חובה לקרוא ידיעה 1....Park Si Hoo

חובה לקרוא ידיעה 1....Park Si Hoo

אז ככה מסתבר שעניין התביעה רק הולך ותופס תאוצה עכשיו הסוכן של פארק שי הו לשעבר תובע אותו
ואת החברה של המתלוננת גברת B על האשמות שווא.. בכתבה הבאה שאתם הולכים לקרוא הסוכן מנסה להוכיח
שאין לו שום קשר לפרשה.. אני יפרסם לכם את הצד שלו יחד עם הניגודים שבדבר אז שנתחיל? .....להלן הכתבה:....

הסוכן של פארק שי הו לשעבר (להלן נציג סוכנות שלו והמנכ"ל לצורך העניין) מציג הודעות טקסט בין השניים (בינו לבין פארק שי הו)
"המוכיחות" לדבריו שפארק שי הו משקר ושאין לא כל חלק בפרשה.... אבל את זה אני השאיר לשיפוטכם ......

"מיד לאחר המקרה נודע לנציג הסוכנות שפארק שי הו נתבע על ידי המתלוננת בגין אונס (נודע לו דרך עובד במשרדו) ברגע שנודע לו
יצר קשר עם פארק על מנת לגלות אם הכן נכון הדבר כשנודע לו דרך פארק שי הו שהמקרה הכן נכון שלח לו SMS (אותו נציג לפארק שי הו) באמרו.......

SMS נציג סוכנות: "זה סיוט" ו.... "אני יודע שזה קשה" הוא גם הוסיף "אני יעזור לך ויעודד אותך"
SMS פארק שי הו:...."תודה אחי"

בכתבה גם רשום שנציג הסוכנות אמר שהוא הפגיש בין אמא של פארק שי הו ואבא של המתלוננת ושהוא היה בקשר עם פארק שי הו במהלך
הפרשה ויש לו גם הודעות טקסט ושיחות טלפון שיעידו כך.

" נציג הסוכנות הציג בטלפון שלו שיחות שלו נענו כשניסה ליצור קשר עם פארק שי הו" זה לאחר שדיבר איתו כמה פעמים מאז הפרשה.

"כשנשאל נציג הסוכנות אם הוא מאמין שפארק שי הו השם ענה: ...נציג הסוכנות:..."אני מאמין שהוא חף מפשע".

כנראה שבהתחלה נציג הסוכנות פנה לפארק שי הו בשאלה ..."האם הכן קרה הדבר?" פארק שי הו אמר לו "כן" וחשב (פארק שי הו) באמת ובתמים שאותו
נציג סוכנות (מנכ"ל) הכן יעזור וייסיע לו ..וכשראה מעדויות שונות שיש לאותו נציג חלק בדבר ניתק עימו כל קשר ולא ענה לשיחות הטלפון שלו.

"עורך הדין של פארק שי הו :..."אנחנו נוכיח שלמנכ"ל הסוכנות לשעבר של פארק שי הו היה יד בדבר".

להלן חלק מהכתבה באנגלית:..........

C has been in contact with Park Si Hoo several times after the incident. C first heard about the case from a junior manager on the afternon of February 15 and asked Park Si Hoo for confirmation, and from then on there was constant communication between them. Phone messages have been submitted to the police who now have the whole record of the exchanges.

In the messages submitted to the police, C agreed to liaise with both sides. C told Park Si Hoo it’s a “nightmare” and “I know it is hard”, but said he would help him and encouraged him. Park Si Hoo sent reply to say he understood and thanked his “Elder Brother”.

ידיעה 2 .......Park Si Hoo

הגיעו בדיקות ה- DNA שנעשו למתלוננת לפארק שי הו ולחבר המשותף KIM להלן תוצאות הבדיקה:...
הכתבה:

"הכן נמצאו ממצאי DNA (נוזלי גוף) בגופה של המתלוננת ששייכים לפארק שי הו אך... National Forensics Service ציינו שזה לא היה זרע.
הם מסבירים ש- DNA יכול לבוא בצורות שונות ".
National Forensics Service גם חשפו שלא נמצאו כל ממצאי DNA של החבר המשותף KIM במתלוננת לכן האשמותיה את מר KIM כמי שביצע בה
גם מעשים מגונים נראית מופרכת מתמיד לדבריהם אין שום סיכוי בעולם שהשניים קיימו יחסי מין והבדיקות מוכיחות זאת".

"חשוב לציין שפארק שי הו מעולם לא הכחיש ואמר שהשניים הכן קיימו יחסי מין אבל זה היה בסכמה מלאה
השאלה הנותרת בעניין היא... היה או לא היה הסכמה בין השניים?".

"גם בחור בשם מר.לי התראיין לאחרונה כמי שגם היה קורבן של המתלוננת... "היא עשתה לי בדיוק את מה שהיא עושה עכשיו לפארק שי הו".. הוא אומר
ומוסיף שהוא מוכן לסייע לפארק שי הו ולעורך דינו בפרשה (הצדדים דנים בנושא)."

סוף הכתבה .

להלן הכתבה באנגלית:..........

ark Shi Hoo's DNA was Found in “A's” Body

The male DNA that was found in “A's” body when her body fluids' sample were analyzed a few weeks ago, were indeed, Park Shi Hoo's.

Recently, The Seoul Western Police Department revealed that the results from the National Forensics Service, revealed that the actor's DNA was found in her body, but it wasn't semen. They explain that the DNA could be in different forms.

The National Forensics Service, also revealed that no DNA from “Mr. Kim” was found in “A's” body, therefore her accusations of “Mr. Kim” raping her seem less believe, because it's not probable that “A” and “Mr. Kim” has any sexual contact.

The police also confirmed, what Park Shi Hoo had already said about he and “A” having sexual relationships. What needs to be found is whether it was consensual or not.

In the recent days, a man named “Mr. Lee” came forward to say that “A” have threatened him in the past with the exact same thing. It was said that Park Shi Hoo's lawyers are in talks with him.

ידיעה 3 ...והחשובה ביותר..Park Si Hoo

היום 13/3/2013 פארק שי הו התייצב בבוקר בתחנת המשטרה ביחד עם המתלוננת והחבר המשותף KIM (מיותר לציין שכולם הגיעו בניפרד)
וזאת על מנת שהם יבדקו בבדיקת פוליגרף שתפזר את האמת מאחורי העדויות....למה פוליגרף?

"משני סיבות האחת...ההצהרות של פארק שי הו והמתלוננת שמתחלקות באופן משמעותי (כלומר האחד סותר את השני לכל צד גרסתו בעניין)
והשנייה... בגלל חוסר ראיות שהכן הייתה באמת תקיפה מינית..."בגלל זה נאלצנו לבצע בדיקת פוליגרף ".

בכתבה גם צויין ותוכלו לראות את זה ב...(להלן הכתבה באנגלית שאני יציין למטה) שבארצות הברית כמו גם באירופה בדיקות הפוליגרף נחשבות
כלו אמינות ומשתמשים בהם רק להסתכלות ולא כראיה חותכת .

"כמו כן הבדיקה של השלושה תיקח כ...5 שעות לערך ".

"תוצאות בדיקת הפוליגרף יתפרסמו לציבור ב- 17/3/2013 אבל לא ישמשו כראיה במשפט . הם רק יקבעו את האמת מאחורי העדויות".

כמו שציינתי לכם למעלה הפוליגרף (בחו"ל ,באירופה,כמו כן גם בקוריאה) לא ישמש ראיה חותכת במשפט... אלה כקצה החוט של האמת .

התמונה של פארק שי הו מהבוקר למטה כשהיו ידיעות נוספות הפרסם עד א יום טוב.אורטל

להלן הכתבה באנגלית:..........................

SH case: Polygraph and cross-examination (Updated)

2013.03.13 12:13 News report

Park Si Hoo: lie detector test and cross-examination

Park Si Hoo and complainant A will undergo cross-examination and questioning after undertaking a lie detector test this morning.

In the alleged sexual assault case against Park Si Hoo, the police have mobilized the National Institute of Scientific Investigation to do a lie detector test on Park Si Hoo and A and K on March 13, to be followed by further investigation.

Because of the conflicting claims from Park Si Hoo and A, the police have decided on using the polygraph test to help with the investigation.
aaa
In addition, there is also the possibility of cross-party cross-examination of Park Si Hoo, A, and K about the Kakao Talk and all the allegations and questions since testimoney given are radically opposed to one another.

The following are from other news reports:

Why a lie detector test? Because the statements of the two sides are greatly divided.
Also, due to the lack of material evidence to prove sexual assault.

U.S.A.

While polygraph tests are commonly used in police investigations in the U.S., no defendant or witness can be forced to undergo the test. In United States v. Scheffer (1998), the majority stated that “There is simply no consensus that polygraph evidence is reliable.” The U.S. Supreme Court left it up to individual jurisdictions whether polygraph results could be admitted as evidence in court cases. Nevertheless, it is used extensively by prosecutors, defense attorneys, and law enforcement agencies.

Europe

In most European jurisdictions, polygraphs are not considered reliable evidence and are not generally used by law enforcement. Courts themselves do not order nor facilitate polygraph testing. In most cases, polygraph tests are voluntarily taken by a defendant in order to substantiate his or her defense

SMS2013

New member
אורטלי תודה על העדכונים
עכשיו ......

אני ואחותי במתח מעניין מה יהיו תוצאות הבדיקה? אני מתפללת בשבילו שהאמת תצא לאור
אחת ולתמיד
ניראלי שבמשטרה הם כבר הגיעו למסקנה שהוא חף מפשע כמו שכתוב בכתבה שהסיבה לבדיקה זה בגלל שאין להם מספיק ראיות על מנת להאשים אותו באונס
אז הם צריכים משהו שיאשר להם את זה באופן סופי בגלל זה הם שלחו את כולם לבדיקת פוליגרף בשביל לאשר זאת סופית (שהוא חף מפשע) עכשיו רק נשאר לחכות
לתוצאות הבדיקה ולהחזיק לו אצבעות פארק שי הו
פייטינג ..

אורטל אל תשכחי לעדכן אותנו מה קורה בהמשך וגם לגביי תוצאות הבדיקה אני ואחותי מאוד מאוד מודות לך על שאת מתרגמת לנו

את כל הכתבות בעברית את ממש כישרונית כל הכבוד לך אנחנו מעריכות מאוד מה שאת עושה זה לא מובן מאליו אז שוב תודה

למעלה