חוויות ליל אמש

תותית11

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

טוב, לאורמור לפחות הייתה חצאית, אפילו שצרה! אם אני הייתי שם איזה תועלת כבר היה להפיק? איך אפשר היה להסתתר ולהתחבא מתחת לחוטיני מינימלי?:)))

ירקרק

New member
איך זה תמיד קורה

כשאני כבר מציע למישהי כסא לשבת עליו, ועוד לצידי... היא מעדיפה להיעלם מהשטח ?!
ואפרופו "הכניסה מותרת ליחידי סגולה", בימים שבהם התנזרתי מרצון מכתיבה בפורום, עקבתי מקרוב גם בנעשה בחדר הפורום בצ´אט. לא ניסיתי לייצור שם שיחה עם מישהו/י, גם לא פניתי אל אף אחד/ת, רק ישבתי וצפיתי. אך האמת חייבת להיאמר: בעיניי ראיתי, ויותר מפעם אחת, שהיו מקרים שבהם באו "חדשים" לצ´אט ואחדים/ות מה"ותיקים" התנהגו כלפיהם בצורה מאוד לא יפה (וזה בלשון המעטה). אין כמו ´ביקורת בונה´ להעמידנו בקרן-אורה. "רויטל" הייתה, הציצה ונפגעה, מאוד נפגעה, ועל כך כבר התנצלו בפניה. להבא מין הראוי להיות כלפי החדשים זהירים ורגישים הרבה יותר. מה שקרה אתמול, כפי שהבהירה דינה.מיט, באמת לא מעיד על רוח התמיכה הנעימה ששורה בדרך-כלל בפורום ובצ´אט הנהדר הזה. ירקרק

תעשה לי טובה...

מישהו נכנס לצאט לא אומר מילה שואלים - והוא לא עונה מדברין עליו - והוא לא מתייחס ואח"כ כולם אשמים שהתנהגו לא יפה משום מה אני מתחילה להרגיש כמו בשיעור חברה בכיתה ד´ דינה עולה לחטיבה

Amir33

New member
לא יודע מה

קרה בצאט אבל לדעתי הדיון הזה ממש מיותר למה מיותר ?? היא כבר לא פה !!! ואם למשהו יש איזה ריגשות אשם אז אני אומר לכם שלא צריך אתם אנשים נהדרים,מיוחדים שאין כמוכם. אז יאאלא בואו נעבור לאקדמיה קצת הגיע הזמן לא?

בונהם

New member
תגובה לרוויטל

נכון את צודקת!!!! מה לא ראית את השלט אז מייד בדיקת עיניים....דחוף יש לנו מנהלת קצת הרבה שרוטה אבל יחידת סגולה... ולפניי הביקורת קצת כבוד לאנשים פה... ליפניי אני חוטף איזה קריז ונישרף לי עוד חלק שחור ש"עוד נישאר" לי במוח.. אז ניסיון ראשון לא עלה יפה פעם הבאה נישתדל לקבל אותך יותר בעדינות

שלום רויטל,

קודמכל אל תאמיני לאף אחד, כוווווווווווווווווולם משחקים אותה יפים כאלה, כאילו שאיכפת להם ממך האמת ? לא יודע! יש להם תחביב מצחיק שכזה לתמוך במי שלא טוב לו. ויש גם כאלה שנותנים עצות, מן פסיכולוגים שכאלה. ואפילו פעם תרמו כסף למטרה נעלה אגב, פסי ה100- שקל עדיין אצלי בכיס. הייתי אומר לך "שימי ידיך בידי אני שלך ואת שלי" אבל הידיים שלי תפוסות. אבל אני בטוח שתמצאי כאן כמה זוגות ידיים פנויות. פעם, מזמן, הייתי בועדת הקבלה ואף אחד לא הודיע לי שפוטרתי ממנה שמתי לב שלאחרונה כל אחד/ת מתקבל/ת כנראה שצריכים הרבה כיבוד למפגשים וככל שיש יותר חברים כך יש יותר כיבוד. תגידו לי, למה אף אחד לא קורא גמלי לצ´ט מה יש? אין לי מה לאמר? אולי בגלל שבכל זאת אני שונה, הנה מצאת אחד שונה, ומחר תמצאי עוד אחד שונה ומחרתיים תמצאי עוד אחד שונה ולבסוף התברר לך שבכל זאת יש כאן אנשים שונים ועגמת הנפש היתה כלא היתה.
כרטיס צהוב לאורמור לפסי ולטשטושה.

היי רויטל ../images/Emo5.gif../images/Emo124.gif

ראיתי שהוזכרתי ואני כמובן עדיין מתאקלם אני פשוט עדיין טוען את כל העוצמה שנמצאת בפורום הזה אז בואי, שבי לידי, ביחד יהיה יותר קל... אכן אני התרשמתי לטובה (בלשון המעטה) מהאנשים בפורום הזה וכנראה שהתחברתי ביום טוב... שיחות מאוחרות שהיו לי עם אורמור גילו לי שטעיתי לגביה ........ היא הרבה יותר מ....נחמדה.. אז מה שאני מציע לך זה לרוץ מיד לשלוח לוטו..... איך הצלחת לתפוס יותר מאדם אחד בפורום הזה במצב רוח קרבי...זה ממש פוקס (עם שורוק). אז הצעתי בעינה עומדת. בואי יש מקום לידי ואם הצלחתי לרגש אותך בדבריי הקודמים אז אני אשאיל לך רק לרגע קט את משקפיי הורודים כדי שגם לך יהיה נחמד ומרגש לפחות כמו לי... מחכה לך עם סל מלא פרחים
ולב פתוח

למעלה