חוויותי מבן שמן
יום שישי בבן שמן. הכל ירוק, הסינגלים מהודקים פיקס , מזג אוויר 5:5 - אידאלי.
עד שמונה פחות או יותר היער די ריק ואז היער מתחיל להתמלא.
אני מוביל קבוצה די גדולה בסינגל הכחול , לא איטית במיוחד אני מוכרח לציין.
עוד אציין כי הרבה מאד זמן לא יצא לי להגיע לבן שמן ויכול להיות שדברים השתנו.
אני מתדרך לפני לפנות את השביל לרוכבים וזה גם מתבצע, אבל לא מספיק מהר לטעמם של חלק מלוחמי סוף השבוע.
אני יכול לכתוב ספר ציטוטים נבחרים.
איזו גסות רוח , איזו שחצנות !!!
בשלב מסויים אני עם שלושה רוכבים מתדרך ירידת מדרגת סלע. - השביל אגב פנוי ומספיק רחב על מנת לעבור בזהירות ועדינות מהצד.
מאי שם מגיחים הרובוטריקים : מיגון מסיבי, קסדות פולפייס ומזלגות בגובה של עזריאלי. - כמעט מעיפים את הרוכב שמנסה לרדת - שומו שמיים עיכבתי את הבחור בקפיצ הדרופ.
לשם הגינות
אז כמה הערות לסדר היום של משתמשי הדרך :
השביל הכחול והאודם הם שבילי קק"ל לרכיבת קרוס קאונטרי. באת לקפוץ ולהתחרע - יש את הרומני ופילו. הגעת בכל זאת לכחול - כבד את הכללים.
כללי נימוס ותרבות בסיסיים , השביל הוא ציבורי וגם אם מישהו חוסם אותו לפרק זמן אתה חייב להשלים עם זה.
צר לי לראות איך נראה הרוכב הישראלי. הרוכבים שהבאתי אשר להם זה מפגש ראשון עם התרבות הזאת יצאו המומים.
שורה תחתונה, לבן שמן אשתדל לא להגיע בקרוב.
יום שישי בבן שמן. הכל ירוק, הסינגלים מהודקים פיקס , מזג אוויר 5:5 - אידאלי.
עד שמונה פחות או יותר היער די ריק ואז היער מתחיל להתמלא.
אני מוביל קבוצה די גדולה בסינגל הכחול , לא איטית במיוחד אני מוכרח לציין.
עוד אציין כי הרבה מאד זמן לא יצא לי להגיע לבן שמן ויכול להיות שדברים השתנו.
אני מתדרך לפני לפנות את השביל לרוכבים וזה גם מתבצע, אבל לא מספיק מהר לטעמם של חלק מלוחמי סוף השבוע.
אני יכול לכתוב ספר ציטוטים נבחרים.
איזו גסות רוח , איזו שחצנות !!!
בשלב מסויים אני עם שלושה רוכבים מתדרך ירידת מדרגת סלע. - השביל אגב פנוי ומספיק רחב על מנת לעבור בזהירות ועדינות מהצד.
מאי שם מגיחים הרובוטריקים : מיגון מסיבי, קסדות פולפייס ומזלגות בגובה של עזריאלי. - כמעט מעיפים את הרוכב שמנסה לרדת - שומו שמיים עיכבתי את הבחור בקפיצ הדרופ.
לשם הגינות
אז כמה הערות לסדר היום של משתמשי הדרך :
השביל הכחול והאודם הם שבילי קק"ל לרכיבת קרוס קאונטרי. באת לקפוץ ולהתחרע - יש את הרומני ופילו. הגעת בכל זאת לכחול - כבד את הכללים.
כללי נימוס ותרבות בסיסיים , השביל הוא ציבורי וגם אם מישהו חוסם אותו לפרק זמן אתה חייב להשלים עם זה.
צר לי לראות איך נראה הרוכב הישראלי. הרוכבים שהבאתי אשר להם זה מפגש ראשון עם התרבות הזאת יצאו המומים.
שורה תחתונה, לבן שמן אשתדל לא להגיע בקרוב.