חוויות ליל אמש

חוויות ליל אמש

שלום לכם, קוראת אתכם מזה זמן. רואה יד מושטת לעזרה אוזן קשבת תמיכה וחום הזורמים מן הלב. בעקבות התרגשותו של מדבר בפרחים החלטתי גם אני לפסוע פנימה. אל החדר הרגיש והאוהב הזה. היה זה קצת אחרי חצות בצעד מהוסס נכנסתי לחדר הצ´אט ירקרק פינה לי מקום ישיבה לרגע נדמה היה שהגעתי למקום הנכון מסתבר שטעיתי הדמויות שינו פנים אורמור המוכרת לי כחביבה ומכניסת אורחים בפורום אחר מצאה סיבה להלצה טשטושה כותבת נפלא, הפעם ידה היתה קלה על ה ENTER פסיפלורה מנהלת הפורום שהצטיירה בעיני כנשמה גדולה גם היא הצטרפה,,, חבורה מופלאה שכמותכם!! המשיכו בדרכם הברוכה, אך קבלו עצה תלו שלט על הדלת,הכניסה מותרת ליחידי סגולה ובכך תחסכו עגמת נפש למי שחושב שאתם שונים. בהצלחה לכם

אני לא הייתי אתמול בצ´אט אבל אני

סבורה שאת טועה. האנשים כאן הם אכן נפלאים, תומכים וחברים של אמת. החדר בצ´אט - כך אני רואה אותו - הוא המקום שלנו כמו להיפגש. שם אנחנו סתם מקשקשים וצוחקים ומפטפטים. כמעט ולא "תומכים". תיכנסי בבקשה רויטל יקרה. הנה הדלת של הפורום והיא פתוחה בפנייך. היכנסי מכאן ותיכף יבואו כל אלה של ועדת הקבלה ויקבלו אותך כפי שצריך..... נסי להבין - קצת קשה לפטפט עם מישהו שכמעט ולא מכירים. את הרי מכירה אותנו אבל אנחנו איננו מכירים אותך. תנסי להבין? חבל שלא..... הילה.

גם אני לא סובל את כל אלו שרשמת.

לכן אני מקים פה, בפורום, סיעה נפרדת. ונראה לי שאת מתאימה! אצלנו אין קפה ועוגה. אני מגיש סטקים. כמה סטקים להגיש לך? מצטרפת אלי? דניאל מחזיר עטרה לדיון.

דיאבלו

New member
דניאל זרוק לי משהו לאש

ככה איזה עסיסי נוטף בלי פיתות, בלי סלטים, ככה טבעי. המשפט הכי נדוש אצלי הוא : אלוהים (בהנחה שהוא קיים) נתן לי שיניים טוחנות לא כדי לטחון מלפפונים ועגבניות!!!!! די <חולה בשר טוב>

האלי

New member
תגיד דג

זה שאני שותה קפה זה אומר שאנ´לא מקבל סטייק? וד"א קוראים לה רויטל, לא עטרה... עטרה זו מישהי אחרת. שלך, האלי.

פלסטיק

New member
הם לא משלמים לי ואני לא עורך דין...

אבל.... תראי רוב האנשים כן נחמדים ובעלי כוונות טובות, לפעמים פשוט קשה להכנס לחבורה שבה אנשים מכירים אחד את השני, לפעמים סתם תפסת אותם ביום לא טוב. בלי להכנס לשמות (וחבל שאת עשית זאת...) אני גם טיפה חששתי מאנשי הפורום, עם חלקם נוצרה איזושהי כימיה ועם חלקם פחות, יכול להיות שחלקם יכולים להיות נחמדים לך יותר וחלקם פחות. אז, קחי אויר, תחשבי עוד פעם, אולי תגיעי לאותה מסקנה ואולי לא. וכמובן בהצלחה גם לך.....

האלי

New member
אני הייתי אתמול בצ´ט

הייתי ולא הייתי, ראיתי אותך נכנסת בצעד מהוסס. הרגשתי שאת צריכה יד אוהבת ותומכת. הרגשתי את האכזבה שלך על שכאילו לא קיבלת. אבל כמו שאמרו לי כשבאתי לפה והרגשתי שאף אחד אפילו לא שם לב אלי אני אומר לך: הגעת למקום הנכון. אם תשבי רגע, תחלצי נעליים, תהני מהקרירות של המזגן, תראי שמסדרים לך כרית נוחה, נדמה לי שמייקי בתורנות קפה היום, אבל אם היא עסוקה את מוזמנת לקחת בעצמך. תרגישי בבית רויטל, זה בית שכיף להרגיש בו בבית. ותוך יומיים, מקסימום שלושה תשכחי שהיית פעם חדשה. שלך, האלי.

החלטתי להשיב לכולם יחד

ועימכם הסליחה. הילה תודה על קבלת הפנים. חייבת לך הסבר קצר. כמי שחוש ההומור הוא חלק ממנה, מקפידה לצחוק ע ם הסובבים אותי ולא עליהם. משמע לשתף אותם ולתת להם להרגיש שייכים ולא לנסות למשוך את תשומת ליבם ע"י זלזול. דניאל גם לך תודה אך לא תודה סיימתי את ארוחת הצהריים ואשמור את הזכות לפעם הבאה ברשותך. פלסטיק מסכימה איתך שהזכרת השמות היתה לא במקומה <את הנעשה אין להשיב> אין לי כל ספק שיש כאן גם אנשים נפלאים. צר לי שלא נפל בחלקי לראות אותם אתמול. כמי שכותבת בפורומים אחרים <בניק אחר> מוכר לי עניין הכימיה אך אתמול נתקלתי במחסום בפתח ועל כך מצאתי לנכון לכתוב לכם. ולבסוף האלי, היתה לי הזכות להכיר אותך עוד בימי יואל. שם לא היית נותן לדבר כזה לקרות. לא המזגן והקפה ישנו את דעתי על המים הצוננים שחשתי אמש. למרות החמסין הם לא גרמו לי לעונג כפי שהבנת. תודה לכולכם על תשומת הלב וסליחה על ניסיון הפלישה . הייתי כאן ........

תותית11

New member
לרוויטל

אוי רוויטל אל תתעצבי. אז גם אותי כמעט הרגו פה ממכות והכריחו אותי להילחם במלחמת בוץ! ככה זה אנשים, יום עסל יום בסל. אבל יש פה גרעין של אנשים איכפתיים. הבסים טהור, התוכן אמיתי. אז אל תפגעי אם לפעמים העטיפת קצת מחוספסת. תתני עוד צאנס. מבטיחה?:))

האלי

New member
היו זמנים

שאמירה מהסוג הזה היהתה יכולה לשתק אותי. פשוט. כמו אגרוף במפתח הלב: אתה רואה האלי? אתה רואה שאתה לא בסדר?? אבל מתוך שיקול דעת אני בוחר לוותר ולא לקחת על עצמי את האחריות לפגיעות של האחר. אני יודע רויטל שכל מה שעשיתי נעשה בכוונה טובה. ואם את בוחרת לעמוד בפינה בשפתיים משורבבות של ילד שנפגע, אני אכבד את הבחירה שלך אבל לא אקח עליה שום אחריות. האחריות שלך לבחירות שלך היא שלך! שלך, האלי. (ווילייייי ראיתם כמה פעמים כתבתי שלך?)

האלי, קונה את התובנה שבמשפט

"לא לקחת על עצמי את האחריות לפגיעות של האחר"... עושה את החיים קלים יותר בטונות.. מכירים מתקופת "יואל" העליזה מהצ´ט ומעוגות הקצפת (
כן וגם ה"שלך" לא השתנה....היו ימים...

האלי

New member
גם עוגות קצפת לא הרשיתי ../images/Emo13.gif

אז מה? מישהו הקשיב לי???

אורמור

New member
רויטל יקירה כנסי רגע ללישכה!!

קודם כל ולפני הכל סליחה!!! בכלל לא משנה שלא כיווננו אלייך בכלל לא משנה שהתלוצצנו. העובדה שנפגעת היא זו שמשנה.. ועל זה אני מתנצלת אישית ועכשיו אני רוצה להוסיף ראשית שהפסדת את ההתנצלות שלי עוד שם, החברה צחקו עלי שכרגיל אני מסיימת להקליד כשהקנדידט כבר הלך.. ברגע שחשתי שנפגעת, הבהרתי אבל את כבר הלכת..
כן נכון יש הווי פנימי וזה משהו מתפתח, אבל כל אדם עם טיפת נחמדות שמגיע נאסף אלינו בכיף, אני עקצתי את האחרים אבל בחיוך.. ואת נפגעת אז אנא,קבלי התנצלות ואם תוכלי להוריד את סף הפגיעות שלך <שורוק ב-וו> יתכן ותאהבי את חבורת האנשים שחוצמיזה שהם נחמדים, הם גם קצת משוגעים.. אז אם תרצי את מוזמנת, בכייף אור ודניאל... גם אני מאוד אוהבת אותך

בתור אחת שהיתה שם

אתמול בצאט התנהלה שיחה ערה על נושא מסויים מאוד נושא שחשוב לאלו שהשתתפו בדיון של קבוצת אנשים שמכירים זה את זו כבר הרבה זמן ובאופן לא וירטואלי באופן טבעי זה היה דיון למשתתפים בו כל מי שהיה שם שותף, הרגיש חלק מהחבורה ונהנה מאוד מההלצות נכון הוא שמשהוא זר התקשה ליטול חלק בהתרחשות בגלל התוכן השיחה שהתנהלה שם אתמול אינה מעידה כלום על אופי הפורום על טיבם של השותפים בו על ההקשבה, התמיכה והאמפטיה תחשבי לרגע שאת רוצה להיות חלק מחבורה של אנשים, והם בדיוק באמצע אסיפה סוערת לגבי מי שמתפקד בתור יו"ר החבורה. הרי טבעי הוא שהויכוח יתלהט והדמויות שפחות מוכרות ייזנחו בלהט ההתרחשות. זה בדיוק אותו דבר. את רוצה לתהות על טיבו של הפורום? להתחבר עם השותפים בו? תתחילי לקרוא את השרשורים, להוסיף נופך משלך, להעביר מסרים במידה ונראה לך שייך ותתצטרפי להיות בגוש המצחקק יש כאן מקום בשמחה! דינה. מח´ הסברה

piter pan

New member
בראבו ../images/Emo47.gif דינ.מיתחברת

אוףףףףףףף ....... את משהו את

אטיוד5

Active member
מזל שלא הייתי שם ../images/Emo13.gif

או שהסתתרתי מתחת לשמלה הרחבה של אורמור/טשטושה/פסי (מחק את המיותרת). דווקא מעניין שם, האמינו לי.

למעלה