חוויות.ה,עין שלישית....

sofist

New member
חוויות.ה,עין שלישית....

שלום לכולם,רציתי לפתוח בזה שאני אוהב ונהנה להיות חלק מהפורום הזה יש פה אנשים יפים,ונושאים יפים.הייתי צריך להוציא את זה! עכשיו,אני הולך לתאר מספר חוויות שקרו לי במהלך הזמן האחרון,הייתי רוצה מאוד לשמוע דעות,הבהרות,ואם אפשר ביאורים. זה היה בפורים,התחפשתי לעץ! הלכתי עם חבר למסיבה בחיפה.את כל החבורה לא ראיתי מימי באתי ב"חסותו" של חברי.(קיבלו אותי ממש יפה,בשמחה חיבוקים ואפילו נשיקות...אני מציין את הפרטים הללו כדיי לתת בסיס\הסבר למצבי הנפשי המרומם שלדעתי היה חשוב מאוד,ואפשר לי להכיר במרחבים חדשים בעולם,בי.) לאורך כל הערב הייתה בי תחושה מאוד חזקה של קירבה לעצמי,שמח במי שאני, גם חיוניות גבוהה הייתה בי. בשלב כלשהו מצב רוחי השתנה ומתוך עליצות התחלתי לחבור למחשבה,להכנס פנימה שקט פנימי החל להבנות,ריכוז. הייתי מוכרח להתבודד,לפרוש... עברתי לאחד החדרים,נשכבתי,ואז חשתי בחום,נוגה סביב המצח,אט אט הסתמן בבירור מעגל על המצח בהסתכלות לאחור זה היה נראה כמו חלקיקים צהובים דמויי מתח חשמלי... עצמתי את עיני( הפנימיות)ושחררתי... הכוח שאופף אותנו,מקיף אותנו,החל מתלכד סביב אזור הראש וכמו רוח החל מניע אותי בתנועה של תעופה(מכירים את הקטע הזה בצילום סרטים שהמצלמה נעה לכיוון עצם בתנועה אחידה כמו מרחפת זורמת?-זה הכי קרוב שאני יכול לתאר) כך נעתי בתוך נוף מוזר וחדש,חזקה מאוד הייתה התחושה שהכל חי ושזה קורה עכשיו...(בהתעלם מהעובדה שאני שוכב על מיטה-בתוך בניין-בתוך חדר) הנוף שבו ביקרתי\הייתי-דמיינתי? היה של יער ירוק,מלא בעצים לא צפופים ונעתי לי בגובה של שתיי מטרים מהאדמה בערך,הייתה לי התחושה שמלווים אותי שמה. חשוב מאוד לציין שבד ובד עם התחושה שהאני כולי שם,חלק אחר שבי היה מודע לגוף,וחלק אחר היה רואה,מפרש,מבין דרך העין השלישית בנקודה שהיא ס"מ או שניים בריחוק מהגוף הפיזי. כעבור זמן קצר ניתקתי בחופזה\עדינות מהמראה ושבתי לעולם ה"מציאות". מיותר לציין שהייתי די המום מכל ה"קטע" הזה,אוסיף שגם הייתי מאוד מאוד מרוצה...חזרת לסלון והמשכנו לחגוג!עד אור הבוקר. וזהו.התכוונתי לציין מספר חוויות אבל הארכתי בזו גם ככה יותר משנתכוונתי ומחר אני קם לעבודה 7:00 בבוקר!!! טוב אז לילה טוב לכולכם ...ושבוע נעים... SOFISTO

Tal_Ya_Tal

New member
היי סופיסטו,../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

קודם כל, חוייה מופלאה. אגב, שכחת לציין אם שתית קודם לכן. היות שמדובר כאן על מסיבת פורים, זה אפשרי. לא שאני טוענת שהיית שתוי, אלא שאדי האלכוהול, ´עוזרים´ לשחרר את חוויות העין השלישית. בדרך כלל, כאשר מעמיקים להתבונן דרך העיין השלישית, רואים מנהרת אור. או אלומת אור. אבל אתה ריחפת בעצם, מעל היער של תת המודע שלך. האם היית מודע לכך?! בכל מקרה, סופיסטו, הבטחתי לך לבדוק במפה שלך. אני סבורה שזה אישי מכדי לפרסם זאת בפורום, לכן אני שולחת את זאת לך בתיבת המסרים. אתה יודע, בצד שמאל של העמוד למעלה, מופיע סימן של מעטפה, עם שמך ושם יהיה כתוב שיש לך מסר. לחץ על כך ותגיע לתיבת המסרים שלך שם תמצא את המסר ממני. L&L TALYA

למעלה