חוגים אחרי צהריים

פלגיה

New member
עוד פעם

את מדברת על חוג אחד (בגן או לאחריו, לא משנה), לא על שלושה חוגים ולו"ז צפוף.

shani74

New member
על שניים

אבל על חצי יום בגן (ואני לא יודעת איך זה אצל השנייה). אני לגמרי מסכימה שצריך לתת לילד זמן לעצמו, וזו הסיבה שהיא נשארת בגן רק חצי יום כל עוד זה אפשרי (אחותה כנראה לא תזכה לתנאים כאלה).

n o a p

New member
יש לה הרבה זמן לנוח

כי עכשיו היא לומדת עד שעה אחת עשרה וחצי כל יום, ככה חמישה שבועות ראשונים בשנה (היא בקינגדרגרטן שזה כמו חטיבה צעירה, אז להסתגלות יש להם חודש פלוס של יום לימודים קצר), אז יש לה זמן איכות עם אמא בלי האח הקטן, זמן לשחק לבד וזמן להתגעגע מאוד לאח הקטן, ואחרי הצהרים יש חוג ואז לאח הקטן יש זמן איכות עם אמא. יוצא סידור נוח ולא לחוץ. אנחנו נפגשים עם חברים או אחרי החוג (השיעור שחיה הוא רק חצי שעה) או ביומיים הפנוים שנשארו. נראה מה יהיה בעוד חודש שהיא תתחיל ללמוד עד לשתים וחצי, אם יהיה לחוץ נוותר על חוג זה לא כתוב באבן. (נכון מוזר שאני כותבת "לומדת" על ילדה בת חמש? אפילו קצת עצוב לדעתי, אבל מה לעשות זה ממש בית ספר פה כבר בגיל הזה).

פלגיה

New member
אין לנו חוגים לפני כיתה א'

א ני לא רואה בזה שום טעם. יש לנו חוג-אימא (בישול עם אימא, משחק עם אימא, טיול עם אימא) וחוגי חברים. זה די והותר.

POOH*

New member
בדיוק התחלנו לחפש...

הגדולה בת 5 תהיה בטוח בחוג יוגה. אנחנו רוצים למצוא חוג בריכה לכולם. והיא תהיה בעוד חוג יצירה אני מקווה וכנראה גם חוג טבע. אבל היא בבית לא בגן כך שאני לא מרגישה ש-3 או 4 חוגים יהוו לה עומס. אחיה בן 3 אולי יצטרף אליה ליוגה אם יסכימו ואני מקווה שנמצא גם חוג בריכה לכולם. אם לא יוגה נחפש לו חוג תנועה כלשהו. והקטנה - בת כמעט חצי שנה רק בחוג אמא. ואם נמצא חוג בריכה אז גם שם. POOH

למעלה