חודש שלם

חודש שלם

חודש, בלי עזרים מלאכותיים שעוזרים לי להתגבר על המציאות הכואבת. חודש, שהתחלתי להכיר את עצמי מחדש. חודש, ואני כמעט ואיני משועבדת. חודש, ואני לא מתרכזת בדבר אחד ויחיד. חודש, שהרגשות מתפרצים בעירבוביה מוזרה. חודש, של אושר ועצב לסירוגין. חודש, ואני שוב אוהבת את עצמי. חודש, ואני כמעט מאמינה שהזבובים רוצים את מי שאני. חודש, כמעט והפסקתי להרוס את עצמי. חודש, ואני מנסה להמשיך הלאה ולהתקדם, למרות הכל. חודש, שאני לא מתוסכלת בגלל טעויות של אחרים. חודש, של שיכנועים עצמיים. רק לא ליפול שוב!! חודש, שכאב של שנים מתפרץ כמו הר געש שהתעורר. חודש, אני מחפשת דרכים אחרות לכיבוי השריפה. חודש שלם הצלחתי. כל חודש מסתיים.

ה מוזה

New member
חזקה מהרוח

"היא היתה חזקה מהחורף היא היתה חזקה מסופה לצמוח מכלום שהיה לה זה סוד הכח שלה את ליבה היא שמרה בכספת את גופה היא שמרה לעצמה היא רואה או אולי מתעלמת ממה שקורה בגללה מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה.." ...
...
...
... הצלחת . והחודש הזה הוא העד שאפשר לצמוח מעולמות שבורים שאפשר להשאיר את העבר מאחור כשיש את הרצון הכל אפשרי וברגעים שנדמה לך שאת נופלת תסתכלי איפה היית ואיפה את עכשיו איזה מרחק עצום עשית בחודש אחד תתחזקי מכל אותם רגעים של אושר לא קל לצמוח מחדש - הוכחת שאפשרי

למעלה