חודש טוב חברים ראשון למרץ ור"ח אדר-משנכנס אדר מרבים בשמחה וגם מתחילים לעשות פסח בארונות.
א אבישג 55 New member 1/3/06 #1 חודש טוב חברים ראשון למרץ ור"ח אדר-משנכנס אדר מרבים בשמחה וגם מתחילים לעשות פסח בארונות.
נ נסיכת הכוכב New member 1/3/06 #2 חודש מבורך לכולם ואצלינו במשפחה מלא ימי הולדת אז חוגגים בכייף את החודש הזה זה חודש שעליו נאמר ונהפוכו בו והלוואי על כולנו בריאות וחיים טובים
חודש מבורך לכולם ואצלינו במשפחה מלא ימי הולדת אז חוגגים בכייף את החודש הזה זה חודש שעליו נאמר ונהפוכו בו והלוואי על כולנו בריאות וחיים טובים
א אבישג 55 New member 1/3/06 #3 ככה זה רצף של ימי הולדת גם אצלי שני ימי הולדת בתענית אסתר ובכלל את יודעת שכל ימי ההולדת במשפחה נופלים בערך באותם חודשים.זה מזל טוב לכל החוגגים.
ככה זה רצף של ימי הולדת גם אצלי שני ימי הולדת בתענית אסתר ובכלל את יודעת שכל ימי ההולדת במשפחה נופלים בערך באותם חודשים.זה מזל טוב לכל החוגגים.
M magy New member 1/3/06 #4 גם לי יש כמה אירועים החודש.... ב- 9 ב- 16 ב- 18 ב- 27 ואולי עוד אחד בלתי צפוי........תוך שבועיים.... שעלול לטרפד את התאריכים הקודמים...
גם לי יש כמה אירועים החודש.... ב- 9 ב- 16 ב- 18 ב- 27 ואולי עוד אחד בלתי צפוי........תוך שבועיים.... שעלול לטרפד את התאריכים הקודמים...
נ נסיכת הכוכב New member 1/3/06 #6 הנה הארועים שלי ימי הולדת ב 1- וב3 שלא חוגגים יותר אבל חוגגים ב-9 ו- 18 ו- 27 אז יש לנו תאריכים דומים מאד
הנה הארועים שלי ימי הולדת ב 1- וב3 שלא חוגגים יותר אבל חוגגים ב-9 ו- 18 ו- 27 אז יש לנו תאריכים דומים מאד
נ נסיכת הכוכב New member 2/3/06 #8 אני שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול ואוהב היום עוד לא אמרתי לך כמה אוהבת את הרגישות שלך ומקווה שבשביל שיהיו רק דברים שמחים וטובים בחיים שלך תגישו לי יש סיכוי לעשות מפגש פעם על כוס קפה
אני שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול ואוהב היום עוד לא אמרתי לך כמה אוהבת את הרגישות שלך ומקווה שבשביל שיהיו רק דברים שמחים וטובים בחיים שלך תגישו לי יש סיכוי לעשות מפגש פעם על כוס קפה