חובה לענות...

סלחו לי על כל השאלות ..הנה עוד שאלה

מה ההבדל בין מדי ב' ל מדי א' ? תסבירו אין לי מושג על מה אתם מדברים?

געגע.

מדי א'- מדים יצוגיים. בחיל האויר אלו מדים בצבע חאקי. משמשים אותך מחוץ לבסיס, בכל מיני טקסים, מסדרים חשובים וכו'. כיוון שאת אקסטרנית אלו יהיו המדים שתבלי בהם רוב הזמן. מדי ב'- מדים ירוקים וכיפיים. משמשים לעבודות שונות למינהם של ניקיון הבסיס (הבסיס הוא ביתך, שמור עליו!
) וכל פעם שתעשי משהו שעשוי ללכלך. מדי ב' מותר ללשוב ר-ק בתוך הבסיס.

shimonev

New member
הסבר יותר פשוט

מדי א'-זה המדים הרגילים מדי ב' - זה המדים של המילואימניקים

אממ... לא.

שאל כל חייל שמשת בבסיס סגור. (חוץ מאלו המשרתים בבסיסים פתוחים או ג'ובניקים) בתוך הבסיס חיילים לובים בדר"כ ב'. אתה אקסטרני, וכל האקסטרנים בדר"כ רואים מעט מאוד ב'.

תודה :

תודה לכולם על כל הידע והתמיכה היה לי סבבה להיות בפורום שוחרים גאה בכם במיוחה ליוני.. צאו'...

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

את יודעת את לא חייבת לברוח את יכולה להשאר, להתרשם ולכתוב בפורום, אנחנו פה בשביל לתת עצות ולשמוע תמיד לבעיות וטענות השוחרים. כי אנחנו כאן, בשבילך! חחחח

יהללל

New member
קודם כל

בהצלחה
תיק- אין הגבלה לגודל, צבע, חברה וכאלה. תיקני איזה תיק שבא לך, העיקר שתוכלי להכניס בו את הדברים שאת צריכה. מדים- קודם כח נעשה הפרדה בין ימי הגיבוש לימי המיון. את ימי המיונים עברת כבר. היה. פאסה. קיבלת מדים? לא. בימי הגיבוש, שבהם תיהי אקסטרנית, תקבלי את המדים, אני קיבלתי אותם מאוחר יותר, יום אחרי הבנים. מחברות- מה שבא לך. ספירלה קטנות, גדולות, חצי חצי, קלסר, דפים... העיקר שיהיה שורות לרשום בהם. להתאפר- שאלה טובה
לא איפור גס אני חושבת, בנוגע למדי א'/ב' אין לי מושג.

למעלה