חוויות מ-ACC

אהבתי את הרעיון, אבל קומ און פופיק?

פופיק פשוט לא מתאים לסידרה הזו, ואף הורס בלי פופיק אין רגליים אין ידיים אין תינוק. ומאידך אולי זה רק אני. כל הכבוד על המקום הראשון

10יוסי10

New member
דווקא מקום שלישי הכי טוב

לא העיצוב, אבל הקונספט טוב. ממש לא ברור לי למה מקום ראשון הוא מקום ראשון!

barometer

New member
אז מה הם למדו שם ?

איך לכתוב בדיחות למונולוג של יאיר לפיד או פרסום ? מתוך העבודות ניתן לראות אולי איזשהו יחס (חיובי) למילה הכתובה אבל לא הרבה פרסום.

נוי200

New member
../images/Emo31.gif

בית חרושות לבינוניות../images/Emo31.gif

מה זה? זה מה שהצלחתם להוציא מהם אחרי 9 חודשים, דאחקות בשקל וחצי שגם נראות בדיוק אותו דבר?(הלכתם לאותו מעצב?) פשוט בינוני. וחלאס עם התירוץ של תחילת הדרך, אלו עבודות שמתאימות באמת לתחילת הדרך(קופיטסט רשוני) ולא לסיום קורס. ואגב לפני שאתם יורדים על אלוהים שהמציא גזר גמדי ודב נמלים תחליפו כמה מילים עם הוריכם שהמציאו שמות כמו אורלי באב"ד(קצת אב"ד הקשר לבריף לא?) גלעד חי דב (נמלים?) טוב סליחה הקטע של השמות לא במקום וויס גתי את יכולה למחוק

MooHoo

New member
וזה מה שהצלחת להוציא מעצמך..

כתגובה לדאחקות בשקל וחצי של התלמידים? דאחקות בשבעים אגורות על שמותיהם? אתה לא חושב שזה קצת לא מקצועי ולא בוגר? לנסות להעליב את האנשים בגלל שאתה לא מרוצה מהעבודות שלהם? לפחות היית חותם את שמך בסוף הודעה, אבל כנראה שגם אתה לא כל כך גאה בעבודה שעשו הוריך. ולא גת(י), אל תמחקי (כן, כן, הבנו שגם זו הייתה עוד דאחקה מצוינת!!!!), תשאירי את זה כדי שכולם יוכלו לקרוא ולהתענג על משחקי המילים הקריאיטיביים כל כך של ברווז (שהוא אגב, כבר לא יכול להשתמש בתירוץ של תחילת הדרך).

ההבדל הוא שהדחקות המטופשות שלי

נכתבו בהודעה בפורום וזה בדיוק המטרה שלהן- דחקות מטופשות, ואילו הדחקות האחרות כיכבו משום מה בפרוייקט סיום. ועכשיו ברצינות מה זה השמות האלה? סתאם נו.. MooHoo אם אתה אחד מהקופים הצעירים קח עצת-אחיתופל(אגב אחיתופל בניגוד לביטוי שהשתרש נתן רק עצות שהתבררו כמצויינות בדיעבד ואחד עם שם יותר מוזר משלכם שקראו לו חושי הארכי הפר את עצתו ובגלל זה העצה הפכה לגרועה בדיעבד) חינם: אם אתה רוצה שייתיחסו אליך ברצינות לעולם אל תשתמש ביותר משלושה סימני קריאה!!!! וגם זה בחירום בלבד ואם אתה תקוע בפורום השמיניה. ולזאטוטים שסיימו תרצה: קודם-כל תירגעו. נרגעתם? יופי, אפשר להמשיך, העבודות שלכם היו רובן ככולן בינוניות וזה לא נתון לוויכוח בכלל וזה לא קשור לזה שלא קיבלתי זין תקופה ארוכה,לקנאה או לביטחון העצמי הדפוק שלי(אלה בעיות שלי ועכשיו אנחנו מדברי עליכם)אף עבודה לא הפילה איש כאן מהכיסא, ועזבו את זה שכל קשר בין הבריף שקיבלתם לפתרונות שנתתם הוא מקרי ביותר (הייתם אמורים להיות אחיתופל לעזאזל ולייעץ לעם ישראל ולא לדבר עם אלוהים) הדבר הכי חשוב שאתם צריכים ללמוד הוא להפריד את המוץ מהבר ולהתייחס לעיקר- קיבלתם ביקורת עניינית + דחקה חובבנית על השמות המטופשים שלכם ותראו איך קפצתם בזעם להתגונן מהדחקה, ובמקום להפנים את הביקורת ולהגיב לה בחרתם להתמודד כמו ערס שמקלל ויורד על בחורה שהעליבה אותו. וזה עוד כשהתאפקתי ולא שאלתי אם עומר אשכנזי זה אמיר אשכנזי שהתאסלם וחזר לעוד קורס.. ראבק!

MooHoo

New member
אחת התכונות הנדרשות מפרסומאי

היא לדעת להתאים את המסר שלו לקהל היעד. כל מי מהבוגרים שנמצא בפורום הזה צמא לבקורת ולהערות מכוונות (גם אם הן מתובלות בדחקות), אף אחד מאיתנו לא חושב שהוא יודע הכל, או שהוא טוב יותר מאחרים. ברור לנו שיש לנו עוד הרבה מה ללמוד, ובטוח שגם אתה יכול ללמד אותנו דבר אחד או שניים. אני בטוח שהבקורת שלך הייתה מתקבלת אם היא הייתה נאמרת בצורה עניינית שמכבדת את מקבל הבקורת (כמו שניסית לעשות בתגובה השניה שלך), ולא לועגת לו. השאלה היא האם באמת חשוב לך להעביר בקורת שתשמע ותובן על ידי הצד השני, או שאתה סתם מנסה להצחיק את החבר'ה. בכל מקרה, אנחנו כאן כדי לקבל בקורת עניינית. אם היינו רוצים לקרוא איך מעליבים את ההורים שלנו, היינו מצטרפים לפורום השמינייה.

TIC

New member
חשוד מאוד

אויי הברוך כתבה את ההודעה האחרונה שלה בפורום ב-19.7.06. הוד ברוווזותך כתב את ההודעה הראשונה שלו בפורום ב-21.7.06. א. סמיכות מחשידה. ב. לפי התגובה ניתן להבין שאויי הברוך זה ניק שמוכר לך. מממ...
TIC.

8080

New member
אולי אתה אלוהים?

ובגלל זה נעלבת מהתערוכה? מאיפה הידע שאף עבודה לא הפילה כאן אף אחד מהכיסא? אני משער שהאנשים שכתבו שהתערוכה מדהימה או שהיה מצויין לא התכוונו לפירות שהיו שם. ולגבי הטענה שאין קשר בין הבריף לביצוע ושלא היינו אמורים לדבר עם אלוהים, גם כאן תרשה לי לחלוק עליך, דבר ראשון הבריף הוא להיות היועצים של התנ"ך ופעם האחרונה שבדקתי אלוהים הוא חלק מהתנ"ך. דבר שני, עלו כאן חמש עבודות שבמקרה בארבע מהן יעצו לאלוהים. זה לא מדגם מייצג היו עוד הרבה עבודות אחרות. ודבר שלישי גם בעבודות אחרות אבל בהחלט גם בעבודות שזכו יש אמירה ( סליחה על הביטוי) ואם אתה רוצה הסבר אני יכול לתת לך. אתה יכול לאהוב את העבודות ואתה יכול גם לא וזה בסדר, אבל בסופו של דבר מדובר בחברה צעירים שרק מתחילים את דרכם בעולם הפרסום ושסביר להניח עוד יקבלו ביקורות יותר גרועות משלך,אבל לפחות הן יהיו ענייניות וממך עוד לא שמעתי אחת כזאת (ואני בטוח שהחברה ישמחו לשמוע ממך ביקורת) תערוכת סיום זאת ההזדמנות האחרונה לעשות באמת מה שרוצים ובגלל זה לדעתי נושא כמו "אחיתופלים" הוא נושא יותר טוב ויותר נכון מבריף אמיתי. ותסמכו עלי שתיק העבודות של כל האנשים שזכו וגם של אלה שלא מלא גם בעבודות הזויות כמו הפרוייקט וגם בבריפים אמיתיים של לקוחות אמיתיים. ההגנה סיימה את דבריה.

למעלה