חוויה לא נעימה

Artanis

New member
היי...

לצערי הרב...הרבה מאוד אנשים לא באמת יודעים מה זה טיפול ומסג'...שאומרים לאנשים מסג' הם מקבלים ישר קונוטציה מינית. שכולנו פה יודעים שזה לא המטרה של טיפול. אבל בכל זאת, יש אנשים כאלה. צריך לדעת להתמודד עם המצב הזה, אין מה לעשות כרגע נגד זה, רק לשמור על עצמנו, לתת לאנשים את באופן חד משמעי שטיפול זה לא סצינה מינית שלקוחה מתוך סרט כחול. אני מציעה שתי דברים: 1. ראשית כל להבהיר באופן מקצועי את מהות הטיפול. ומה המטרה שהוא משיג. 2. אנרגטית, תיצרי מחיצה בינך ולבין המטופל, לא רק לשם הגנה מפני אנרגיות שאינן שלך, אלא גם האנרגיות שלך לא יעברו למטופל בטעות, והאנרגיות מתערבבות להם, ולפעמים התוצאה היא מה שחווית (אם לא הבנת את כוונתי..אני אשמח לענות בהרחבה אם תרצי). תשמרי על עצמך!

Artanis

New member
מצטערת...

אבל יש לי עוד משהו להוסיף...נוצר מצב אליו לא התכוונת...כמו מה שהבאת לפנינו לצורך העניין. מפסיקים את הטיפול. אין ספק שהמטופל הזה צריך להבין כמה דברים שהוא מקבל טיפול ממטפלת שיאצו מקצועית. את בחלט צריכה לומר באסרטיביות כי זה לא לעניין ועם זאת את יכולה להוסיף לזה קצת מהנועם שבך כמטפלת.

טאוֹ

New member
אלה

עבר בינתיים זמן מה מאז כתבת את ההודעה. אני מקווה שבינתיים התחושות הקשות חלפו, ונותרה החלטה נחושה שלא להניח לדבר כזה לחזור על עצמו. התגובה הראשונית היתה לשלוח לך חיבוק ולהעיף סטירה לגבר ההוא... אני מקווה שתבחרי ליישם את העצות הטובות שניתנו לך כאן, ואני מצטרף לדבריהם של דוד, הילה והאחרים. כמו שעלינו להיות חד משמעיים ביחס לדברים שאנחנו לא נעשה לעולם בטיפול כלפי המטופלים - שום דבר שיספק את הדחפים שלנו והתשוקות שלנו למין, או כוח, או כל דבר אחר שיפגע בהם - כך עלינו להיות חד משמעיים כלפי עצמנו והדברים שאנו לא מוכנים לספוג שפוגעים בנו. זה פוגע שבעתיים כשזה בא מצד אדם שבאת לעזור לו, ולכן התגובה צריכה להיות ברורה ואינה משתמעת לשני פנים.

למעלה