכתבתי דבר מה בפורום שנשא סוד. המקרה האחרון היה בליל יום שלישי (בביה"ח) שוחחתי עם חבר על נושאים רוחניים. כאשר נשאלתי על ידי אשתו, אם טיפול הפרייה של חברתה שהיתה שם יצלח? עניתי מיד בחיוב, ראיתי בעיני רוחי שלושה עוברים כאשר האחד מוזהב ושני האחרים מולבנים. (למחרת התברר הענין כנכון) אולם באותו רגע שדברתי חשתי צמרמורת עזה בגופי (כך אני חש כאשר אני מקבל אישור לדברי -לפעמים)(כך אני חש כאשר "תמורה" מופיעה לעיתים) לא כרחתי את הענין עם תמורה כלל מאחר ואיני מזמן אותה בררך כלל מיוזמתי, ואיני משתמש בשרותיה או עזרתה. המדהים בדבר היתה תגובתו של חברי.וכך הוא אמר לי: ברגע שדברת אינך ידע מה קרה לך, ראיתיך אפוף הילה אפורה וגופך התכווץ, שערותיך הזדקרו ונראו כאילו חומצנו. (אכן הויברציות היו חזקות) המשכנו לשוחח, אך אביא את דבריו בסוף. כאשר חזרתי לחדרי עבר לידי חולה שנשא דמות שונה וערפילית, נדמה שהתלוותה אליו ובמיוחד פניו לא היו שלו, פלג גופו העליון היה שונה. כאשר חלף עבר עוד אדם והתופעה חזרה על עצמה. גוון הישות הנילווית היה לבנבן אצל הראשון וכהה יותר אצל השני. והנה דברי חברי מתוך שיחתנו: הוא טען שישנם כוחות מצד הקדושה ומצד הסטרא אחרא (הצד האחר) מאחר וקבלתי מתנות אלו בקלות יחסית לאחרים, מנסים כוחות אלו ללכדני לבל אעבור אל הצד הקדוש. ויש מחיר לכל דבר, ועלי ממש להיזהר. אין כאן את המקום לספר את הכל אך הוא הוסיף שאם אלך בדרך הקדושה יכולותי יעצימו, מאחר והוא משער שיש לי תפקיד חשוב והצד האחר מנסה להכשילני. מצאתי בדבריו צדק לאחר שאמר: הינך נעצר ואינך מפתח מיוזמתך כאילו רווית והינך ממתין, כאשר יש ביכולתך להתקדם. ראה בזאת סימן להצלחת הצד האחר.כך הסתיימו דבריו והשאירו אותי עם סימני שאלה גדולים. יודע אני את הטוענים שאין צד רע והכל טוב, אולם יחד עם זאת תמיד כותבים שיש להתנער ולגרש את הישויות בעלות הכוונות הרעות. לכן אין סתם דברים מתרחשים וכל האפשרויות קיימות, לפחות מבחינתי. אם מישהו רוצה להתייחס לדברים בבקשה. אתמול עלה בחלומי מסר נוסף שעלי לשנות את שם משפחתי לישראל. עדיין אני מתלבט ומנסה להבין. בברכה אביר

Tal_Ya_Tal

New member
היי אביר../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אתחיל אולי מהסוף דווקא. אני תמיד טוענת ש´טוב´ ו´רע´ הם עניין של השקפה. עניין של שיפוט. כי מה שנחשב ל´טוב´ בשביל האחד, עלול להתגלות כ´רע´ בשביל האחר. ותמיד תמיד שואלים אצלנו האם זה ´טוב´ ליהודים או ´רע´ ליהודים?
מה שבכלל מביא להקצנה של תחושת הנפרדות. לכן, בלקסיקון שלי, המילים ´טוב´ ו´רע´ מנודות ממש. כי הן מילים שיפוטיות. אך יחד עם זאת, אנו חיים בעולם של קוטביות. עולם דואלי ובעולם הלזה, ישנם שני כוחות מנוגדים: הכח ההורס והכח הבונה. כמו שיווה ווישנו במיתולוגיה ההודית, כמו פלוטו באסטרולוגיה וכמו הפניקס. עוף החול האגדי הנשרף וקם לתחייה מתוך עפרו שלו. אם תשים לב, בעצם, שני הכוחות הללו, הם שני צדדים של אותו מטבע. כלומר, גם שיווה, שמסמל את צ´אקרת ההשרדות, הצ´קרה התחתונה, מתאחד עם וישנו, המסמל את הכתר. צ´אקרת הקדקוד. שהם שני צדדים של אותו מרכז, העובר דרך הגוף הפיזי, לאורך עמוד השדרה. כמו היין והיאנג. מידיעות שמגיעות אלינו כל הזמן, ניטשת עכשיו ביקום הסובב לנו, מלחמה של שני כוחות אלו. הכח ההורס והכח הבונה. (איך אפשר לבנות את החדש, אם לא הורסים את הישן?) הכח ההורס, או המפרק, מושך לכיוון נפרדות גדולה יותר, דרך הפחדה, בורות ונבדלות ואילו הכח הבונה, מבקש ליצור יותר אחדות על ידי גישור על פערים, חמלה, עזרה לזולת והפצת האור והאהבה הבלתי מותנית. כמובן שישנו חוסר איזון. (לפחות בעולמנו אנו) אילו היה איזון, היינו קופאים על השמרים. היינו נותרים במרכז. היינו מגיעים להארה (על פי תפישתך אתה, שהיא מאד מקובלת עלי) אולם, באין איזון כל צד מושך לכיוונו, במטרה להביא הרס, או צמיחה.
לעתים, הכח ההורס, מתחפש לכח הבונה, ומנסה להפחיד אותנו, שיש מי שמתנכל לנו. שעלינו להשמר מפניו. ומחשבות ההתקפה שלנו, תוקפות את חסינותנו. כך אנו הופכים ל´טרף קל´ בידי הכוחות ההרסניים. כי אנו מאמינים שאנו הולכים בדרך אל האור, א-ב-ל ´מובלים באף´ אל הפחד. כל דבר, הגורם לנפרדות, או לפחד, בא מהכח ההורס. מן החשיכה. מן הבורות. כל דבר המרחיב את התפישה ומעודד איחוד, שלווה ואחווה מקורו מן האהבה. עד כאן, ההבנות שעשיתי
עכשיו, אני רוצה להתיחס לסיפורך. ישנם כיום על פני הפלנטה שלנו, סוגים רבים של ישויות, אנרגיות, חוצנים ומרפאים שמצויים ברובד אנרגטי אחר, או מקביל לנו. חלק גדול מהם עובד אתנו, בני האדם למען שיפור איכות החיים ובעזרה להביא לפלנטה הזאת יותר צרי ויותר אור, על מנת לשמור על האיזון ולעזור באבולוציה שאנו והכוכב עליו אנו יושבים,(כדור הארץ) עוברים. כי יש תאוצה. חלק אחר, הגיע לכאן, על מנת למשוך לכוון האחר (אם אתה רוצה לקרוא לו סטרא אחרא, זה בסדר מבחינתי. רק דע שגם הוא, חלק מן הבריאה ומשרת את האור בדיוק כמו השאר.) היות שאחד החוקים הקוסמיים החזקים ביותר הוא: ´דומה מושך דומה´, אנו מושכים אל עצמנו את כוחות ההרס והבנייה, על פי מחשבותינו ומצב רוחנו. כשאנו נוטים לזעוף וחושבים מחשבות הרסניות, אנו מושכים אלינו את הכח ההורס. כשאנו נינוחים והמחשבות נעימות, אנו מושכים אלינו את הכח הבונה. (איננו חושבים המחשבות באות). לכן, לדעתי, חלק מן הדמויות שראית, הם חוצנים. וחלקם אולי טפילים אנרגטיים. וכמובן, כאשר אתה רוצה להמנע מאנרגיות מסויימות, הדרך המתאימה ביותר לעשות זאת, היא או להתפלל, או לשלוח אור ואהבה. אחת התפילות הידועות כ´מגרשות´ אנרגיות לא רצויות היא: "קדוש קדוש, קדוש ה´ צבאות" א-ב-ל גם אם תאמר:בשם ה´ לא! זה יעבוד. כפי שאכן עשית, הבעת התנגדות. שם ה´ מחזק ומעניק גושפנקא. ועכשיו, משהו אישי. גם אני חווה אישורים באותה דרך שתיארת. צמרמורת בעמוד השדרה בדרך כלל. א-ב-ל, לא הייתי מדברת על כך, אילולי הזכרת את תמורה. תמורה היא מאורנוס (ואורנוס אכן מייצג תמורות) ומדריכתי האישית, אלווירה, היא מקבוצתה של תמורה. היא מלווה אותי מאז ומעולם, אך התוודעתי אליה רק ב1992, לאחר שהיא הופיעה בציוריי כבר ב-1978 וכשאני חשה בנוכחותה, אופפת את לבי תחושה מופלאה של אהבה אינסופית. אהבה ללא קץ. האמת נתנת להיאמר, שבשנים האחרונות, רחקתי במכוון מהקשר הזה כי התרחקתי במכוון מתקשור בכלל ועתה, הוא נוצר מחדש. למרות, שאינני מעודדת קשרים מסוג זה. לא אצלי ולא אצל אחרים. אני כן מעודדת קשר עם הפנימיות. עם ה Inner sel כאשר המדריכים הרוחניים הם השלכה. לגבי השם, האם האותיות שקבלת לא קשורות לשם כלשהו?!??!?! ובכל מקרה, אוכל אולי לעזור לך בכך, אם תמסור לי יותר פרטים דרך המייל, או תיבת המסרים. אם אתה רוצה.
L&L TALYA

mga-abir

New member
אנרגיות פה ושם

התפתחות מעניינת אכן כך הם הדברים. שמתי לב שלמעשה איני יוצר תקשור הכל מגיע ספונטנת מתוך התבוננות באדם או בסביבה.אולם היום חפשתי תשובה וממש בראייתי הפנימית נסקתי לעולמות רחוקים. שם בחלל הגיע הפתרון במין זוהר שצץ בעלטה והבהיר את הנדרש.יתכן ושם נעשה השימוש (רק מחשבה ללא מאמץ מיוחד אלא התבוננות מעמיקה וצפייה) כנראה באמצעות אנרגיות שונות.אך אני מיחסן למקום "הגעתי" ולא הגעתי באמצעותן. בברכה אביר

צ ל

New member
ערב טוב

אביר אני רוצה להתחיל בזה שלפי דברים קודמים שכתבת פה, אתה אדם אינטואיטיבי ובעל אינטואיציה טובה. ואנשים בעלי אינטואיציה גבוהה מקבלים מסרים מתת ההכרה שלהם (אני לא אפרט יותר מדי על הקשר הסימביוטי שיש לנו עם תת ההכרה כי זה ממש ארוך וזו תורה שלמה). דבר נוסף שלמדתי מכתביך הקודמים זה שאתה אדם מוסרי. טליה, אני מסכים איתך שישנם שני כוחות שפועלים על היקום שלנו, אך אני לא מסכים איתך בעניין המלחמה, לדעתי הם עובדים בסימביוזה מוחלטת, מכוון שהאחד לא מתחיל עד שהשני לא סיים. (ין ויאנג). במקרה שלך, אביר, אני לא חושב שיש קשר בינך לבין הכוחות האלו. אני לא נמצא לידך אז אני לא יכול לחוש בדיוק מה כן אז אני אנסה להבין מדבריך. לי יש את ההרגשה שבזמן האחרון נקלע בדרכך: אדם, ספר, וכו´ אשר פותח בפניך פתח לטכניקה (אני מנחש) רוחנית הנוטה להיות לא מוסרית במידות שלך. או בחירה מסויימת בחייך העכשוויים מובילים אותך כרגע לתקופת שפל קשה מאוד. תת ההכרה שלך מנסה לתת לך את המסר הנ"ל על ידי חזיונות. בחזיון הראשון נתקלת בשלוש דמויות שאחת ניסתה לחדור, אך ההתנגדות שהפעלת הייתה נמוכה והצלחת להיפטר ממנה. בשני: המצב היה שונה, יותר אגרסיבי, פחות מזמין, וכאן היית ממש צריך להשקיע מאמץ רציני על מנת להיחלץ מהמצב. במסר השלישי: חווית חולה ואדם שעברו על פניך, גם לחולה וגם לאדם היו דמויות. חסרים לי פה פרטים, כמו איך הרגשת אל כל דמות המצורפת אל כל אחד מהם. התשובה לשאלה הזו יכולה להבהיר לך דברים על התוצאה. כי אני משער שהחזיון הזה בא לסמל את התוצאה בסופית לתהליך. דברי באים מניתוח של הכתוב אך מכוון שאני לא מכיר אותך או פרטים נוספים לא אוכל להרחיב. לי יש הרגשה בכל אופן שאתה כבר אחרי כל התהליך של השינוי ובעקבות בבקשה שלך לדרך החוצה או לשאלה שלך איך הגעת לכאן הגיעו החזיונות הנ"ל מקווה שתמצא תועלת בדברי צ ל

mga-abir

New member
השתקפות והחשפות (צל יקר)

למרות הכל עדיין הנני גמיש בדעותי ותפסותי ומאפשר לכל היבט להתפתח. למרות שאיני נסחף ונוקט עמדה (אולי קצת חוסר בהירות בדבר) אני מתייחס להבטים רבים של ועל רוחניות. תאוריות הנחות ונסיון, הנני פתוח גם לחוויה. עדיין לא תחמתי את פעילותי הרוחנית כדבר מוגדר למרות בסיס רחב מנחה. בענן הדמויות ששאלת היו אלו נוראיות, משהו אלים זר ומנוכר, ישויות שלא הייתי מנסה אפילו להתקרב אליהן. כמו סוכנים זרים הנמצאים בסביבה. יתכן ואותם אנשים שמהם נצפו נשאו עליהם, אתם או בתוכם ישויות אלו ואני בסך הכל ראיתי השתקפות זו בעין רגילה. ברצוני לציין שכל גלוי חזותי יתכן מקורו בעבר הווה ועתיד. למעשה הזמן ניתן לעיתים לפרוש, אך לא תמיד.יתכן וגלוי המהות הנסתרת השתקפה ונגלתה לעיני ללא קשר אלי, וכך אני חש. בכל אופן ההתיחסות לחיובי ושלילי מקבלת משמעות רק מהנגזר, כלומר מהתוצאה או מפוטנציאל התוצאה טרם היווצרותו. בברכה אביר

צ ל

New member
אמרת שאתה גמיש אני רק בודק כמה ../images/Emo13.gif

אביר אני כנראהייתי ברור, אני התכוונתי שתבחן את שני האנשים בבית החולים והדמויות שהיו ה שוב לא עליהם, ומה הרגשת מהדמויות אלו, כי ציינת שראשון היה חולה והשני היה אדם, לדברים האלו יש סיבה. אתה בחרת לשתף אותנו בחוויות, הדרך שבא שיתפת אותנו היא גם בחירה שלך, וכמובן הדרך שבה רשמת את זה. כל מילה חשובה. אני חושב ששני החוויות הראשונות השאירו עליך את הרושם שהן היו צריכות להשאיר. אך האחרון השאיר סימני שאלה, ולדעתי המסר האחרון בא להראות לך מה יקרה בסוף התהליך, ההשלמה, כשהוא מראה את החולה והדמות שלו (מה היא מסמלת) והאדם והדמות שלו (ומה היא מסמלת). לא פעם אנו פונים אל מקורבינו אשר יעזרו לנו לראות, כי לא תמיד נוח לנו להתמודד עם המראה, אך אתה יודע בדיוק כמוני שרק אתה בעצם יכול לפרש את כל מה שהתרחש ולא אחר. דעתי שיש קשר רציף בין האירועים ושהם באו להמחיש משהו בשבילך. בדוק את זה. נ.ב. גם אני מאמין שטוב ורע אינם קבילים בקיום הקולקטיבי, כי כל אחד והעדפות שלו. אך בעולם האינדיבידואלי, חוקי המשחק שונים. אל תשכך אתה קודם כל חיי בעולם האישי שלך והוא זה שחיי בעולם הקולקטיבי. רק רציתי להבהיר צ ל

צ ל

New member
הפסקה הראשונה התבלגנה הנה היא שוב

אביר אני כנראה שוב לא הייתי ברור, אני התכוונתי שתבחן את שני האנשים בבית החולים והדמויות שהיו עליהם, ומה הרגשת מהדמויות אלו, כי ציינת שראשון היה חולה והשני היה אדם, לדברים האלו יש סיבה.

mga-abir

New member
אבהיר שוב

הדמויות הנחזות היו משני חולים במחלקה שעברו. מהאחד השתקפה צללית שחורה ככפילות גופו אך לא היתה שייכת. מהשני במקום ראשו שלו היה ראש לבנבן די מבעית. מין הולוגרמה יותר נכון בעלת חללים. התחושה היתהמ השני קצת לא נעימה, ומבטו כאילו ציין: מה ראית אותי? זה הכל צל יקר

mga-abir

New member
לא הייתי מנסח לא מוסרית

כל מטרתי היא להבין לדעת על מנת לעזור, ולא למטרת רווח.ואם אי פעם יהיו הכנסות, יהוו אלו תרומה לנזקקים. מתוך שיחה עם אנשים המנסים למשוך לכיוון הדת ומציגים הנחות המבוססות על מקורותנו כיהודים מעלים הם אפשרות של התפתחות נוספת ב"דרך" הנכונה. כפי שציינתי אני גמיש בדעותי ובוחן אפשרויות תמיד.אולם תמיד דן עם עצמי ועם תחושתי ורגשותי. אין מרום לחוסר וסריות (לפחות לא עתה וגם לא אי פעם בעבר) בברכה אביר

צ ל

New member
מוסרהוא רק בעייני השואל

אביר א. לא התכוונתי לזה שחוסר מוסריות היא בעניין של כסף. ושוב אחזור על זה: "רק אתה יכול לדעת בדיוק מה היה שם" ב. אני לא מסכים איתך לגבי הכסף, אני גם לא אומר שצריך לקחת הרבה, אך צריך לקחת תשלום. מכמה סיבות: הראשונה היא: שאם זה עיסוקך, ואתה חייב למשפחה שלך פרנסה. ודבר שני והכי חשוב הוא: שכל פעם שאתה נותן משהו בחינם, אתה גורם לכך שהם לא יעריכו את אשר נתת, וגם אם תיתן בחינם הם ישאלו מה אתה רוצה מהם באמת בתמורה, אולי אתה רוחני אך הם לא, הם חיים לפי החוקים שלהם, וכאדם רוחני אתה חייב לדעת ולהכיר את כל מגוון האנשים והחוקים שלהם, ואל תשכח אתה עוזר להם ולא מלמד אותם לחיות. ג. אני לא מאמין שאף פעם לא נתקלת בדילמה של מוסריות: פיתוי מול מוסר. (הפיתוי באשר הוא) אני לא מציין אם הצלחת לעמוד בפתויי או לא אך הפיתוי תמיד שם. אולי באותה תקופה הייתה חלש יותר והפיתוי היה חזק. (כמו שאמרתי: אני לא מכיר את כל הסיפור אני רק אומר לך מה הבנתי מדבריך, זהו)

mga-abir

New member
צל יקר

הכל מסתבך מעצם הקושי שבתקשורת. כל מילה ניתנת למובנים רבים. לא עמדת על דעתי עדיין ולכן יש החמצות. בכל אופן בענין הכסף יש צדק רב בדבריך ואנני שוללם גם אם איני מאמצם. בברכה אביר

mga-abir

New member
תשובות הודיה יקרה

שלום טליה. חלק מתשובתי נמצא במענה תחת הכותרת השתקפות לצל היקר. בענין השמות הנני מיחס את הספירלות כאנרגיות או ישויות אור(כהגדרתך)שממש גרשו את הישות שצנחה כמעט בצורתה הגשמית (בעלת המשקל הפיי) על רגלי. כמו שאת אומרת טוב ורע ענין של משמעות, איני ממהר להפריד כשתי מחנות, כולם פועלים במשורים זהים. בברכה אביר

למעלה