חוגגים

יום הולדת נרניה - מעבר לפינה

ההחלטה הסופית שלי בנוגע לפעילויות -
להתמקד במתנות שקיבלו ילדי פיוונסי:
- הכנת חץ וקשת ותחרות קליעה למטרה (החיצים ירופדו וייאסר באיסור חמור לכוון אחד לשני)
&nbsp
- קישוט מגינים וחרבות מקרטון בסימלי אסלן והסתערות על טירת המכשפה (אין טירת מכשפה) או משחק דמיון אחר.
אולי כאן נעשה תופסת מכשפה-אסלן (היא מקפיאה הוא משחרר)
&nbsp
- שיקוי קסם - בועות גדולות
&nbsp
אני אלווה את הפעילויות עם הקראות קצרות שמכניסות לאווירה.
&nbsp
הכיבוד: מאפינס ירקות, תפו"א בתנור, שני סוגי חטיפים, מים ועוגת אריה.
&nbsp
יותר מדי? פחות מדי? בדיוק בסדר?
&nbsp

mother cat

New member
ואו - רעיון מקסים! בן כמה הילד?

מרשה לי להעתיק כשנגיע לגיל המתאים?
&nbsp
יש עוד מתנה לא? קרן שתוקעים בה, או משהו כזה? לא קראתי את הספרים מזמן.
&nbsp
מבחינת הכיבוד - הייתי מוסיפה גם פלטת ירקות לנשנוש. חוץ מזה נשמע אחלה.

ירקות חתוכים! באמת שכחתי לציין

מתכוונת לחתוך אותם ולשים בכוסות ח"פ שקופות.
&nbsp
מרשה להעתיק, הממ.
לא.
ואני אתבע, שימי לב!
אפרוץ ליום ההולדת שלך ברגע שיאורגן (יש לי סוכנים חכמים שעוקבים) ואסרב להתפנות עד שאקבל תמלוגים בצורת עוגה או כסף מזומן.

mother cat

New member

בכמה ילדים מדובר? אם הם הרבה אז אולי לחלק לקבוצות שיהיה קל יותר לתפעל, ולעבור בין 4 תחנות שכל אחת היא אחת המתנות?

אני אוהבת! ובהשראתך בן ה-7.5 שלי סיים את הספר

מאד התפלאתי. זה בלי ניקוד ונראה לי קצת אלים בשבילו אבל הוא בלע אותו תוך יומיים ונהנה מאד.
&nbsp

בּלו

New member
מעולה!

תכיני עוד פעילות-שתיים בקנה, רק למקרה שדברים ירוצו לך מהר מדי.

לגבי הכיבוד

אני לא מתחברת לתפוחי האדמה בתנור בהקשר הזה. כל שאר האוכל הוא דברים שאפשר להחזיק ביד ותפוחי אדמה צריך צלחת ומזלג וכו'. גם מרגיש יותר אוכל ופחות כיבוד כיפי. ראיתי שיש גם פלטת ירקות. אולי אם את רוצה משהו חם אז קלחי תירס חתוכים לשניים או שלושה? אולי גם פירות חתוכים בגזרת הקינוח בנוסף לעוגה? הם מספיק גדולים לשיפודי פירות שנראים מאד חגיגיים בעיני.
&nbsp

זה באמת יפה, אבל פירות זה יקר והתעסקות שלמה עם השיפודים

חשבתי שאת תפוחי האדמה הם פשוט יחזיקו ביד ויאכלו.
אבל האמת שהם יהיו שומניים.
אז אולי פשטידת תפוחי אדמה חתוכה לריבועים.
תודה שהארת את הנקודה!
&nbsp
אני לא רוצה משהו חם ולא רוצה כלום, סתם נראה לי שצריך אוכל ממשי לצד החטיפים.

ממשיכה לחשוב איתך...

אני מבינה את הצורך להגיש אוכל אמיתי אבל את צריכה לחשוב על מה שילדים כקבוצה אוכלים. הילדים הפרטיים שלי יאכלו בשמחה ירקות, מאפינס ופשטידה. ילדים אחרים לא בהכרח. גם בגיל שמונה. אולי בסביבה שלכם - כן. את בוודאי רואה את זה לפי הילדים שאת מארחת אחה"צ ואיך הם אוכלים או לא אוכלים אצלך ארוחת ערב. אני יודעת בוודאות שכשאני מארחת את החברים של הילדים שלי, אני צריכה להכין פסטה בלי כלום או חביתה. זהו. שום אופציה מהדברים האחרים שאנחנו אוכלים בבית לא עוברת אצלם. אז להם לא הייתי מגישה פשטידת תפוחי אדמה למשל. זה פשוט חבל על המאמץ. גם מאפינס ירקות ופשטידה זה די דומה.
אם אני זוכרת נכון הבת ציליאקית? אחרת רבעי פיתות פשוט תפור עלייך וגם פונה למכנה משותף רחב יותר. גם בורקסים, אגב, אבל זה יקר יותר ובריא פחות.
אם יש בעיה עם פיתות/בורקסים, ואת לא רוצה את קלחי התירס אז אולי ביצים קשות חתוכות לחצאים? ריבועי פיצה? (אלא ששוב, אם יש בעיית גלוטן זה מבאס).
עוד פעם, בסביבה שלי, כיבוד מהסוג הזה היה מאוד מחריג את הילדה ולא היה מתקבל בברכה ע"י ילדים אחרים אז זה משהו שצריך לחשוב עליו.

לא צליאקית, היה רק חשד. זה בסדר גמור

מבחינתי הכיבוד, אל תדאגי

כל הדברים האחרים כבר שקלתי אבל הם הרבה מדי עבודה.
חטיפים ירקות פשטידות ועוגה. זה מצוין ולא מה שיחריג את הילדה...
&nbsp
אם הם לא יאכלו את הפשטידה, היא תאכל בבית, לכן אפילו עדיף שלא יאכלו אותה

giraffelle

New member
תפוחי אדמה קטנים במיקרו, מכירה?

נקי ולא משומן, אפס עבודה, אטרקטיבי כי זה קטן.

פריZמה

New member
פלחי תפוז הם לא יקרים

ואם אתרוצה אופצית הגשה יעילה, יפה ואף נוחה יותר-חותכים את התפוז הלא קלוף לפרוסות בעובי 2 סמ.כל עיגול חותכים לרבעים. חוסך את זמן הקילוף, נאכל כחטיף כשמחזיקים את הקליפה. קלחי תירס הן אופציה טובה להחלפת נושא הפשטידה והגשתה.ואפשר סתם להזמין פיצה...

תפוז - רעיון מצוין, אבל כנראה שלא אבצע הפעם.

פיצה זה יקר.
בכל מקרה, כבר הלכתי על מאפינס ירקות במאנז'טים יפים וגרטן תפו"א גם כן במנז'טים יפים.
ירקות חתוכים, בייגלה ועוגה.

למעלה