חוגר

oromer

New member
מנהל
חוגר

לאחותי נגנב הארנק, והחוגר היה בתוכו. כרגע היא ברגילה עד יום ראשון הבא. מה היא יכולה לעשות? ביום ראשון איך היא תיסע לבסיס? כרגע גם אין לה מפקד, כי היא סיימה קורס.

תודה

olli3

New member
מנהל
הבנתי שאפשר להוציא בכל קצין העיר היום.

בכל מקרה, גם אם היא משלמת, אח"כ היא יכולה לבקש החזרים בשלישות של היחידה שלה.

עדיף שתמתיני לתגובות של אנשים מנוסים יותר ומזמנינו אנו, אני השתחררתי לפני כמה שנים ודברים אני מניח שיכלו להשתנות.

How I Disappear

New member
אני לא יודע איפה היא גרה ואיפה היא משרתת

אבל היא יכולה לנסות לדבר עם השלישות ברמת גן (שם מנפיקים חוגרים).

בעקרון חוגר חדש

ניתן להנפיק בקצין העיר או בשלישות הראשית ברמת גן.
הבעיה היא שלא ינפיקו לה חוגר חדש עד שהיא לא תישפט על האובדן ושזה יהיה מוזן במערכת הצה"לית שהיא נשפטה.
שתברר מה אפשר לעשות או דרך קצין העיר או בבסיס שבו היא שובצה לאחר הקורס.

oromer

New member
מנהל
פרטים נוספים

אנחנו גרים בחיפה, ואחותי משרתת בצריפין בה"ד 10 והיא שובצה לקורס נוסף שם ועוד לה ממש עם מי לדבר.
יש אפשרות להנפיק בקצין העיר חיפה? היא תצטרך לשלם על הנסיעות עד שינפיקו לה חדש?
החוגר נגנב לה יחד עם כל הארנק. היא תמטרך לשלם עוד כסף על הנפקת חוגר חדש?

תודה לכל העוזרים

אושי231

New member
היא לא תצטרך לשלם על הנפקת חוגר חדש

אבל כ כדאי שהיא תביא אישור מהמשטרה שנגנב לה הארנק ובפנים החוגר. כך היא גם תוכל לצאת זכאית במשפט.
היא תצטרך לשלם על הנסיעות עד שינפיקו לה חדש אבל כפי שציינו מעלי- שתביא את הקבלות לשלמיה בבסיס של הקורס או לבסיס שהיא הולכת לשרת בו והם ידאגו להחזרים.
עד שהיא לא תישפט היא לא תוכל להנפיק חוגר חדש, כך שהיא תצטרך לחכות עם זה. בכל מקרה אחרי המשפט תתקשרו לקצי העיר חיפה לבדוק האם נית להנפיק שם חוגרים.

קודם כל אין דבר כזה שאין עם מי לדבר

תמיד יש מי שאחראי עליך, רק צריך לברר.
לגבי קצין העיר חיפה, צריך להתקשר ולשאול אבל שוב רוב הסיכויים שלא ינפיקו לה חוגר חדש מבלי שנשפטה על אובדן הקודם.
אם הקצין שישפוט אותה יגלה הבנה, היא יכולה לצאת מזה עם אזהרה שזה כלום או במקרה היותר גרוע קנס כספי של כמה עשרות שקלים.
לגבי הנסיעות, שתנסה לדבר עם הנהג או הסדרן ולהסביר את המצב ובמקרה הרע היא תשלם, תשמור קבלות ותבדוק אצלה בשלישות בבסיס איך היא יכולה לקבל החזרים על הנסיעות.
שוב המלצה שלי להתייעץ בעניין עם קצין העיר בכל מקרה.

למעלה