חוויה מדהימה!!!!!

fliperit

New member
חוויה מדהימה!!!!!

כמו שאתם בטח יודים, נכנסתי אתמול למקצה הראשון הארצי בחיים שלי. ביום של המקצה הייתי ממש ממש לחוצה, ובחימום למקצה לא נשמתי, והייתה לי סחרחורת.......... בקיצור...נכנסתי למקצה, והייתי בטוחה שהסוס עומד לפרוץ לי כל הזמן, כי זאת התחרות הראשונה שלו, אבל הוא היה הכי חמוד שהוא יכול!!! אני פשוט התאהבתי בו מחדש!!!! - לא זוכרת הרבה רגעים יותר מרגשים וכפיים!!!!....למרות שהציון לא היה משהו.....65.5. אבל הטעויות היו יותר שלי מאשר של הסוס, אז יותר קל לתקן אותן..... אגב....מזל טוב לנעמה (!!!) שלקחה ראשון בריינינג ירוקי עד גיל 15, ולמיקי (הבעלים של הסוס שלי!!!) שלקח רביעי בריינינג עד גיל 18.

לודמיר

New member
כל הכבוד!

גמני זוכרת את התחרות הראשונה שלי... הייתי בת 8, והתחרתי על פוני (שהיה נראה כאילו הוא סוס ענקי לידי...) וזכיתי מקום ראשון!!!!!! :) גמני היום יצאתי לתחרות השניה שלי עם סוס חדש, זאת הייתה גם התחרות השניה שלו.... הלך סבבה... נקווה שפעם הבאה ניכנס למטר...

לודמיר

New member
:) הסוס החדש זה וויסקי

הסוס החדש זה וויסקי... הוא בא מנצר... סוס ענק לבן..- חתיך... חחח... :)))

לודמיר

New member
רולי...

רולי לא התאים לי מסתבייר... הוא צריך רוכב עם יותר מסה השמן... אני יתאים לו רק עוד שנתיים אבל עוד שנתיים אני לא יתאים לו.. כי כנראה שהוא לא יתאים למטר עשרים... אזזז... מכרנו אותו ליקי... והוא ימכור אותו למישהו...:\.... אבל לא נורא.... כדי להתמקצע ברכיבה צריך להחליף סוסים.... נקווה שגם משהו יצא מזה....

צודקתת ../images/Emo13.gif

הוא גם היה סוס צעיר.. ומה שגם הבאת אותו היה לא רע.. לימדת אותו הרוב לבד.. ככה שזה יפה.. והוא באמת צריך רוכב יותר חזק וכבד עליו... ובדיוק כדי להתקדם בספורט צריכים לוותר על דברים אחרים גם אם זה קשה.. כמו שאני מכרתי את הסוס שלי

Saint Marko

New member
וויסקי?!- וויסקי מהמם....

חבל שהוא לא סוס דרסז'.. הוא פשוט היה מושלם לזה.

../images/Emo97.gifהאו באמת מהמם, אבל גמלללל

חחח כשעברתי לייד קרן אז אמרתי "תראה אפולו! הוא יותר גמל ממך!"

Saint Marko

New member
ביום שבת עבדתי וראיתי את התחת שלו

בטריילר וגם את התחת של בלרינה ואת כפיר ודור במכונית...
.

Saint Marko

New member
יש לי משהו לומר בקשר לזה ../images/Emo26.gif

כשהביאו אותו לרועי, אז אחת המדריכות *שהתחרתה ווסטרן* טענה שמה שעשו לו בווסטרן בהחלט היה טעות גדולה.. הוא גם לא נהפך להיות סוס ווסטרן פשוט סתם רכבו עליו עם אוכף ווסטרן וילדים קטנים משכו אותו מצד לצד... הוא בהחלט דיי התקלקל וזה חבל כי הוא סוס מקסים...

למעלה