חודש לסיום!

מֵירַב

New member
חודש לסיום!../images/Emo12.gif

איך עבר הסמסטר?
לי הוא טס, פשוטו כמשמעו. חוצמזה, מזללללל גדול, יש לי "רק" 1 מבחן בית ו-2 סמינריונים.

stkachov

New member
זה מזעזע

אני מרגיש כאילו לא הספקתי כלום הסמסטר הזה... מקווה איכשהו לעבור את תקופת המבחנים

deathcaster

New member
תגובה

עוד שנה לסיום התואר (נובמבר 2010) בשבוע הבא מבחן אחרון בתואר, לאחר מכן 2 מצגות (ממממממ.... יותר נכון מצגת וחצי)... וזהו

מֵירַב

New member
גמני אסיים בסתיו 2010, התכוונתי לזה

שהסמסטר נגמר
איך הולך עם התזה?

deathcaster

New member
הולך...

הקטע הוא שעכשיו בגלל שאני ועוד 2 אצלנו במעבדה הם הותיקים ביותר, אנחנו גם צריכים להכשיר את החבר'ה של השנה הראשונה, וגם לחנוך תחת חסותנו פרוקיטנטים של תואר ראשון... גוזל הרבה זמן... אבל נסתדר...

MsUnderstood

New member
אין לי מושג איך זה הגיע פתאום../images/Emo122.gif

מצב המבחנים והעבודות שיש לי עוד לעשות נורא אז עדיף שאני לא אכתוב איך נגמר כבר הסמסטר???הוא רק התחיל!!! אז תנו לי עצות איך לעבור את החודש בחינות שעמווווס בבחינות

מֵירַב

New member
יש לי עוד כל מיני תרגילונים עד סיום הסמסטר,

אבל שורדים
לגבי השאלה שלך - 1. להירגע. 2. לנשוף. 3. לשאוף. 4. לנשום. 5. לתכנן לו"ז אפקטיבי. 6. להירגע. 7. לכתוב בפורום. 8.להוציא עצבים בפורום. 9. לפנטז על סיום התואר. 10. ללמוד - לחרוש - לקחת בחשבון שאין חיים בתקופה הזאת. ואימרו אממממממממממממן!

MsUnderstood

New member
אני מפטנזת בקטנה...רק על סיום הסמסטר

ונראה לי להתלונן פה יהיה הכי יעיל...חחח

זיגזג8

New member
גם לי

הסמסטר הזה פשוט טס. אבל מה אני אגיד - שנה ב' הכי נוראית! כבר היו לי איזה 5 מבחנים (שלא קשורים ללוח מבחנים שיהיה לי בסוף הסמסטר), 3 או 4 עבודות להגיש, וכל הזמן לקרוא ולקרוא ולשנן... בעעעעעעע.... אני מתה כבר שהשנה הזת תיגמר. או לפחות הסמסטר הזה, כי אני יודעת שסמסטר הבא יטוס לי עוד יותר (הוא יותר קצר אצלנו בשנה ב', בגלל ההתנסות.. :) ). ובכלל אני רוצה כבר שהתקופה של התואר הראשון תטוס לי כי אז אני אפסיק להיות תפרנית ולא אצטרך לחלוק דירה עם שותפות מגעילות:)

amitk80

New member
זיגזג שאלה

אפשר לפנטז על ימי התואר הראשון ולהתגעגע אליהם? אני מאמין שהכל בסוף יסתדר וזה לטובה.

אני רק רוצה שכל השנה הזאת תעבור

וכמה שיותר מהר. זו עבורי שנה יותר קשה משנה שעברה. הרבה לחץ, הרבה עבודותץ. המרצים מעיקים. לא אוהבת את זה.

למעלה