חודשיים בסין

חודשיים בסין

שלום לכולם! אני טס בעוד חודש לטיול של חודשיים בסין... אני מתרגש מאוד לקראת הנסיעה הזאת, אני מתכנן את הנסיעה הזאת כבר כמה שנים ברציפות ובכל פעם הרעיון נופל, כל פעם מסיבה אחרת... רציתי לשאול ולהתייעץ כאן עם מי שיש לו נסיון בטיול כזה בסין, לגבי תכנון הטיול ואופי הטיול עצמו. לתכנן מסלול יעדים מארץ? איזה מקומות אסור לי לפספס? איך לטוס? ואיך סין?? אודה לכל מי שיכול לעזור לי בתכנון תודה מראש (שוב) אורן

dod_basim

New member
הייתי ממליץ לך להתחיל בYunnan 云

כי בהרבה אזורים אחרים בסין יהיה קר ואפילו קר מדי, עקרונית אפשר לטייל חודשים בחבל יונאן, השאלה אם אתה רוצה להתמקד בחבל מסויים או לנסות להגיע לmusts של סין.

האלזה

New member
קח בחשבון את ראש השנה שלהם

אני אהיה שם עוד שבועיים וחצי, הפכתי עולמות לתכנן את הטיול כדי לא להיות שם בראש השנה, הבנתי שקשה מאוד להשיג כרטיסים של תחבורה ומקומות לינה בתקופה הזאת, שנמשכת שבועיים- שלושה. תברר מתי בדיוק זה יוצא ותגיע ישר אחרי זה או שתזמין מקומות מראש. בהצלחה

דווקא על ראש השנה

בניתי כחוויה מדהימה אחי שביקר שם לפני שנה היה מוקסם מהחגיגות .. מאוד המליץ לי להיות נוכח בהם.. אני מאמין שמן הסתם יהיה צפוף יותר אבל מהסיפורים ששמעתי זה לגמרי שווה את זה.. איך הטיסה? כמה שעות? (אני דיי שונא טיסות, קלסטרופוביה מתקדמת :)

האלזה

New member
הטיסה בסביבות 10 שעות, תלוי לאן בסין

אני בטוחה שראש השנה זו חוויה מדהימה, רק תדאג להזמין מקום מראש במלון וקח בחשבון שיכולים להיות מקומות סגורים ועומס בתחבורה. באיזו חברה אתה טס? אני הזמנתי בטורקיש אירוויס, הרבה יותר זול מאל על (וזו נחשבת חברה מעולה). אין מה לעשות, טיסה כזאת ארוכה זה סיוט, אבל בסופו של דבר את הטיסה שוכחים וזוכרים את הטיול.

אני טס

בטיסה ישירה של אל על. אני שונא טיסות, ומבחינתי טיסת קונקשן זה פעמיים הסיוט בשבילי. אני גם לא אוהב לטוס מעל מדינות אויב.. הפארנויות שלי מתחילות להשתולל... מעדיף לשלם עוד טיפה בשביל הנוחות ותחושת הביטחון.. אבל עוברים הכל.. וכמו שאמרת, גם הסיוט הכי קשה נגמר בסוף :) ובמקרה הטוב הוא יגמר בסין! הזמנתי מלון כבר לפני חודשיים.. מהבחינה הזאת אין לי מה לדאוג

האלזה

New member
יופי שיהיה לך טיול מוצלח

אני תמיד מעדיפה ליסוע עם חברה אחרת מאשר אל על, אבל זה כבר לגמרי לא קשור לפורום הזה (זה בגלל המעורבות שלהם בהטסת קופים לחוות מזור, חרם צרכנים כזה). גם במקרה הזה זה יצא ב-200$ טוב יותר אז שמחתי... בכל מקרה, תהנה ושנה טובה!

nitzano

New member
ספר לנו ממה הוקסם

עברתי 7 ראשי שנה בסין ומאף אחד מהם לא נהנתי

guanyin

New member
עדיין מצפצפות לי האזניים

מהזיקוקים של ראש השנה מלפני 7 שנים. איייייייייייייייייייייי...

אMור

New member
כל שנה הולך ומשתפר.

לפני 3 שנים הייתי בכפר אותנטי בצפון ג'יאנשי וקרעו לי את עור התוף עם חזיזים בתוך הבית
ניסיון לשינה בלילה עם מעיל ונעליים והשקמה, איך לא - עם זיקוקים ויאללה - לבית התפילה - לעוד מנת חזיזים רועשת במיוחד - עלא סובוח. בצהרים הלכנו להאכיל את את הסבא בקבר במיני עופות, יין וסיגריות - וכנראה שהוא בדיוק ישן כשהגענו, אז דאגו להעיר אותו ב... נכון:
שנה אח"כ ברחתי לתאילנד, ואח"כ ביליתי בהונג קונג והשנה אני מגוון בלוקיישן יצירתי במיוחד ונוחת בתל אביב ב- 1 בפברואר. גנום, אני יכול להביא לך באו דזה אורגינל - בלי נייר מלמטה, אבל עם סיכוי לקרטון מבפנים...

GnomeBubble

New member
וואוו, כמה שהתגעגעתי לקרטונים... ../images/Emo10.gif

או שזה בעצם היה לקרוטונים...?

guanyin

New member
../images/Emo207.gifחגיגות ראש השנה בארץ

יש תכנונים? מישהו מרים את הכפפה? (או שנאכל בחומה הסינית באוזה עם קרטונים?) יהיה קשה לשחזר את ההצלחה של שנה שעברה, ובכל זאת - נעשה ניסיון?

guanyin

New member
בוא נתחיל מההתחלה...

מתי זה יוצא? אח"כ נראה מי רוצה להגיע, ולאן. אם מספיק אנשים ירצו, אולי גם אני אוכל לארגן (לא לתפוס אותי במילה 'בקשה), אבל אין לי בית לנדב, אז...

סינית 2

New member
ב-7 בפברואר

אני כנראה אבוא לארץ לביקור אז אולי אבוא לחגיגות הפורום...

guanyin

New member
או יפה!

ומה עם מנהל הפורום? ארזאור? ועוד אורחים פורחים?

אMור

New member
אם יצאת מהארון - אז יהיה מקום...../images/Emo13.gif

אני מגיע בתחילת פברואר ל- 12 יום. אין לי בעיה לנדב את הבית של אמא שלי - היא גם תכין אוכל וכל מה שארצה, אחרי כמעט שנתיים שלא ראתה אותי
. אז אם תהיה היענות - יש מקום. וגם תתחילו להכין בקשות מה אתם רוצים שאביא מסין... מי שרוצה לפתוח שירשור חדש ולעשות את זה בצורה מסודרת - שירגיש חופשי.

למעלה