חובה לקרוא

hevel

New member
ד"א...

לא אהבתי את השיר, באמת שיר ארוויזיונים. עם ליריקה של מתחיל...

Blood

New member
מבחינת עובדות? אולי שום דבר... אבל

העניין שלי מציק הוא האופן שבו מדבר הכותב על התרבות שסובבת את המוסיקה, בו הוא מפגין בורות, ורמיזות מאוד גזעניות וסטיגמטיות... לגביי סאבלימינל - אולי נכון ואולי לא... לא ממש מענין אותי...

Blood

New member
ועוד דבר..

אבל פה מדובר על 99% מהכותבים בעיתונות ולא רק בו, אבל לי זה בכל זאת מציק: הוא מציג דעה ועוטף אותה בכל מיני הכרזות בשביל ליצור כותרות... אבל זו בעצם העבודה שלו..

NO-BLESS

New member
זו הייתה הסתה בוטה של תת-אדם

ואני מקווה שאתם חכמים מספיק כדי לא לקחת את זה יותר מידי קשה.

Samy A

New member
אויש נו באמת וואלה הפעם הגזימו

קראתי עכשיו את כל הכתבה ואני מתפלא שהעיניים שלי לא מדממות מרוב החוסר אינטלגנציה בכתבה. הכתב מתחיל במין "התגאות" שהוא יודע מהו פשיזם ולאחר מכן מנסה להדביק אותה על סאב והצל, אך ורק מעניני הטעם המוזיקלי שלו. ביקורת צריכה להיות שפויה ואמיתית, ולא רצף של התפרצויות זעם של אדם שאני מתפלא איך למד לפתוח דלתות עם ידיות עליהן, אז לכתוב מילה עם יותר משלוש אותיות?! בקיצור כל מה שיש לי להגיד זה גועל נפש של כתבה בלי טיפת איי קיו שמסתתרת מאחוריה, אלא רק התמסחרות של אתר "וואלה" שרוצה שתכנסו ו"תזדעזו" מהכתבות שלו ובינתיים תחשפו לפרסומות.

NME

New member
דעתי בסיפור... תראו:

התכוונתי לפרסם בשרשור נפרד, אבל חפיף: ************************************************************************************* בזמן האחרון אני נהיה הרבה יותר מודע לעובדה, שסאבלימינל והצל (שאין לי כלום נגד [!רוב!] המוסיקה שלהם) פועלים על אינטרסים לא נכונים בקשר למוסיקה שלהם. החלטתי לסכם הכל בכתב, וקודם כל שתדעו.. אני מחשיב את עצמי מעריץ שלהם, אבל על הכישרון בפלואו, והשירים הישנים, שחלקם השירים הכי חזקים ששמעתי ... בהזדמנות אני ימליץ על השיר הכי חזק של סאב (כשהוא היה מלך ב-UndahGround)... קוראים לשיר Face off והוא יחד עם Shi, שלדעתי אחד הראפרים המובילים בסצינה.. אוקיי, לנושא שלי.. ההתמסחרות של סאב והצל, אוקיי, קודם כל הריי ידוע שחלום של כל ראפר מתחיל זה להצליח\ להרוויח כסף\ ולקבל קהל טוב... וזה מובן (זה גם הרצון שלי), אבל ההתלוננות היא על השינוי בגישה למוסיקה: לדוגמא, השירים "אני יכול","הושט לו יד", ונוספים, מבוצעים עם מספר זמרי מזרחית ישראליים, ואני רוצה להזכיר.. שסאב אמר פעם בראיון משהו בסגנון "מזרחית זאת המוסיקה שאני לא מבין, ואני בחיים לא ישתף פעולה עם המוסיקה הזאת". ואחריי זה הוא מוציא שירים עם מזרחית??!, תראו.. זה פשוט שינוי לפי הקהל... שדרך הגב אם תשימו לב, הקהל של הראפ בארץ נהיה סטייליסטים עם סיכות בכל מקום ושיער ירוק (בעעע). כמובן המונחים ישראליים עצבניים \ מיק למקס 1+2 לא מובנים להם, הדבר היחיד שמובן הוא ש"T.A.C.T" שולטים.... (בלי לדעת מה זה!?), ושסאבלינל והצל כוסונים הורסים... נו באמת, תנו כבוד למוסיקה... איך אפשר לכבד את הקהל, כשהוא חושב ש"סאבלימנל" זה להקה..., אני בא להופעות, ובגלל שאני "מבין"(חחח) שואלים אותי תמיד, מי זה סאב ומי זה הצל, וכאילן באבילון(!) עלה לחימום (והיה ענק כרגיל), שאלו אותי למה סאב הזדקן כל כך!?! מילה אחת - "ג'רועעעעעעעעעעעל".. אני חושב שהאומנים (שאני לא מפקפק בכושר הליריקאלי\ והפלואו שלהם), יפנו גם לקהל ש"באמת" שומע ראפ ישראלי, ולא את להקת סאבלימינל... עד לאן הגענו כשאנשים לא מאמינים לי שיואב מסתובב במסיבות טובות לפעמים (ולא בדוכן VIP)... נו באמת?!... אז אני שואל... זה באמת מה שראפר מתחיל רוצה? שהוא לא יכול לצאת לבלות? שהאייסיקיו שלו מוצף.. והוא לא יכול להדליק ת'מחשב?... נראה לי שלא! **אני חייב לציין שלמוסיקה, לרוב אין לי התנגדות, חוץ ממקרים חריגים (תני לי ואולי עוד משהו)..** יואב(אמן אתה קורא את זה), קובי... תכוונו משהו לקהל ההיפהופ!, שמעתי על דיסקים חדשים... שמאה אחוז יצליחו אבל אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם בעיקר יקנו אותו, כי הכבוד נשאר בשירים כמו (פייס אוף, וכל הדיסק "האור מציון) שהיה הדיסק הישראלי הכי טוב!!!, ואחריו ישראליים1:1, ומיק למק'ס1+2... אני מתחנן שלא יגיע היום שסאב - הצל - ואייל ברקן (או מישהו שעושה טראנס, אני לא בקיא בזה) יוציאו שיר משותף.. ויהיה טוב, עם עוד שילוב עם... שרית חדד למשל ! :( ממה שזה נראה מהצד, אני לא יכול להיות בטוח, כי אני לא מכיר אישית את הצמד, זה נראה כאילו המוסיקה רק בשביל הכיס... ולא מאהבה ("ראפ עושים מאהבה, או שלא עושים בכלל").. אבל אני חוזר אני לא יודע עם זה ככה!.. נושא אחרון שאני רוצה לגעת בו (לשימחתכם של הקוראים), זה ההעתקות הקטנות פה ושם: - הניקניימ'ס - אולי לא ממש העתקה, כי הם בסצינה מחוץ לארץ.... אבל עדיין, ידוע שיש The Shadow, Subliminal, Dj Subliminal - "האדריכלים" - אוקיי, אחד השירים הכי טובים שיש, מהדיסק החזק ביותר, גיליתי שהמנגינה מועתקת..... משיר הודי או משהו. (חפיף), זה קצת לא נחמד... אולי זה יוזמה של המפיק.. אבל בעעע, מי יודע?! - "האור והצל" - שיר ענק, שהרעיון לגמריי לקוח משיר יותר טוב שנקרא Who we Be, של DMX האגדי!(ים) ************************************************************************************* ========================די מתאים לפה:=========================== Makin' Hip-Hop For The Thrill Of the game, Not For the Cash, Bitchez, and fame! When you're on the top of the Scene Floor, you have no thrill, or somwhere to look for! ==========================לא?================================ לתלונות\הסכמות\הערות, על הכל: [email protected] מנהל - tu-pac.vze.com - האתר הישראלי ה"כמעט" רשמי. PaeceOut!

theNAILER

New member
חחחחחחחחחחחח

בונא אחים שלי... אתם אשכרה משרתים מטרה של איזה פלצן צפוני מתל-אביב של מה שהוא מחפש זה תקיעה בתחת.... אני פשוט מרחם על אנשים כאלה... בוא נגיד את זה ככה: 1. ממש לא חסר לי כסף (באמת לא בהתלהבות) ואני יכול לשמוע רק היפ הופ (ורגאיי) 2. אני לא מפחד ברחובות ואני מתכוון לשרת קרבי כמו כל המשפחה והדודים שלי 3. אם אתם מסכימים עם הטקסטים של סאב והצל, פשוט תמשיכו לתמוך בהם. רק ככה נלחמים בנרקיסיזם.

למעלה