אכן את את תקווה אני לא אשמיע
מסיבות שונות ומגוונות. אבל אני לא חושב שיש לסאב ולצל מסרים בעייתיים, אני רק מתעב את סגנון השיווק שאכן עושה בעיני שימוש קלוקל באמצעים פשיסטיים. אגב, כנ"ל לגבי קמפיינים של מפלגות לא מעטות. ובכלל, אמצעי ביטוי פשיסטיים אפשר למצוא בהרבה מקומות, כולל בשירי פלמ"ח בסגנון גבעת התחמושת, ואולי אפילו בשירה בציבור בכלל. אני לא חושב שסאב והצל מטיפים למשטר צבאי בישראל ולסילוק כל הזרים, ממש לא, ואם זה מה שעולה מדברי, אז תקראו את דברי שוב. ולגבי ה"המנון הסמי נאצי", הביקורת כאן היא על המוזיקה והעיבוד גרידא. בעיני מוזיקה מחורבנת, בומבסטית, סימפול מסריח משיר גרמני מגעיל - כשאני אומר סמי נאצי אני לא מתכוון חלילה לטקסט ולא מאשים אף אחד מהמעורבים בכתיבת השיר בנאציזם, אני פשוט אומר שזה מזכיר לי באווירה וברוח המלודית שמפעפעת מתחת לפני השטח, את מה שמקובל לשייך לתרבות הפשיסטית וגם הגרמנית. זו היתה הבעיה שלי גם עם חלק מהדברים שצצו בהיפהופ האירופאי, וגם למשל עם שירו המעצבן של קוליו c u when u get there. ליד זה, שיר חצוף ומצחיק כמו תני לי, עם עיבוד היפהופ אמיתי ואחלה ביט ומיקס, נשמע ממש כמו מזמורי מלאכי שרת, לאוזניים שלי.