יקירתי
לפני כמה שנים, כשרק התחלתי לטפל, הגעתי לאיה מכון כושר לבדוק פרטים כדי להרשם. המדריך בחדר כושר התעניין בעיסוקי, לקח כרטיס ביקור והתקשר אחרי מספר ימים לקבוע טיפול (עיסוי שוודי). בחלקו הראשון של הטיפול (כשהוא שוכב על הבטן) הכל היה בסדר וכשביקשתי ממנו להתהפך על הגב, והתחלתי את הטיפול בחלק הקידמי של הגוף היה נדמה לי פתאום שהוא "מתעסק" עם עצמו. אמרתי לעצמי שאני בטח מדמיינת וכמנהגם של גברים (סליחה לזכרים כאן) זה בטח היה מה שנקרא בשפת העם "גירבוץ" קל. אחרי כמה דקות קלטתי שהוא לא מוריד את היד מאיזור מפשעתו ושהוא עסוק בלענג את עצמו... באותה שנייה, עצרתי. אמרתי לו "אני מצטערת אבל ההתנהגות שלך לא מקובלת ! בבקשה תתלבש ותלך !!!" הוא כמעט ונחנק, האדים, התלבש וניגש אליי לשלם לי. לקחתי את הכסף מידו, פתחתי את הדלת בלי להגיד מילה וחיכיתי שיצא. הוא התחיל להתנצל ואני פשוט קטעתי אותו ב- שלום ! אגרסיבי וסגרתי אחריו את הדלת. תביני שהלב שלי פעם בחוזקה והידיים שלי פשוט רעדו. שמחתי על כך שהשותפה שלי לדירה אז, היתה בבית, ישנה, אבל חשבתי על זה שבצעקה אחת שלי היא היתה מתעוררת. אז נכון שהוא לא נגע בי, אבל הוא לא כיבד את עבודתי ואת העובדה שהעיסוי שאני מעניקה הוא טיפולי פרופר ולא משהו שמקובל ב"מכוני בריאות" למינהם... הוא התקשר פעמיים נוספות להתנצל, (כניראה שגם חשש כי אני יודעת איפה הוא עובד) אבל עניתי ואמרתי שאני מבקשת שלא יתקשר אליי שוב. בפעם השנייה לא עניתי לשיחה ואחר כך הוא כניראה הבין והפסיק לנסות. בשורה התחתונה, אם את מרגישה משהו במהלך טיפול, תהיי נאמנה למה שאת מרגישה ואל תרגישי לא בנוח לעצור טיפול באמצע או להעיר למישהו ולסלק אותו החוצה !!! לא חסרים טיפשים סוטים שיזלזלו בנו כמטפלות בשיטות מגע שונות וינסו ל"קבל" תמורה נוספת לכספם גם שהיא לא חלק מהטיפול. אל תפחדי גם מהתקשרויות עתידיות של מטופלים, יגיעו אנשים טובים יותר. לשימחתי אליי לא הגיעו מאז טיפוסים כאלו לטיפול, היתה פעם אחת שמישהו התקשר ושאל בטלפון אם הטיפול "כולל" אמרתי שלא וניתקתי. עם אנשים כאלו אין צורך לחשוש להיות גסת רוח - הם גסי רוח לא פחות. דרך אגב, כתבת שזה היה במסגרת לימודים, אנ י באופן אישי הייתי מתלוננת עליו גם (ולא רק) על מנת שלא יחזירו אותו לסטאז' נוסף והוא יעשה זאת לסטודנטית אחרת. שולחת לך
גדול . שיתחיל שבוע נפלא, הילה