חוגגים

kramerkaren

New member
מדהים מדהים מדהים

נראה מקסים. ואני מצפה לתמונות "אחרי".
עם הקרן בהחלט אפשר לשחק שני דגלים, או להחביא \לתלות קרנות בצבעים שונים ואז חברי הקבוצות צריכים להשיג כמה ישורת קרנות שלהם (או קרנות בכלל) מבלי שיתפסו אותם.
מהמם.

רוב תודות

כמה לדעתך להשאיר לילדים לעשות וכמה להכין עבורם מתוך כל פעילות?
חשבתי ככה:
&nbsp
חץ וקשת - חותכים את המוטות של הקשתות ומחוררים משאירים להם להשחיל את החוטים ולקשור.
את החיצים מקהים ומשאירים להם לעשות את ה"נוצות" מאחורה שמאזנות.
&nbsp
חותכים מגינים וחרבות ומדביקים ידיות אחזקה למגינים.
משאירים להם לקשט / לצבוע / לרסס שבלונות של אסלן על המגן
&nbsp
קרנות (אם עושים) הם מקבלים גליון A4 ואז מגלגלים מדביקים ומקשטים (בסדר הפוך כנראה).
&nbsp
בועות - הם מכופפים חוטי ברזל והנוזל מוכן מראש (טוב, זה טריוויאלי).
&nbsp
הגיוני?
&nbsp

kramerkaren

New member
מדהים מדהים מדהים

נראה מקסים. ואני מצפה לתמונות "אחרי".
עם הקרן בהחלט אפשר לשחק שני דגלים, או להחביא \לתלות קרנות בצבעים שונים ואז חברי הקבוצות צריכים להשיג כמה ישורת קרנות שלהם (או קרנות בכלל) מבלי שיתפסו אותם.
מהמם.

סיסי 76

New member
לאחד הילדים בגן יש מחר יום הולדת והגננת ביקשה

מכל ילד להביא מתנה סימלית.
היות וזה ילד ראשון שלי, אין לי מושג מה מקובל להביא ובאיזה סדר גודל של מחיר?

ronnie 123

New member
פעם ראשונה שאני שומעת שצריך להביא מתנה לילד שחוגג בגן

לרוב מי שחוגג (ולרוב חוגגים בזוגות) מחלק לילדים שקית ולרוב מקבל מתנה מהגן. (כמה פעמים אפשר לומר במשפט אחד לרוב...
).
אם אכן אתם צריכים להביא מתנה לילד אחר שחוגג בגן עצמו (לא באירוע אחרי שעות הגן) לדעתי אפשר למצוא דברים נחמדים וראויים בחנויות של השנקל-הכל בדולר. כדור נחמד-ערכת ציור קטנה-סט צבעים / מה שנמצא במבחר אותה חנות.

kramerkaren

New member
לא לא לאל לא לא לא לא לא

איזו התעללות. זה נורא בעיני. ערימת ג'אנק סיני מתפרק.
ו"מקובל", אז...לא. לא מקובל. זו שיטה נוראית. ומילא היו כשכולם מתלהבים כי זו היום הולדת הראשונה, ילדי יוני כבר לא יקבלו כלום...
&nbsp
טוב. נהיה פרקטיים:
הכוונה היא לשקלים בודדים.
ממליצה לקפוץ לאיזו שנקליה, להצטייד במתנות כמספר ילדי הגן -
את יכולה בועות סבון, כדורי גומי קטנים, יש חוברות צביעה, מיני ערכות של בצק.
תקני על הדרך גם אריזות עטיפה קטנות.
&nbsp
בזבוז מטורף של כסף. על כך ילד 100 שקלים של דרעק.
&nbsp

סיסי 76

New member
תודה לכולן

אמנם עכשיו הוא בגן פרטי קטן, אבל עם מגוון התשובות הזה אני כבר יודעת מה לקנות לימי הולדת גם בגנים העתידיים ועד שיכנס לביה"ס

תודה רבה על העזרה

ליאת של עדי

New member
מנהל
מרגיז. אתמול חברה סיפרה לי שגם אצלם זה ככה

ממש מרגיז לא הייתי מסכימה לזה
אבל... לשאלתך, חנויות הכול בשקל תמצאי דרעק ב3-4 שח

גם בגן שאני עובדת בו זה נהוג

אף פעם לא הבנתי את זה, ועוד יותר עם סוג האוכלוסיה שיש בגן הזה(אבל לכי תתווכחי עם הגננת..)
אצלנו בגנים דווקא הילד החוגג הוא שמביא מתנה לגן (משחק או ספר) והגן נותן לו מתנה.
אבל אם זה כך ואי אפשר לשנות- כל דבר מהשנקליה הקרובה ילך. צעצוע קטן, חוברת צביעה,גרביים וכו

mick nik

New member
אצלנו בגן פרטי קטן ( 12 ילדים) נהגו להביא מתנה ממש

משהו בסדרי גודל של מה שמקובל להביא ליום הולדת מחוץ לגן ( בין 25-40 שח עלות למתנה ) ואז כל ספר או משחק נכנס תחת אותה קטגוריה, אבל זה באמת היה גן קטן ומשפחתי מאד.
אם מדובר על גן עיריה אז סביר שזה באמת משהו מהג׳אנק המקובל בחנויות השנקל וליצור כזה מאגר אצל ילד כמתנת יומולדת ממש מבאס בעיני ...

קרמבו341

New member
אצלנו בגן הפרטי זה היה, והיה דווקא נחמד

אצלנו בגן כל ילד הביא לילד יום ההולדת מתנה בשווי של 10-15 ש״ח. אני דווקא בעד: בשבילי זה באמת לא נורא מבחינה כלכלית (במיוחד שזה גיל שאין בו עדיין הוצאות על מתנות למסיבות יום הולדת לילדי הגן), לילדים היה כיף לקבל ביום ההולדת שקית מלאת מתנות מהחברים ולאורך השנה הם גם נהנו לתת את המתנות לילד החוגג. אני לא יודעת מה גילאי הילדים, אבל אצלנו היה מקובל להביא בעיקר דברי יצירה כמו טושים/צבעים שווים, ערכות מדבקות, בצק, ערכות של טושים+חוברות צביעה, פאזלים, מכוניות קטנות או חיות קטנות מפלסטיק לבנים, ספרים (יש כאלה במבצעים של 10 שח), סיכות לשיער/קשתות/צמידים/שרשראות לבנות, בועות סבון משוכללות, לוח מחיק קטן, כוס פלסטיק מגניבה. עדיף לדעתי לא לקנות את השטויות של חנויות השנקל, ובאמת אצלנו זה היה פחות מקובל.

קרמבו341

New member
צודקת, התכוונתי לצעצועים כאלה שנשברים תוך דקה

את צודקת שגם את הדברים שכתבתי אפשר לקנות בחנויות האלה. כשכתבתי ״שטוויות״ התכוונתי לכל מיני צעצועים סיניים זולים.

Mנטה

New member
זה המון!

אני לא קונה ביותר משקל וחצי לילד.
אבל אפשר לקנות באיביי דברים נחמדים, בובות אצבע וכאלה דברים במחירים האלה.

למעלה