חוגגים עם גלידה ב-

חוגגים עם גלידה ב-../images/Emo43.gif

תחרות הגלידות - שלב ההצבעות מתחיל! גולשי פורום מתכונים הציעו מבחר מדהים של טעמי גלידה שהעולם פשוט חייב להתחיל להתחיל לייצר - ועכשיו הגיע תורכם להצביע למוצלחים שבהם ולקבוע מי יזכה בפרסים שווים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=75&MessageId=152501148
הזמנה להרפתקה סודית בהחלט... ילדים רבים בישראל חלמו, ועודנם חולמים, להצטרף לחבורה הסודית (בהחלט!) של ירון זהבי ולסייע לו במיגור הרשע מהמדינה החדשה שזה עתה קמה. פורום ספרות לילדים ולנוער, בשיתוף הוצאת "ידיעות ספרים", מזמינים אתכם לספר על הרפתקה או חוויה מסעירה שעברתם בילדות - ואולי לזכות בחמשת הספרים מסדרת חסמב"ה (6-10) מאת יגאל מוסינזון! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=848&MessageId=152396880

Unit02

New member
../images/Emo207.gif מכונת תפירה!

אני שוקל לקנות מכונה ורציתי לשאול את דעתכם לדגם מסויים או מקום מועדף לבינתיים שמתי עין על זה זינגר 2263 ממרכז התפירה בתל אביב P: אשמח לעצות ^^

juliChan

New member
המלצה שלי ..

ליד הנחלה ברחוב קינג ג'ורג יש חנות שניקראת "המרכז למכונות תפירה" הם זולים אני יותר ממליץ לך על זינגר דגם 3323 אם אתה רוצה אני יכול להשיג לך אותה ביותר זול כי יש מבצעים מהעבודה

innocence

New member
מה התקציב שלך?

הזינגר החדשות הן לא כמו שהיה פעם, הן נחשבות להרבה פחות עמידות וחזקות. פעם זינגר היה שם דבר למכונות תפירה והיום פחות. אבל שוב, זה תלוי מאוד בתקציב שלך.

Unit02

New member
תקציב

אני מוכן להשקיע בסביבות ה-1500 למשהו שהוא טוב

innocence

New member
יש כמה חברות שאולי יש בתקציב מכונות..

לאיודעת להמליץ על דגמים ספציפיים, אבל מכונות (חדשות) של יאנומה ופאפף אמורות להיות טובות. יש כאלו שמרוצות מברנט 56 של ברנינה, אבל נראה שיש הרבה יותר שדווקא לא מרוצות, אז אני הייתי מתרחקת. וכמו שהמליצו, ללכת לחנות יד שנייה *אמינה*, ולחפש אולי יש משהו בתקציב. באופן כללי אני חושבת שמכונות עשויות מתכת עדיפות על אלו העשויות פלסטיק (גם החלקים הפנימיים, כמובן..) אבל הן כבדות יותר ואני חושבת שגם יקרות יותר. הדבר החשוב ביותר הוא לבקש שידגימו לך את עבודת המכונה (במיוחד יד שנייה) וכמובן - אחריות.

happy berry

New member
יש מכונה של ג'אנומה בסביבות המחיר הזה...

והמכונות של ג'אנומה נחשבות טובות, היא אמנם נורא נורא נורא פשוטה, אבל יש בה כל מה שצריך בשביל לתפור קוספליי, ואני מניחה שאתה לא מתכוון להיות מעצב אופנה ביום מן הימים, חיסרון ברור: היא מגיעה בשילוב צבעים של לבן אדום וסגול (אפילו לי, עילגת בשילוב צבעים, זה נראה מזעזע). יש גם אחת של זינגר בסביבות המחיר הזה, היא לא נחשבת טובה במיוחד (או בכלל) אבל יש אותה ללא מעט קוספליירים, כולל אותי. שוב, מאוד מאוד פשוטה כמו הג'אנומה, אבל יש בה כל מה שקוספלייר צריך בדר"כ. חיסרון ברור: מפונקת מאוד, עושה פוזות על כל דבר קטן שדורשים ממנה, ודורשת שימון ניקוי וטיפול מסור לעיתים קרובות, אחרת לך תדע מה יקרה לה. זהו בערך למכונות במחיר הזה בארץ, החדשות בכל אופן יד שניה תוכל למצוא לא מעט במחיר הזה,אבל כדי למצוא מכונה טובה יד שניה תצטרך לחפש המון.

CibiHeart92

New member
ההמלצה שלי על חנות

חנות מכונות הנמצאת ברח' אחד העם פינת נחלת בנימין בת"א מוכרים שם גם יד שניה טובות מנסיון אישי אני יודעת שניתן להשיג מכונה מעולה יד שניה באיזור ה-1200 אז למה לקפוץ בעוד אלף?

S.Riddle

New member
../images/Emo45.gif

שם קניתי את הזינגר החדשה שלי לפני 8 שנים והבחורה תותחית על.

Serf SaN

New member
../images/Emo207.gif נוסף. בובות דיגום/הלבשה

היי. אני זוכר שהיה פה פעם דיון על איפה כדאי לקנות בובות דיגום זולות, ואז בין היתר דיברנו על מקומות שאפשר לקנות בובות של חנויות בגדים. חיפשתי ואני לא מוצא את הדיון. =D מישהו יודע איפה? חבר שלי מחפש והבטחתי לעזור. אני זוכר שראיתי בדרום ת"א מקומות כאלה, של בובות בגודל אדם, אבל.. "דרום ת"א" זה הדבר היחיד שאני זוכר מזה. XD

rocket

New member
אני זוכרת שדובר על משהו ברחוב סלמה

אני לא יודעת איפה זה אבל אם מישהו יכול לתת יותר פרטים אז בבקשה. כי גם אני נואשת לבובת דיגום. הכיסא שלי זה כבר לא מספיק טוב :/

CibiHeart92

New member
אכן רח' סלמה

באיזור שחוצה את רח' העליה. יש שם המון חנויות כאלה או לפחות היו לפני שנתיים כשעברתי שם כל יום חזרה מהבסיס |:

Mana Sama

New member
יש כמה חנויות על סלמה שמוכרות

את שלי קניתי בסלמה 60 ומשהו...נראה לי XD יש כזה 2-3 חנויות צמודות שמוכרות בובות דיגום שם המחיר אגב היה 320 בערך

Serf SaN

New member
חידוד:

אני יותר מחפש (בשבילו) בובות אדם שמלבישים אותן בבגדים בחנויות בגדים. גם כאלה יש בסלמה?

happy berry

New member
לא בובות דיגום אבל בובות תצוגה

מגוון המידות מאוד מצומצם (34-38) מאחר ומדובר בבובות *תצוגה*, רחוב סלמה ,דרום ת"א. בעיקרון אם אתה יוצא מהצד ה"שני" של התחנה המרכזית הישנה (אם אתה מגיע מלוינסקי אתה יכול להכנס דרך איפה שכל המוניות שירות ולהמשיך ישר עד הסוף, זה רחוב סלמה שם). לא יודעת על חנויות ספציפיות, אבל יש לא מעט ברחוב הזה. לך. תבדוק. תשווה.

למעלה