חודשיים בסין

GnomeBubble

New member
מצטער, אני עדיין בפנים... מפחיד בחוץ

אני רוצה באו-דזה עם הרבה קרטון... ואם אפשר אז אני מוכן להסתפק במילון סיני-אנגלי שעולה 250 שקל מחוץ לסין. גנבים

dod_basim

New member
איזה מילון אתה מביא לו?

באמת חוצפה מחירי המילונים בארץ \ אינטרנט? כמה עולה מילון סיני-אנגלי בגודל בינוני בסין?

אMור

New member
../images/Emo26.gif

עלה לי בזמנו RMB36, אולי היום כמה גרושים יותר...

סינית 2

New member
היום עולה אותו הדבר

קניתי אותו באותו מחיר לפני ארבעה חודשים... ממש גנבים בארץ!!

GnomeBubble

New member
את זה יש לי ../images/Emo13.gif

מילון ממש נחמד, אבל לצערי אני צריך יותר. האמת שהתכוונתי לזה, אבל אולי זה יהיה כבד מדי
נראה לי שזה עולה 180 RMB בסין, וזה נראה אולי קצת יקר... אבל אחרי שחישבתי שלהזמין עם משלוח מאמזון לארץ יעלה לי לפחות איזה 400 שקל, אני רואה שזה ממש זול

mingbai

New member
מה?

היום גם מילונים זה ניו אייג'??? _____________________ איזה גזורים אתם, קרועים וכו''''''''''''

guanyin

New member
גם לי זה תפס את העין ../images/Emo6.gif

יש לי מילון דומה לזה עם אוצר מילים עצום ודוגמאות של אופן השימוש. (אני לא בבית, אז אני לא זוכרת את השם) הוא עלה בסביבות 80Y, אבל המשקל הוא אותו משקל...

bizhar

New member
לא, לא..זו בטח הוצאה לאור סינית.

והם התכוונו להגיד שזו מהדורה חדשה..

GnomeBubble

New member
לא יודע

גם בסינית זה 新时代辞典, למרות ששם זה אולי נשמע קצת יותר מהפכני עם ראיה אופטימית לעתיד. כמו תמונה של מאו מעיף מבט מלא חזון מהחומה הסינית על זוג פרולטרים חסונים עם ילד אחד בלבד (נראה לי שזה בכלל היה דנג שיאופינג, אבל בואו נעוות קצת את ההיסטוריה). ריאליזם סוציאליסטי. חולה על זה.

bizhar

New member
שוב פעם אני מצחיק רק את עצמי ? :)

לא ממש התכוונתי ברצינות...:)

GnomeBubble

New member
כשסינים מתרגמים לאנגלית זה כבר לא בדיחה...

למרות שזה תמיד מצחיק

guanyin

New member
המילון שלי:

נקרא 汉英词典 ובאנגלית : chinese english dictionary (revised edition) בהוצאת 外语教学与研究出版社 וזה המילון עם אוצר המילים הכי גדול שראיתי מבין עשרות המילונים שפשפשתי בהם. מקווה שיעזור אגב - אני לא בטוחה שהייתי סומכת על מילון שנקרא NEW AGE

GnomeBubble

New member
נו, סינים והכל

אבל זה המילון שכולם המליצו לי עליו, וממה שבדקתי (בכל זאת, יש לנו עותק שלו בספריה) הוא באמת המילון הכי טוב.

למעלה