חוויות מ-ACC

חוויות מ-ACC

וואלה הגעתי... חשוך... משהו סטייל מאורת סמים :) (מי שהיה יבין) מדרגות מפחידות... סצינה שנלקחה מהמסור 2 היו מספר עבודות שקסמו לי... אהבתי את הקונספט של התערוכה... פחות את הביצוע שלה. (למעט מספר עבודות ספיצפיות) וזהו... היה לי חם, אבל היה שווה לבוא... בתור קופי צעיר שמחפש עבודה טוב לדעת את המתחרים שלו.

ק צ ר י ם

New member
מספר שאלות לACC

1. קודם כל מהי תמצית הבריף של פרויקט הגמר. האם ביקשתם משהו דומה לדבר הבא - " שורת הנושא שלכם היא לערער את בטחונו של אלוהים על ידי ערעור בטחונם של מאמיניו בו" (מסובך, הא?). אם זה הבריף אז העבודות מצחיקות ונחמדות אבל לא עושות את העבודה. 2. אני חולה על דאחקות טובות ומתעניין בפרסום. לכן מעניין אותי לדעת, מהו הערך המוסף של פיצוח קונספקט מן הסוג הזה לפרסום בכלל. 3. יש קשר בינכם לזרמון גולדמן? כי הרוח שנושבת בעבודות שראיתי נראית לי זרמונית גולדמנית מערבית. ואני מהמר על שני מצטרפים למשרד הזה בזמן הקרוב.

תמצית הבריף

היא עצות אחיתופל: לקחת סיטואציה שקשורה לתנ"ך, משהו שאפשר לשחק בו על דעת קהל ולפרסם בעד או נגד אותו מאורע, או מהלך, או אישיות.לא היתה הגבלה. בקשר להערה של של ערעור בטחונו של הקב"ה: לא כל העבודות היו כאלה. היו הרבה שכן, אבל לא צריך להכליל. רוב האנשים בקורס חילונים והרגש שלהם לתנ"ך הוא יותר שלילי מחיובי (לא כל החילונים כמובן, אבל האנשים שלומדים פרסום הם יותר צינים מטבעם...) בקשר לערך המוסף: שאל את תרצה גרנות, אבל אני זוכרת שהיא אמרה בהקשר למלחמה האחרונה שיש הרבה דם על הידיים של אנשי פרסום בקשר לכל מה שקשור אליה.ובגלל זה היא חשבה על החשיבות של פרסום בכל מיני דברים שמשפיעים על האנושות והתנ"ך בפרט. וכן, יש הרבה זרמונים בקורס וזה לא דבר רע בהכרח.

תערוכה של מילים ורעיונות

היה מצויין, בלי עטיפות,בלי פרקט יפה, בלי קוקטייל, בלי פוזה, פשוט מילים ורעיונות, המהות של הקופי.

למעלה