חוויה לא נעימה

0 אור 0

New member
דוד?? משהו שאני לא יודעת עליך?

ממתי אתה מומחה לסטירות?

אני מניח שהאל התכוון לרקע שלי באמנויות לחימה.

שלושה דברים: http://www.notes.co.il/kafri/5413.asp http://www.notes.co.il/kafri/11487.asp http://www.elhalev.org/hebrew.html אני לא מציע טכניקות או שיטות, כי בלי אימון מסודר שום טכניקה לא תהיה יותר מהימור. הגנה עצמית היא תחום שצריך ללמוד, בעיקר ברמה הפסיכולוגית. נקודה מאוד חשובה למחשבה: האם מי שהיו לה ספקות אם להגיד משהו לאדם ששולח ידיים, תעיז לתת לאותו אדם מכות, אם ינסה להמשיך הלאה?

hal767

New member
נכון,לזה התכוונתי

אבל ללמד בחורה לתת פליק כמו שצריך, לא צריך יום לימודים ארוך.

קראת את "בגידת המלאך"?

http://www.notes.co.il/kafri/11487.asp הידיעה איך לתת פליק לא תעזור, אם על כתפה הימנית של המותקפת ישב המלאך שיזכיר לה איך ילדות טובות צריכות להתנהג, המלאך הבוגד שאומר להרבה יותר מדי נשים ש"ילדות טובות לא מרביצות". המלאך הבוגד שגורם, ברגע בו אישה מבינה שעושים לה משהו אסור, לקפוא במקום להתנגד בכל הכוח. לא קשה ללמד טכניקות לחימה, ברור שלא בעיה ללמד איך לתת סטירה. הרבה יותר קשה להשתיק את המלאך הבוגד.

hal767

New member
אין לי ספק ביכולתך לשלב גם את הצד המנטלי

בעבודתך. יש לך את זה.

לא בפורום.

כמו בטיפול - והאמת היא שזה סוג של טיפול - יש דברים שאי-אפשר לעשות מרחוק. או שנכנסים למים, או שזו שחיה בהתכתבות. אצלי זה תחום ענין, אצל "אל הלב" זה מקצוע. עדיף לפנות אליהן. http://www.elhalev.org/hebrew.html

hal767

New member
גם זאת אפשרות טובה

אין לי ספק שעבודה מנטלית מסוג זה תעשה באמצעות קשר ישיר עם מדריך.

harduf9

New member
להעיף אותו בנסיון הראשון

כאשה את לא יכולה להרשות לעצמך גבולות נרחבים בתחום, שימי את הגבול במיידי וחד משמעי. כאשר אני נתקל במקרים כאילו או דומים אני מחליט לפי מצב הרוח שלי אם להעיף אותם/ן או לעשות להם "טיפול" כל כך כואב כך שבפעם יחשבו 5 פעמים לפני שמנסים להפוך את הרפואה הטבעית לזנות. עד היום עשיתי את זה לגבר ולאשה שממש יצאו צולעים ודואבים. ממליץ לך, אם את מטפלת בבית, בייחוד בטיפול בגברים, לדאוג שיהיה עוד אדם, בבית או כלב גדול (עדיף אדם נוסף). בריאות שלמה גיא הרדוף

כלב, ברוב המקרים, יהיה מאחורי דלת סגורה.

עדיף אדם נוסף בבית. דבר אחר: להקליט את הטיפול. אם לא קרה כלום, אפשר למחוק ולהשתמש באותה קלטת שוב. אם קרה משהו, יש ראיה קבילה בבית משפט. אין שום איסור להקליט את עצמך, לא חייבים אישור של מי שאיתו את/ה נמצא/ת. אם יש מצלמת וידיאו, עוד יותר טוב.

harduf9

New member
כמובן שעדיף אדם נוסף ולדעתי אפילו הכרחי

בעיקר בפעמים הראשונות, אבל, לא תמיד זה אפשרי, לעומת זאת כלב גדול בד"כ בבית ואפשר לדאוג שלא יהיה מאחורי דלת. ולגבי צילום בווידאו, אני לא בטוח שכמטופל הייתי מסכים שיצלמו את הטיפול בי. מה אתה מציע צילום חשאי ? בריאות שלמה גיא הרדוף

0 אור 0

New member
אכן צילום זה מאד בעייתי

גם למטופל, וגם, האמת כשקראתי את ההמלצות האלו, חשבתי לעצמי שבתנאים כאלו אולי עדיף בכלל לא לקחת מטופלים ...

המצב עצמו בעייתי. לא תמיד יש לבעיות קשות

פתרונות קלים. כן, אני מציע צילום (או הקלטה) חשאיים של הטיפול. המטופל לא צריך לדעת, ואם לא קורה כלום בטיפול גם לא ייעשה לעולם שימוש בהקלטה. אם כן קורה משהו, יש הוכחות חד משמעיות - בניגוד למצב הרגיל במקרי הטרדות מיניות ואפילו אונס, שזה "המילה שלה מול המילה שלו". אני בטוח שהמאשימות את הנשיא קצב היו שמחות מאוד אילו היתה להן "קלטת לוהטת" - ואם הוא זכאי, אז הוא זה שהיה שמח לקלטת של אותו אירוע...

ella bella1

New member
אבל השאלה היא

האם אנחנו לא נכניס את עצמנו לפחדים מיותרים וחששות מוגזמים???? האם זה לא גובל באיזושהי פרנויה?

לא יודע. מעולם לא הקלטתי טיפול ולא צילמתי,

אבל היו מקרים, בהם במהלך הטיפול הצטערתי שלא. בכל מקרה, צילום או הקלטה של טיפול אינם הגנה, אלא דרך לוודא שיהיו ראיות במקרה הצורך - גם למקרה שמאשימים אותך, המטפל, שפגעת. לצרכי הגנה, צריך לחשוב על משהו אחר. לנשים אני ממליץ על "אל הלב". לגברים הבחירה יותר מסובכת, כי הסכנה יותר מורכבת.

יקירתי

לפני כמה שנים, כשרק התחלתי לטפל, הגעתי לאיה מכון כושר לבדוק פרטים כדי להרשם. המדריך בחדר כושר התעניין בעיסוקי, לקח כרטיס ביקור והתקשר אחרי מספר ימים לקבוע טיפול (עיסוי שוודי). בחלקו הראשון של הטיפול (כשהוא שוכב על הבטן) הכל היה בסדר וכשביקשתי ממנו להתהפך על הגב, והתחלתי את הטיפול בחלק הקידמי של הגוף היה נדמה לי פתאום שהוא "מתעסק" עם עצמו. אמרתי לעצמי שאני בטח מדמיינת וכמנהגם של גברים (סליחה לזכרים כאן) זה בטח היה מה שנקרא בשפת העם "גירבוץ" קל. אחרי כמה דקות קלטתי שהוא לא מוריד את היד מאיזור מפשעתו ושהוא עסוק בלענג את עצמו... באותה שנייה, עצרתי. אמרתי לו "אני מצטערת אבל ההתנהגות שלך לא מקובלת ! בבקשה תתלבש ותלך !!!" הוא כמעט ונחנק, האדים, התלבש וניגש אליי לשלם לי. לקחתי את הכסף מידו, פתחתי את הדלת בלי להגיד מילה וחיכיתי שיצא. הוא התחיל להתנצל ואני פשוט קטעתי אותו ב- שלום ! אגרסיבי וסגרתי אחריו את הדלת. תביני שהלב שלי פעם בחוזקה והידיים שלי פשוט רעדו. שמחתי על כך שהשותפה שלי לדירה אז, היתה בבית, ישנה, אבל חשבתי על זה שבצעקה אחת שלי היא היתה מתעוררת. אז נכון שהוא לא נגע בי, אבל הוא לא כיבד את עבודתי ואת העובדה שהעיסוי שאני מעניקה הוא טיפולי פרופר ולא משהו שמקובל ב"מכוני בריאות" למינהם... הוא התקשר פעמיים נוספות להתנצל, (כניראה שגם חשש כי אני יודעת איפה הוא עובד) אבל עניתי ואמרתי שאני מבקשת שלא יתקשר אליי שוב. בפעם השנייה לא עניתי לשיחה ואחר כך הוא כניראה הבין והפסיק לנסות. בשורה התחתונה, אם את מרגישה משהו במהלך טיפול, תהיי נאמנה למה שאת מרגישה ואל תרגישי לא בנוח לעצור טיפול באמצע או להעיר למישהו ולסלק אותו החוצה !!! לא חסרים טיפשים סוטים שיזלזלו בנו כמטפלות בשיטות מגע שונות וינסו ל"קבל" תמורה נוספת לכספם גם שהיא לא חלק מהטיפול. אל תפחדי גם מהתקשרויות עתידיות של מטופלים, יגיעו אנשים טובים יותר. לשימחתי אליי לא הגיעו מאז טיפוסים כאלו לטיפול, היתה פעם אחת שמישהו התקשר ושאל בטלפון אם הטיפול "כולל" אמרתי שלא וניתקתי. עם אנשים כאלו אין צורך לחשוש להיות גסת רוח - הם גסי רוח לא פחות. דרך אגב, כתבת שזה היה במסגרת לימודים, אנ י באופן אישי הייתי מתלוננת עליו גם (ולא רק) על מנת שלא יחזירו אותו לסטאז' נוסף והוא יעשה זאת לסטודנטית אחרת. שולחת לך
גדול . שיתחיל שבוע נפלא, הילה

ella bella1

New member
../images/Emo140.gifתודה על השיתוף

משום מה נראה לי שכל מטפלת מתחילה עוברת את זה... (ואולי גם לא מתחילה) אני פשוט צריכה לסמוך על האינטואיציה שלי ולהאמין לתחושות שלי לגבי אנשים... ואם באמת משהו כזה קורה, אז להעיף אותו בלי היסוס. אבל נראה לי שלא כולם יהיו כמו שזה שאת סיפרת עליו... לא כולם ירגישו רע ויתחילו להתנצל, יהיו כאלו שינסו להמשיך בכל זאת. ואז כבר ממש צריך להעיף להם איזו בעיטה בביצים... תודה שסיפרת את הסיפור שלך. מכל תגובה אני לומדת עוד קצת... שבוע טוב,
אלה.

למעלה