חובה לקרוא

DJ$upreme

New member
מה הקשר?

א) לא כל מה שאני משמיע אני אוהב ב) אני נגד החרמות אלא במקרים קיצוניים ג) אני משתדל להשמיע דווקא שירים של סאב והצל שאני כן אוהב, ויש כאלה לא מעטים. אני עדין חושב שסאב הוא הראפר הטוב בארץ ושהאור והצל הוא אלבום חשוב. הפינאלי, זזים עם הבס, תני לי (שהוא יותר מצחיק ממקומם), והציר הם מקטעי ההיפהופ המוצלחים שיצאו בעברית.

or001

New member
אם הייתי מחזיק בדעה על אומן/נים

מסויים ששיריהם מושתתים על המנונים סמי-נאציים, כדבריך, ומסרים הנוטים לפשיזם - לא הייתי משמיע אותם במועדון שלי (בהנחה, כמובן, שהיה לי מועדון
)

DJ$upreme

New member
אכן את את תקווה אני לא אשמיע

מסיבות שונות ומגוונות. אבל אני לא חושב שיש לסאב ולצל מסרים בעייתיים, אני רק מתעב את סגנון השיווק שאכן עושה בעיני שימוש קלוקל באמצעים פשיסטיים. אגב, כנ"ל לגבי קמפיינים של מפלגות לא מעטות. ובכלל, אמצעי ביטוי פשיסטיים אפשר למצוא בהרבה מקומות, כולל בשירי פלמ"ח בסגנון גבעת התחמושת, ואולי אפילו בשירה בציבור בכלל. אני לא חושב שסאב והצל מטיפים למשטר צבאי בישראל ולסילוק כל הזרים, ממש לא, ואם זה מה שעולה מדברי, אז תקראו את דברי שוב. ולגבי ה"המנון הסמי נאצי", הביקורת כאן היא על המוזיקה והעיבוד גרידא. בעיני מוזיקה מחורבנת, בומבסטית, סימפול מסריח משיר גרמני מגעיל - כשאני אומר סמי נאצי אני לא מתכוון חלילה לטקסט ולא מאשים אף אחד מהמעורבים בכתיבת השיר בנאציזם, אני פשוט אומר שזה מזכיר לי באווירה וברוח המלודית שמפעפעת מתחת לפני השטח, את מה שמקובל לשייך לתרבות הפשיסטית וגם הגרמנית. זו היתה הבעיה שלי גם עם חלק מהדברים שצצו בהיפהופ האירופאי, וגם למשל עם שירו המעצבן של קוליו c u when u get there. ליד זה, שיר חצוף ומצחיק כמו תני לי, עם עיבוד היפהופ אמיתי ואחלה ביט ומיקס, נשמע ממש כמו מזמורי מלאכי שרת, לאוזניים שלי.

DJ$upreme

New member
ובגלל זה אני צריך לשתוק?

לא!!! אף עיתונאי מנייאק לא יעצור אותי!! למרות ששמים לי רגליים אני אמשיך ובכוחות עצמי בלי עזרה אכבוש את העולם!!!

or001

New member
אוקיי, סליחה על הבלבול אבל

אתה יכול להסביר לי על הקטע של קוליו? מה הקשר של איי'ל סי יו וון יו גט ת'ר? זה גם מזכיר לך תרבות פשיסטית-גרמנית (טוב.. על מי אנחנו עובדים.. נאצית)?

כמו שבוודאי שמתם לב

הכתבה עשתה את שלה, עד עכשיו מאתיים ומשהו תגובות. וואלה הרוויחו בגלל שיש אהבלים שרצים להתווכח איתם, סאבלימיצי הרוויח כי שוב מדברים עליו, המפרסמים הרוויחו כי נכנסו לדף שהם מפרסמים בו והכל טוב לכולם. ובקשר למגן דוד : לסמלים יש משמעות, אני לא נגד אימוץ סמלים אני רק בעד ההבנה של מה שעומד מאחוריהם. חלק גדול מהאנשים שעונדים מגן דוד בגלל סאבלימינל והרצל לא יודעים מה אומר הסמל, אין להם מושג מה הציונות מסמלת ומה הבסיס שלה, אהבת הארץ עבורם מסתכמת בטיול בדיזנגוף סנטר או בקניון ערים, והיהדות היא החופש לרכב על אופניים ביום כיפור ולהקפיא פיתות בפסח. כל הכבוד לסאבלימון ולצלליות שמצאו לעצמם לוגו שקל לאמץ אותו מסיבות מעורפלות, וגם הציונות זה "כאילו כזה סבבה היפ האפ" ....

BIGO-G

New member
אני הבנתי

זה כנראה סופרים בגלל שאתה מדור אחר, קשה לך להבין..

הנה אני מפשט

אין לי בעיה עם אנשים שמתהדרים בסמלים. נניח שיש מישהו שקיעקע את הסימבול של פרינס על כתפו, בוא נניח, אני מקווה שהוא מכיר את פרינס לעומק ולא רק את "פרייד" ו "לאבסקסי" כי אחרת הוא בשבילי מעריץ "מיקי מאוס צעצוע". יש קפיש ? שסאבלימצ'יק הצל והליקון בחרו סמלים שהם פאשיסטים במהותם (מה לעשות שהסמלים האלה הם אכן פאשיסטים כמו שהבאת בפירוט ודיוק) אני חושב שהם חשבו יותר לכיוון הקפיטל שאפשר לממש מהסמלים האלה ולא על המלכתו של קובי כסטלין החדש. למרות שהוא שליט טוטאליטרי ואוכל את האויבים כמו קלמרי במסע מפורך.

הצד האחורי של העטיפה

אולי יהיה קשה להשיג את הספר הזה אבל שווה מאד את המאמץ.

hevel

New member
ניראה לי שאתה טועה בקשר

ל"ציונים המזוייפים". טוב אולי אתה לא בגיל אבל אני ינסה להסביר לך זאת בכל מיקרה. תאמין לי שרבים מבני הנוער יודעים מה זה "תנועת חיבת ציון" וגם טיילו ברחבי הארץ! אומנם הם עשו זאת מבלי רצונם, אלא בגלל שזה מה שמחנך אותם בית הספר. בשעורי היסטוריה (וגם אזרחות וסיפרות ואולי גם תנ"ך) דוחפים לך ציונות בקצב!!! כל היום אני שומע את זה! זה שטיפת מוח! (ככה גם במדיה). בקיצור חוץ מה"מגן דוד" שהוא אופנתי, למה אתה לא חושב שהרבה מבני הנוער ציונים ופטריוטים?!?!? (ד"א זה גם זמן של מילחמה אז יש יותר פטריוטיות). מובן?! לירון ה"ציוני" שלנו
.?!?!? תפסיקו להיסתכל על אנשים מלמעה ולהגיד שהוא "ציוני מזוייף", אתה לא תגדיר מי זה ציוני ומי לא! הבנת?!?!?!!! נ.ב- אני לא הולך עם מגן דוד.

נו טוב אומריטוטו אני רואה שאתה

לא ממש מפנים את המציאות שמסביבך, וגם פואנטות לא ממש עושות לך את זה. אני אמרתי ש ז ה מ ש ע ש ע אותי, מבין ? משעשע ומצחיק אותי טרנד הציונות. לא הכתרתי את עצמי כ "ציוני" כי אני לא זקוק לכתרים קפיש ? אני לא בא למכור שום דבר שהוא עטוף בדגל המדינה כי בעיניי זה זול לקחת דגל ולהפוך אותו לעטיפה של מסטיק . הציונות כבודה במקומה מונח, ואת הארץ רצוי(לא "צריך" אלא רצוי) להכיר מאהבה ולא בגלל שהבית ספר הישן (אופס ....סליחה....בית הספר)"מכריח" אותך לאהוב אותה ולהכיר אותה. אם אתה מכריז על עצמך כציוני זה לא הופך אותך לכזה קפיש ? אבל במקרה שלך בגלל שאתה גר בנגב מבחינתי אתה ציוני.

DJ JuVi

New member
הסכמה+חוסר הסכמה+שאלה

הסכמה: חבל שאתה היחיד שאומר את הדברים האלה. לדעתי אתה מאוד צודק. רק עם דבר אחד לא: אני דווקא לא חושב שהעובדה שהוא גר בנגב הופכת אותו לציוני... אם הוא אוהב לגור שם זה לא אומר שהוא ציוני! לא יודע איך להסביר... ציוני אמיתי יכול לגור גם בת"א! ודבר נוסף לירון - אתה מוכן ב-ב-ב-ק-ש-ה לענות למסרים??????

למעלה