חוה וברי

חוה וברי

במוסף סופשבוע של מעריב היתה כתבה ענקית על חוה אלברשטיין רציתי לקרוא אך טרם הספיקותי.. ברפרוך נתקלתי בשמו של מיודענו והחלטתי לחלוק עמכם את החויה הציטוט הישיר כאן: חוה גם נפגשת כל הזמן עם אמנים, חלקם גם צעירים. הרעיון ל'צל', הדואט עם ברי סחרוף, למשל, בא ממנה''. אלברשטיין נפגשה, בין היתר, עם חברי להקת ''הבילויים'', שביקשו לארח אותה באלבום הבכורה שלהם. אנשים מרכזיים בענף המוזיקה יודעים לספר כי הקשר בין הזמרת לבין ברי סחרוף התהדק מאוד, ומדובר אפילו על אלבום עתידי של אלברשטיין בהפקתו של הרוקר. ''הם מאוד דומים, ברי וחוה'', טוען איש מפתח בתחום. ''שניהם לא מוכנים לשתף פעולה עם 'השטן', כלומר התקשורת, כדי לקדם את האמנות שלהם, ולכן הם כמעט שלא מתראיינים. לשניהם, מצד שני, השתיקה הזו דווקא הועילה. היא הפכה אותם לכאילו מסתוריים, כאלה שיש להם המון מה להגיד, אבל הם מעדיפים לשתוק''. למלכה אין בית השתיקה של אלברשטיין, בניגוד לסחרוף, מהדהדת במיוחד באולמות. הזמרת כבר לא מופיעה בארץ מזה מספר שנים, ולאור העובדה שהיא אינה מתנזרת מהופעות בניכר, הדממה שלה כאן כבר יצרה כמות נכבדה של ספקולציות, ניתוחים וגם לא מעט תמיהות.

אלבום של חווה בהפקתו של ברי

אמור להיות פשוט מעולה! אני ממש מצפה לזה
חווה אלברשטיין מלכה...

ענת1986

New member
תודה תמר ../images/Emo13.gif

לחברה שלי יש את האוסף והיא נהנית ממנו בכל רגע...
אני מתלבטת אם להזמין גם.
ולעניין האלבום עם ברי- אני מסכימה עם מיאו, וחושבת שזה יהיה אחלה ששניהם ישתפו פעולה. וחווה אלברשטיין היא אחת הזמרות המעולות שלנו!

האוסף הענק??

היא אולי יצור לא מתוקשר אבל כל שנתיים יוצא לה אוסף... אם את מתכננת לקנות את "השנים הראשונות" בפורום מוזיקה עיברית מתכננים קבוצה לקניה מרוכזת ב300 ש"ח (ושוב פרסומת סמויה לתו השמיני ששם מוכרים כמות מוגבלת של האוסף הזה במחיר זהה)

ענת1986

New member
צודקת... אבל הפעם מדובר באוסף לא

רגיל! זה אוסף ענק של 16 דיסקים בערך.. לא מדובר בסתם אוסף רגיל, אלא באוסף שכולל את כל השירים, מכל התקופות. ובנוגע לקנייה- חשבתי לקנות אולי ב"מדיה דיירקט"... בד"כ יש שם דילים. אני צריכה לברר בכלל... עדיין לא סגור שאני אקנה.

Cruvi7

New member
לא הבנתי אם אתם הבנתם

אבל האלבום כבר יצא. מוצאי חג הוא שמו בישראל ו-"צל" כבר יצא לרדיו וכיכב קצת במצעד.

shulhi86

New member
כן. זה אחלה שיר!

ברי שר בפיזמון ועושה רקע בקול של באס!

למעלה