חוגים אחרי צהריים

tiger mom

New member
הבת שלי בחוג

בת 3. חוג טרום קפוארה. מתחיל השבוע (ככה שעוד אין חו"ד) שנה שעברה היא הייתה בחוג התעמלות

מאיזה גיל זה? 3?

אני משוגעת על קפוארה ומאוד הייתי רוצה לרשום את איתן לחוג כזה כאשר זה יתאפשר (כנראה שנה הבאה)

איתן בן 2.5 והתחלנו התעמלות ביחד עם סבתא

בינתיים היו בשיעור ניסיון ומאוד נהנו

בוליפלג

New member
לא בדיוק 'חוג'..

אצלינו בישוב יש 'חוג' של ריקודי עם לקטנטנים - כשמדובר בריקודי מעגל של הורים וילדים, פעם בשבוע, ללא תשלום. יופי של דבר
הקטנה כבר למדה את התנועות ורוקדת בבטחון
(זו למעשה שעת האירובי השבועית שלי
)

באיזה יישוב מדובר?

איך זה עובד, סבב אמהות או מתנדבת קבועה? הייתי רוצה לשמוע פרטים בכדי לנסות להעתיק אלינו.

בוליפלג

New member
זהו מרקיד מקצועי של ריקודי עם

מן הישוב, שמגיע בהתנדבות בכל שבוע, כבר למעלה מ10 שנים, להרקיד את הפצפונים.

shani74

New member
בת 3 וחצי

שני חוגים אחרי הגן (אבל בגן) - טרום-בלט והתעמלות. עוד לא התחילו (רק בסוף החודש). בשנה שעברה ממש לא היה צורך - בגן שלה היה חוג כל יום (מוסיקה, ריתמיקה, דרמה, טבע, התעמלות ולמי שרוצה גם אנגלית).

n o a p

New member
בת חמש

היא כבר גדולה, יש לה חוג אתלטיקה קלה (gym), קרמיקה, ושחיה, כל יום אנחנו בהסעות למקום אחר. והקטן בן השנתים היה בגימבורי (little gym) והשנה עוד לא מצאתי חוג שיתאים ללוז של אחותו, ככה זה ילד שני...

shani74

New member
לא יודעת איך זה אצלה

אבל אצלנו הבת שלי בגן עד 13, והחוג הוא 45 דקות (ובגן) - כך שהוא נגמר לפני שנגמר יום מלא בגן (אחד מתחיל ב-13:45 והשני ב-14:30).

shani74

New member
במקרה הציעו חוגים בגן

בדיוק לפני שנרשמנו לחוגים במקום אחר, אחרי שהילדה מאוד רצתה ללמוד ריקוד (ואני רציתי גם חוג התעמלות שבועי, גם כדי שתתחזק וגם כדי שתוציא מרץ גם בצורה קצת שונה - חוג ההתעמלות שהיה לה בגן בישראל בשנתיים האחרונות מאוד מאוד תרם לה). אני לא רואה בעיה בהסעות למקום אחר.

למעלה